Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

projekt indywidualny

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 14:03
    Obejrzałam mnóstwo projektów gotowych i chyba żadnego nie wybiorę. Czy ktoś
    wie, gdzie w miarę tanio zamówić projekt nie z katalogu? Ile to wtedy kosztuje?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Karolina Re: projekt indywidualny IP: *.waw.cdp.pl 12.11.01, 16:34
        Z tego co wiem, musisz liczyć ok 50 PLN/m2 planowanej powierzchni domku.
      • Gość: KTS Re: projekt indywidualny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 10:07
        My zrobimy indywidualny projekt domu do 250m2 za 5 tys. złotych z wizualizacją.
        Tel/fax (Warszawa) 815 45 90.
        Udzielamy także porad prawnych i możemy podjąć się prowadzenia inwestycji.
        Pozdrawiam.
        K.
      • Gość: eva Re: projekt indywidualny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:55
        kosztuje od 25-30 zl za metr2 projekt. pow. znam projektanta (nie architekta) ,
        ktory bierze 30 zl.za m.2. Ja rowniez obejrzlam kilkaset projektow i mimo, ze
        chodzilo o prosty projekt wybralam 2-3 projekty do ew. zastanowienia. w tej
        chwili juz wylonilismy ten jeden. poniewaz jest kilka zmian do przeprowadzenia
        pomyslelismy o tym wlasnie projektancie, aby zrobil cos podobnego (oczywiscie
        nie chodzilo o zrzynanie tylko powiedzmy inspiracje) doszlismy jednak do
        wniosku, ze to jednak za drogo (szczegolnie, ze nie jest to architekt tylko
        chlopek roztropek). zdaje sobie sprawe, ze koszt projektu to ulamek kosztow
        calej budowy, ale nie chce placic 6 tys. dlatego zdecydujemy sie na projekt z
        adptacja i mam nadzieje zmiescic sie w 2,5-3 tys. mysle, ze projekt indywid. ma
        znaczenie, gdy masz jakis szczegolny pomysl. napisz co Cie interesuje, moze Ci
        doradze jakis projktantow (to nie musi byc dom z katalogu. moze byc powtarzalny
        z pracowni i wtedy koszt jest podobny do tej ktora podalam)
        pozdro
      • mawcik Re: projekt indywidualny 14.11.01, 08:38
        Dziękuję.
        Na razie zachęciłam się ofertą z wczoraj (5 tys. z wizualizacją). Myślę, że za
        adaptację w sumie zapłacę podobnie, a tu proponują mi (architekci z dość dużym
        doświadczeniem) całkiem świeży projekt. Niewykluczone, że jeszcze się odezwę.
        Na razie podaję maila do siebie: mawcik@poczta.gazeta.pl. Z góry dziękuję za
        wszelkie informacje.
        Magda.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka