Gość: MagdaW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 14:03 Obejrzałam mnóstwo projektów gotowych i chyba żadnego nie wybiorę. Czy ktoś wie, gdzie w miarę tanio zamówić projekt nie z katalogu? Ile to wtedy kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: projekt indywidualny IP: *.waw.cdp.pl 12.11.01, 16:34 Z tego co wiem, musisz liczyć ok 50 PLN/m2 planowanej powierzchni domku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTS Re: projekt indywidualny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 10:07 My zrobimy indywidualny projekt domu do 250m2 za 5 tys. złotych z wizualizacją. Tel/fax (Warszawa) 815 45 90. Udzielamy także porad prawnych i możemy podjąć się prowadzenia inwestycji. Pozdrawiam. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: projekt indywidualny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:55 kosztuje od 25-30 zl za metr2 projekt. pow. znam projektanta (nie architekta) , ktory bierze 30 zl.za m.2. Ja rowniez obejrzlam kilkaset projektow i mimo, ze chodzilo o prosty projekt wybralam 2-3 projekty do ew. zastanowienia. w tej chwili juz wylonilismy ten jeden. poniewaz jest kilka zmian do przeprowadzenia pomyslelismy o tym wlasnie projektancie, aby zrobil cos podobnego (oczywiscie nie chodzilo o zrzynanie tylko powiedzmy inspiracje) doszlismy jednak do wniosku, ze to jednak za drogo (szczegolnie, ze nie jest to architekt tylko chlopek roztropek). zdaje sobie sprawe, ze koszt projektu to ulamek kosztow calej budowy, ale nie chce placic 6 tys. dlatego zdecydujemy sie na projekt z adptacja i mam nadzieje zmiescic sie w 2,5-3 tys. mysle, ze projekt indywid. ma znaczenie, gdy masz jakis szczegolny pomysl. napisz co Cie interesuje, moze Ci doradze jakis projktantow (to nie musi byc dom z katalogu. moze byc powtarzalny z pracowni i wtedy koszt jest podobny do tej ktora podalam) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mawcik Re: projekt indywidualny 14.11.01, 08:38 Dziękuję. Na razie zachęciłam się ofertą z wczoraj (5 tys. z wizualizacją). Myślę, że za adaptację w sumie zapłacę podobnie, a tu proponują mi (architekci z dość dużym doświadczeniem) całkiem świeży projekt. Niewykluczone, że jeszcze się odezwę. Na razie podaję maila do siebie: mawcik@poczta.gazeta.pl. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Magda. Odpowiedz Link Zgłoś