Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 11:17
    Działka jest w okolicach Częstochowy, ma 2000m.kw.jest częściowo ogrodzona,
    jest równa jak stół, ma przepiękne widoki na las oddalony w linii prostej o
    ok.1km. Działka leży w terenie uzbrojonym, jest przy drodze w centrum wsi
    Choroń / wieś jest cicha i spokojna / koło Poraja. Uważam, że ma piękne i
    dogodne położenie i dla osób lubiących spokój i dla ludzi, którzy muszą gdzieś
    mieszkać. Do działki można dojechać z dwóch stron, tym samym można ją podzielic
    na dwie części. Cena za 1m.kw. 16zł do uzgodnienia.
    Osoby zainteresowane proszę o kontakt: tel. /032/ 260-20-94 0502 843 879
    Polecam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Karolina Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 12:21
        Cześć Rena.
        Mam rodzinę w Częstochowie, popytam, czy ktoś nie jest zainteresowany.
        Pozdrawiam
        • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 10:03
          Z góry dziękuję Karolino. Bardzo mi zależy.
          Pozdrowienia
      • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 12:21
        Nikt nie chce kupić działki????????????????
      • Gość: Jola Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: 158.66.46.* 28.11.01, 14:23
        Cześć Rena!
        Chciałam doradzić coś, co słusznie zrobiłaś bez moich podpowiedzi. Obawiam się
        tylko, że grunt na który rzuciłaś to ziarno jest nieurodzajny.
        Pozdrawiam
        • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 10:53
          Polecam nadal. Proszę korzystać póki czas.
      • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 20:01
        polecam
      • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 09:32
        polecam wciąż
      • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 09:33
        polecam wciąż
      • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 09:33
        polecam wciąż
        polecam wciąż
      • Gość: Rafal Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.CHCG.splitrock.net 18.12.01, 23:04
        Uwaga natury formalnej. FORUM nie jest przeznaczone dla drobnych
        ogloszeniodawcow. Warto stosowac sie do tej zasady. POzdr.
      • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 08:32
        dzwońcie i będziemy negocjować
      • Gość: Justyna Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 11:37
        Widzę, że nie możesz sprzedać tej działki.
        Szkoda, że to nie w okolicach gdzie ja chcę kupić.
        Powodzenia.
      • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 08:58
        Ludzie kupcie działkę.
      • Gość: RENA Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 09:04
        No i co ?????????????
        • Gość: Potentat Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.citicorp.com 29.01.02, 19:13
          aaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaAAAaaa
          O rany!!! Koniecznie chcialbym kupic dzialke, gdziekolwiek. Najlepiej w okolicach...
          hmmm... no powiedzmy... Czestochowy. Tak. Czestochowa. O tym marze. Czekam na
          propozycje do dzisiaj do 21.30. Pozniej zmieniam zdanie.
          PS. Uwaga! Ta sprawa jest dla mnie bardzo wazna, i dlatego chce dokonac zakupu
          NATYCHMIAST!!! Cena nie gra roli. Potentat
          • Gość: Jola Re:do Potentata IP: 158.66.46.* 30.01.02, 16:29
            Potantat, jeżeli myślisz, że to było dowcipne to nic bardziej błędnego. To, że
            ludzie są biedni, bo dokładnie o tym świadczy fakt, że nikt nie jest
            zainteresowany kupnem działki w tak doskonałym miejscu, to nie jest powód do
            żartów. Rozumiem Renę, jej determinację - jestem w podobnej sytuacji bo mam do
            sprzedania mieszkanie i nic.
            Rena życzę szczęścia.
            • Gość: potentat Re:do Potentata IP: *.citicorp.com 30.01.02, 17:42
              OK. Mysle, ze to o dzialce to jaja, ale nawet jesli nie, to co z tego. Np. jesli masz do
              sprzedania rower, to czy idziesz z tym do dentysty i zawracasz mu glowe? Wszystko ma
              swoje miejsce i ogloszenia tez. A to jest forum dla zdesperowanych-pokrzywdzonych, ze tak
              powiem. (sorry za brak polskich liter)
              • Gość: potentat Re:do Potentata IP: *.citicorp.com 30.01.02, 17:44
                lub takich, co chca sie czegos dowiedziec, potrzebuja porady itp.
                • Gość: Jola Re:do Potentata IP: 158.66.46.* 30.01.02, 18:03
                  Potentat! Miejmy nadzieję, że bieda ogólnospołeczna niedługo się skończy, że
                  pomysł rządu na polepszenie sytuacji gospodarczej, a tym samym sytuacji
                  finansowej wielu polskich rodzin, będzie trafiony. Wtedy liczę na Twoje żarty.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: potentat Re:do Potentata IP: *.citicorp.com 30.01.02, 18:33
                    na tej zasadzie to kazdy powinien o cos prosic na tym forum. Murarze, rolnicy, suwnicowe,
                    operatorzy wozkow widlowych, zduni i inni. Wszyscy na pewno maja jakies tam problemy.
                    • Gość: potentat Re:do Potentata IP: *.citicorp.com 30.01.02, 18:34
                      no i oczywiscie pielegniarki tez.
                      • Gość: rafal Re:do Potentata IP: *.CHCG.splitrock.net 30.01.02, 19:12
                        W 100% popieram Potentata. Forum nie jest przeznaczone dla drobnych
                        ogloszeniodawcow. To miejsce, gdzie mozna wymienic doswiadczenia, spostrzezenia
                        na scisle okreslony temat. Powyzszy watek dotyczacy nieszczesnej dzialki
                        powinien znalezc sie w rubryce "Sprzedam". Pozdrawiam Potentata- straznika
                        czystosc budowlanego forum.
                        • Gość: rena Re:do Potentata IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 09:14
                          Jola, dzięki za obronę .Oni są tak bezwzględni.
                          A ja naprawdę skorzystałam juz chyba ze wszystkich możliwości sprzedania tej
                          działki, więc uznałam, że i na forum mogę się pokazać .
                          Przecież nikt mi nie zabroni, prawda.
                          Jola, a może zaczniemy nowy wątek o budowie naszych wymarzonych domów. Zbliża
                          sie wiosna więc temat będzie odpowiedni.
                          Pozdrowienia.
                          • Gość: Jola Re:do Reny IP: 158.66.46.* 31.01.02, 10:43
                            Rena, nie przejmuj się ich uwagami. Mam nadzieję, że niedługo wyjdziemy z tej
                            zapaści gospodarczej. Niskooprocentowane kredyty w BGK spowodują rozwój
                            przedsiębiorstw a to da ludziom pracę i pieniądze. Wtedy nam wszystkim, nawet
                            do tym zazdrośnikom, zaświeci słoneczko.
                            Pozdrawiam
      • Gość: renata Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 10:23
        Podpowiedzcie, gdzie jeszcze mogę zareklamować swoja działkę??????
        • Gość: Jola Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: 158.66.46.* 21.02.02, 15:17
          Renatko, czy dawałaś ogłoszenia(bezpłatne) do gazety OFERTA?
          Może warto spróbować? Ponawiaj 1-2 razy w tygodniu. www.oferta.com.pl
          Życzę szczęścia Jola
          • Gość: Jola Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: 158.66.46.* 26.02.02, 15:30
            Czy zamieściłaś już ogłoszenie w OFERCIE? Jeżeli tak, to ponawiaj w każdym
            tygodniu, aż do skutku.
            Renatko, to jest jedyna poważna gazeta, którą ludzie kupują mając na uwadze
            konkretne potrzeby. Swoje mieszkanie, jak wiesz, zgłosiłam w Agencjach
            Nieruchomości, gazetach internetowych a efekty dopiero były, gdy moje
            ogłoszenie ukazało się w OFERCIE.
            Pozdrawiam
        • Gość: Rafal Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.CHCG.splitrock.net 27.02.02, 02:28
          Najlepiej w telewizji(mam na mysli oczywiscie godziny najwiekszej
          ogladalnosci).Pozdrawiam
          • Gość: Jola Re: Do potentata finansowego - Rafała IP: 158.66.46.* 27.02.02, 10:27
            • Gość: Jola Re: Do potentata finansowego - Rafała IP: 158.66.46.* 27.02.02, 10:31
              Przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłam, że były to Twoje nocne przemyślenia.
              Życzę powodzenia w nocym myśleniu i nadal pozostawiam bez komentarza.
              • Gość: Rafal Re: Do potentata finansowego - Rafała IP: *.CHCG.splitrock.net 27.02.02, 14:46
                Gość portalu: Jola napisał(a):

> Przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłam, że były to Twoje nocne przemyślenia.
                > Życzę powodzenia w nocym myśleniu i nadal pozostawiam bez komentarza.

Jolu, nie uwzglednilas jednak roznorodnosci stref czasowych(jezeli uwazasz, ze
                godzina 19-ta nie sprzyja procesowi myslenia, to szczerze wspolczuje i proponuje
                farmakologiczne wsparcie, najczesciej to dziala). Mimo wszystko pozdrawiam.
                • Gość: Jola Re: Do potentata finansowego - Rafała IP: 158.66.46.* 01.03.02, 09:45
                  Przepraszam, nie tylko nie uwzglęniłam stref czasowych, ale nie zwróciłam nawet
                  uwagi na Twój adres. To oczywiście wszystko wyjaśnia. Nie wiesz,lub nie
                  pamiętasz, ile kosztuje w Polsce ogłoszenie w TV i jak się to ma do naszych
                  zarobków.
                  Pozdrawiam Jola
      • Gość: Jola Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: 158.66.46.* 20.03.02, 09:44
        Renatko, dawno się nie odzywałaś!?
        Napisz, co z Twoją działką? Rozumiem, że brak wiadomości - to dobra wiadomość
        i dlatego się nie dozywasz do nas. Ja sprzedałam mieszkanie i jakby to określić
        delikatnie, jestem już bezdomna. Jeden z etapów mam poza sobą.
        Życzę Ci tego samego. Powodzenia
        • Gość: rena Re: SPRZEDAM DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:12
          Działka na razie jeszcze jest moja, ale nie wiem czy się chwaliłam że
          sprzedałam w styczniu mieszkanie. Też jestem bezdomna bo chociaż mieszkam w
          mieszkaniu po mamie to spółdzielnia nie chce nas zameldowac ponieważ musimy
          przeprowadzic spadek. I tak własnie działamy w urzędzie skarbowym, w
          spółdzielni , w sądzie rejonowym ....itd jednym słowem walczymy z urzędzmi po
          raz kolejny. W poprzednim roku walczyliśmy o wydanie pozwolenia na budowę a
          teraz oprócz budowy i braku prądu walczymy o przepisanie spadku.
          W urzędzie skarbowym z jednym zeznaniem spadkowym byłam pięć razy, bo pani
          urzędniczka za każdym razem zauważała jakies braki, jakby nie mogła zauważyć
          wszystkich braków od razu. Aż wreszcie wczoraj sie wkurzyłam i powiedziałam że
          nie wyjdę stamtąd aż nie przyjmie mi tych dokumentów.
          A u mnie na budowie jest jakiś tam ruch, chociaż dzisiaj pada deszcz, a mój mąż
          ma urlop cały tydzień i pewnie przez ten deszcz nic nie zrobi.
          Sprawa prądu ciągnie się w nieskończoność, ciągle nie ma decyzji czy nam prąd
          podłączą i kiedy. Chodzimy i dzwonimy do zakładu energetyki dosyc często ale
          końca z tymi urzędnikami nie widać.
          A z działką to jest tak: ogłaszam sie gdzie mogę ,było kilku potencjalnych
          chetnych ale obejrzeli i poszli .
          Pewnie więcej o mojej budowie będę mogła powiedziec gdy ruszymy wreszcie pęłną
          parą, o ile nie zrezygnujemy z niej wcześniej.Bo przyjdzie nam w XXI wieku
          betoniarkę korbą kręcić.
          Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka