Gość: wirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 14:26 Bardzo podoba mi się blacha kładziona na dachu w rąbek. Tu pojawia się jednak problem. Czy każdy blacharz potrafi coś takiego ułożyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewy.sierpowy Re: Blacharze 25.01.07, 12:08 Z dużym prawdopodobieństwem każdy Ci powie że potrafi:) Chodzi jednak o to aby akurat na naszym dachu nie uczył się nowych umiejętności. Ja polecam jednak sprawdzonych majstrów, zwłaszcza jeśli w grę wchodzi droższy materiał niż blacha stalowa. Pierwsze co bym zrobił to spytał producenta o dobrych blacharzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Blacharze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:10 Zgadza się. U mnie facet układał blachę cynkową na dachu. Od słowa do słowa okazało się że producent wypożycza im jakieś specjalne maszyny, które dla zwykłego Kazia są nieosiągalne, bo są zwyczajnie za drogie. Czyli też polecam zacząć poszukiwania od samego wierzchołka góry. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy.sierpowy Re: Blacharze 29.01.07, 12:42 No właśnie. Tu mamy dobry przykład. Różnica w możliwości blacharzy jest duża i nie da jej się nadrobić ambicją i twórczym podejściem. Pamiętasz dla kogo pracował Twój majster? Odpowiedz Link Zgłoś