Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    IP: 195.205.81.* 15.04.03, 14:42
    Pilnie potrzebuję namiaru na producenta okien. Dobrych i niedrogich. Nie wiem
    jakie kupić drewniane czy plastikowe? Napewno wiem, że chcaiłabym mieć je w
    kolorze brązowym z tzw. szprosami. Słyszałam wiele sprzecznych opinii. Proszę
    pomóżcie rozwiac moje wątpliwości.
    Obserwuj wątek
      • Gość: & Re: Okna IP: *.idzik.pl 15.04.03, 20:53
        Zajrzyj do historii to był jeden z najbardziej dyskutowanych tematów, dlatego
        ludziom nie chce się pisać. Pzdr.
        Aha oczywiście plastiki ze szprosami. Jeszcze raz pzdr.
        • Gość: f oczywiscie drewniane :-) IP: 212.160.114.* 15.04.03, 20:59
          Gość portalu: & napisał(a):

> Zajrzyj do historii to był jeden z najbardziej dyskutowanych tematów, dlatego
          > ludziom nie chce się pisać. Pzdr.

to prawda

> Aha oczywiście plastiki ze szprosami. Jeszcze raz pzdr.

szprosy pachna stylem ich troje... chyba ze styl odpowiedni ma Twoj dom.
          Srednie plastikowe sa duzo gorsze niz srednie drewniane...
          • Gość: EKSPERT Re: oczywiscie drewniane :-) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 23:56

Dreewniane ,ale w dobrym stylu!!!.Takich u nas nie ma!!.Dobre drewniane okno
            kosztuje,Masz dużo pieniędzy to polecam!!!.Skończył się lobbing stolaki
            drewnianej.U nas w kraju nhie ma dobrego"uczciwego" drewna.Jak jest to
            kosztuje!!!.Pomimo tego co trzy lata edziesz musiał malować swoje nowe
            drewniane okienko!!!.Powodzenia-tylko pcv.Gość portalu: f napisał(a):

> Gość portalu: & napisał(a):
            >
            > > Zajrzyj do historii to był jeden z najbardziej dyskutowanych tematów, dlat
            > ego
            > > ludziom nie chce się pisać. Pzdr.
            >
            > to prawda
            >
            > > Aha oczywiście plastiki ze szprosami. Jeszcze raz pzdr.
            >
            > szprosy pachna stylem ich troje... chyba ze styl odpowiedni ma Twoj dom.
            > Srednie plastikowe sa duzo gorsze niz srednie drewniane...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka