bg111 21.04.07, 16:33 Czy są jakieś przeciwwskazania by nie kłaść ogrzewania podłogowego w całym domu, w każdym pokoju? Czy to ogrzewanie jest ekonomiczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bg111 Re: Ogrzewanie podłogowe 21.04.07, 16:47 Dzięki za podpowiedź jestem "nowa" na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
fiddleps Re: Ogrzewanie podłogowe 21.04.07, 21:16 wg mnie jest jest to zbyt opłacalne bo ogrzewanie podłogowe trochę bierze prądu a nawet i bardzo dużo wiec radze założyć w korytarzu lub tzw wiatrołapie i łazience Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Ogrzewanie podłogowe 21.04.07, 22:39 Czy przypadkiem podłogowe nie zrobiło się po prostu modne,a chyba lepiej nie ulegać modom,a wybierać najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
grandepunto Re: Ogrzewanie podłogowe 22.04.07, 16:44 rewelacyjne rozwiązanie kiedy w domu pojawia sie dziecko i zaczyna raczkowac ,chodzić ... www.procentciebie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nowe-mieszkanie Re: Ogrzewanie podłogowe 22.04.07, 18:34 ciepło unosi się do góry... wrazz kurzem.. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
al9 Re: Ogrzewanie podłogowe 22.04.07, 22:49 Skoro inni podpowiadają t ja też :-) podłogówkę wodną generalnie instaluje się w salonie. W sypialniach trzeba instalowac grzejniki. Dlaczego? Podłogówka ma dużą bezwładność i szybkie regulacje w czesci sypialnianej sa bardzo trudne albo wrecz niemozliwe... Plus - oprócz braku brzydkich jednak grzejnków jest taki, ze grzanie podłogi jest zdrowsze i ekonomiczniejsze.. Niestety nieco drozsze w isntalacji Pozdr al Odpowiedz Link Zgłoś
aureliuszpek Re: Ogrzewanie podłogowe 30.04.07, 09:48 jśli miałbym wybierać to ogrzewanie elektryczne podłogowe, jeśli zamontujemy inteligentny sterownik to mozemy stosunkowo niedużym kosztem ogrzać mieszkanie. najdroższy jest koszt zakupu materiału, użytkowanie nie wychodzi tak sporo, w zależności czy jest to wyłączne ogrzewanie czy dogrzewanie pomieszczeń. Ale jaki komfort ciepły:D:D mam u siebie i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś