Gość: matti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 09:08 czy jest mozliwośc miec schody z podwójnym zejściem? tzn. schody ze spocznikiem i w miejscu zmiany biegu chcę mieć wejście do kołowni i na korytarz - czy mozna tak zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: schody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 20:52 skontaktuj się najlepiej z fachowcom który przyjedzie zobaczyć co da się zrobić. Mogę Ci polecić firmę : www.schody-studio.pl/schody_drewniane która montowała schody u mnie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ravekk1 Re: schody 24.07.15, 10:09 Można, sam wykorzystałem takie rozwiązanie u mnie, polecam stopnie schodowe - Tomstal użyłem własnie takich do wykonania podwójnego zejścia i jestem zadowolony. Jak nie wiesz jak się za to zabrać to skorzystaj z usług fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
korpkos09 Re: schody 30.07.15, 04:46 Znajdź odpowiedniego fachowca, a okaże się, że wszystko można;) Odpowiedz Link Zgłoś
zenobi11 Re: schody 30.07.15, 15:15 To prawda. Dobry specjalista nie będzie tylko powielał pomysły, ale też znajdzie jakieś nowe rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelonkaa11 Re: schody 31.07.15, 11:22 Na pewno prawdziwy fachowca będzie potrafił to zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_schody_kamex Re: schody 25.08.15, 15:44 Warto skontaktować się z fachowcami, którzy również doradzą :) Tutaj znajdziesz wiele oryginalnych realizacji. Firma wykona indywidualny projekt jak i wycenę. Poniżej ciekawe przykłady Zapraszam :) Schody drewniane Schody kamienne Odpowiedz Link Zgłoś