Dodaj do ulubionych

W strone sadow

05.12.25, 18:02
Krytyk moze tu pisac o swoich sadach. A ja bylam dzis w sondzie, takim z filmow, bo 2x wyrzucilam do kosza wezwanie na jury duty. Wobec tego kazano mi sie stawic w sadzie , nie byle jakim , i wyjasnic, dlaczego sie.migam. Poszlam an spacerek, bo mieszkam obok, weszlam po tych schodach, przeszlam przez kordony i bramki, znalazlam pokoj 139, pan wzial ode mnie papier grozacy mi wiezieniem za niestawienie sie i tyle. A dniowka przepadla.
Obserwuj wątek
    • jan_stereo Re: W strone sadow 07.12.25, 15:28
      To wezwanie sadowe, nawet celem wuyjasnienia, mozna chyba przedlozyc w pracy, tylko bylo poprosic o zaswiadczenie. Ciekawe wedle jakiego klucza Cie wybrali w pierwszej kolejnosci. Na te 400mln mieszkancow.
    • jan_stereo Re: W strone sadow 07.12.25, 15:30
      youtu.be/MMhLNJ2Tf9U?si=dVkrQErQ1jHGdFsI

Polecam obejrzec smile
    • krytyk2 Re: W strone sadow 08.01.26, 17:36
      W mojej skromnej osobie spotkają sie dwa sady/sądy. Jeden to realny sad z drzewami. Drugi to potencjalny przyszły sąd, do którego pozywa mnie moja Ex. One sie nawet gdzieś będą próbowały równoważyć - w mojej głowie, działaniach i kieszeni. Wczoraj pod to spotkanie rozmawiałem z prawnikiem , który ma mnie w sądzie reprezentować. Przez telefon już zalatywało gejozą a w trakcie spotkania dodane zostały wielkości - wzrost (ok 150 cm) i sztywne jak u kraba podanie malutkiej rączki na powitanie.
      • shachar Re: W strone sadow 09.01.26, 13:25
        Ooo, będziecie się dzielić drzewami? Jak jej się podoba życie w mieście? Znalazła to, czego szukała?
        A ten prawnik...może to kobieta? smile Skąd ją wziąłeś ?Mam nadzieję, że jest dobrą fachowczynią!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka