Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nice, czy FAAC?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:32
    W siłownik której firmy lepiej zainwestować?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Piróg Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:56
        Ja mam faaca 415, chodzi jak marzenie, solidna robota i cena była przystępna.
      • Gość: mif Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:00
        N = F
        • Gość: rychu Re: Nice, czy FAAC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:44
          polecam Faac.....no i żeby montażysta był dobry,ja takiego miałem ..powodzenia
          • Gość: Lebiod Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:08
            Ja montażystę wziąłem ze strony producenta, inna opcja jest trochę ryzykowna.
            Teraz szukam siłownika do garażu, ale też chyba będzie to faac.
            • fantasmagorie3 Re: Nice, czy FAAC? 10.05.07, 14:39
              Ja dopiero stoję przed wyborem siłownika i nie za bardzo wiem, co trzeba brać
              pod uwagę przy rozważaniu kolejnych modeli?
      • Gość: armatura1 Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:43
        Ja mam nice od 6 lat.Dwie bramy i brama garażowa.Super!
        • grimmil Re: Nice, czy FAAC? 11.05.07, 13:34
          fantasmagorie, musisz wziąść pod uwagę sposób mocowania swojej bramy, jej budowę
          i ciężar. Jeśli zamówisz fachowca od montażu, to on bez problemów dobierze Ci
          odpowiedni sprzęt. Polecam spojrzeć na strony producentów, tam są wymienieni
          specjaliści.
          • fantasmagorie3 Re: Nice, czy FAAC? 14.05.07, 13:57
            Dzięki za rady :) Wybrałam faac 770, nie będzie sie rzucał w oczy. Teraz tylko
            kupi i montować :)
            • Gość: rov Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:54
              E tam, prosty siłownik (nie mówię o wbudowanych w podjazd) można założyć samemu,
              żadna tam filozofia.
              • Gość: Palo Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:47
                Niby i tak, ale potem z gwarancjią to nie daję gwarancji, że bedzie bez
                problemów. Jakby coś nie tak działało.
                • Gość: Rumcajs Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:30
                  No bez przesady. Co sie ma dziać? Dobierasz siłownik pod bramę, pytasz się o
                  szczegóły sprzedawcy i nie powinno być żadnych problemów. Jak masz dobry sprzęt
                  porządnej firmy, to możesz montować sam.
                  • Gość: Miki Re: Nice, czy FAAC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:57
                    Taaa... a co z gwarancją? Żadna firma nie da ci gwarancji na coś co jest
                    nieprofesjonalnie zamontowane. Odżałuj parę stów ( ja w przypadku FAAC dała 400
                    zł. ) i mam problem z głowy. Bramka chodzi jak marzenie!
      • Gość: ELEKTROBRAM-ŁÓDŹ Re: Nice, czy FAAC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:54
        montuj takie które da się naprawic i które mają gwarancję ,nie kupuj
        sprzętu no name i raczej unikaj zakupu internetowego ma to swoje
        zalety ale i duże wade ,szczególnie w przypadku awarii.

(ogólnie to BENINCA,CAME,FAAC,NICE TYLKO NIE ULEGAĆ GADKOM W STYLU
        TEN LEPSZY A TAMTEN DO KITU .CZY TO BENINCA,CAME,FAAC,NICE ŻLE
        DOBRANE WSZYSTKIE SIĘ ROZPADNA .UWAŻAĆ NA SKŁADAKI BO TO TERAZ W
        MODZIE!!!!)
        • Gość: majdan Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 19:36
          Przestrzegam przed zakupem napędu NICE FOR-MAX do rolet zewnętrznych. Producent zapewnia że są bezawaryjne jednak po skończeniu gwarancji 2 letniej w trzecim roku zepsuł się 1 napęd a następnie kolejny.
          Naprawa niemożliwa trzeba zakupić układ sterowania wraz z silnikiem choć silnik jest sprawny czyli 600 zł plus montaż.
          Lepiej wybrać inną firmę nawet z Chin niż decydować się na NICE.
          Kompletna porażka , układ sterowania nie ma nawet zabezpieczenia w postaci bezpiecznika za parę groszy lecz procesory nic nie warte.
          5 lat gwarancji to bzdura napędy zamontowano w 2011r i brak gwarancji
          Zainteresowanym mogę przesłać foto
          Proszę nie wybierajcie tej firmy bo czekają was same kłopoty i puste portfele.
          NICE trzymać się z daleka.
          Pozdrawiam
      • Gość: automatyk Re: Nice, czy FAAC? IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 12:04
        Zależy jaki siłownik :)
        Ja mam u siebie FAAC do bramy garażowej i wjazdowej i bardzo sobie cenię, wszystko załatwiałem przez www.sklepfaac.pl i polecam, świetna obsługa
        • Gość: Afer Re: Nice, czy FAAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.14, 10:02
          Ja osobiście polecam automatyke Viper. Można ją znaleźć min. na stronie keyatuomation. Warto się zapoznać z tymi produktami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka