Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grzegorczyk NIeruchomosci Poznan

10.05.07, 22:09
    Witam, czy macie jakies wiadomosci na temat tego dewelopera?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Paweł Re: Grzegorczyk NIeruchomosci Poznan IP: *.fortisbank.com.pl 11.05.07, 15:12
        Witam!
        Polecam kontakt z tego biura z Panią Anną Tomaszewską. Bardzo sympatyczna i
        pomocna osoba :)
        • Gość: Sebar Re: Grzegorczyk NIeruchomosci Poznan IP: *.customer.m-online.net 15.06.07, 13:51
          No coz ja moge powiedziec....

Kupowalem dzialki od Grzegorczyka... Problemow mnostwo, takze roznych
          nieporozumien po drodze, ale generalnie uczciwie musze stwierdzic ze jest to
          najbardziej kompetentny i profesjonalny posrednik w nieruchomosciach jakiego
          spotkalem na rynku poznanskim (a wielu ich spotkalem)

Wiem ze ten deweloper sprzedaje dzialki budowlane wraz z uzbrojeniem i
          oswietleniem drog osiedlowych (co jest niespotykane). Z tego co widze to
          wywiazuje sie w 100% ze zobowiazan i obietnic.

Chyba jest to ten rzadko spotykany przyklad wlasciwej filozofii i podejscia do
          tego biznesu, czego bym innym firmom dzialajacym na rynku zyczyl..

Pewnym mankamentem transakcji jest obciazaniem prowizjami od posredniczenia...,
          no i wysokimi prowizjami notarialnymi przez badz co badz zaprzyjaznionych z
          nimi notariuszami...

To tyle.. moja ocena, z moich doswiadczen i wielomiesiecznych obserwacji to 4+

Sebar
          P.S.:
          Co do pani Tomaszewskiej to sie zgadzam, prowadzila mnie za raczke mimo ze
          bylem pol przytomny po podrozy do Polski..., no ale skosila tez wysoka
          prowizje. Prawda jest ze bardzo duzo mi pomogla, aby doszlo do takiej
          transakcji...plus wiedza, wiedza, wiedza. Tam jest jeszcze taka panienka, pani
          Agnieszka Igielska, ktora mimo swego smarkatego wieku :))) tez sprawila ze mi
          szczeka opadla - jak to dziewcze umie czytac warunki zabudowy! No zagiela
          mnie... :))) Do tego jak trzeba, to wyszczekana potrafi byc jak cholera, ale
          takze cierpliwa i zyczliwa plus wiedza.
      • Gość: 888238787 Re: Grzegorczyk NIeruchomosci Poznan IP: *.chello.pl 17.06.07, 19:41
        Projekt przyłącza tel.0888238787
        przyłącze gazowe, wodociągowe i kanalizacyjne

zespół uzgadniania dokumentacji projektowej sieci uzbrojenia terenu
        ZUD
        • Gość: Sebar Re: Grzegorczyk NIeruchomosci Poznan IP: *.customer.m-online.net 18.06.07, 16:38
          A jakie stwaki ? Bo z tymi firmami zerujacymi na przylaczach mam rozne
          doswiadczenia. Niektorym mowiac krotko woda sodowa uderzyla do glowy podajac
          marsjanskie ceny.... Oczywiscie tym podziekowalem.

S

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka