quot_quot 10.05.07, 22:09 Witam, czy macie jakies wiadomosci na temat tego dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Grzegorczyk NIeruchomosci Poznan IP: *.fortisbank.com.pl 11.05.07, 15:12 Witam! Polecam kontakt z tego biura z Panią Anną Tomaszewską. Bardzo sympatyczna i pomocna osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Grzegorczyk NIeruchomosci Poznan IP: *.customer.m-online.net 15.06.07, 13:51 No coz ja moge powiedziec.... Kupowalem dzialki od Grzegorczyka... Problemow mnostwo, takze roznych nieporozumien po drodze, ale generalnie uczciwie musze stwierdzic ze jest to najbardziej kompetentny i profesjonalny posrednik w nieruchomosciach jakiego spotkalem na rynku poznanskim (a wielu ich spotkalem) Wiem ze ten deweloper sprzedaje dzialki budowlane wraz z uzbrojeniem i oswietleniem drog osiedlowych (co jest niespotykane). Z tego co widze to wywiazuje sie w 100% ze zobowiazan i obietnic. Chyba jest to ten rzadko spotykany przyklad wlasciwej filozofii i podejscia do tego biznesu, czego bym innym firmom dzialajacym na rynku zyczyl.. Pewnym mankamentem transakcji jest obciazaniem prowizjami od posredniczenia..., no i wysokimi prowizjami notarialnymi przez badz co badz zaprzyjaznionych z nimi notariuszami... To tyle.. moja ocena, z moich doswiadczen i wielomiesiecznych obserwacji to 4+ Sebar P.S.: Co do pani Tomaszewskiej to sie zgadzam, prowadzila mnie za raczke mimo ze bylem pol przytomny po podrozy do Polski..., no ale skosila tez wysoka prowizje. Prawda jest ze bardzo duzo mi pomogla, aby doszlo do takiej transakcji...plus wiedza, wiedza, wiedza. Tam jest jeszcze taka panienka, pani Agnieszka Igielska, ktora mimo swego smarkatego wieku :))) tez sprawila ze mi szczeka opadla - jak to dziewcze umie czytac warunki zabudowy! No zagiela mnie... :))) Do tego jak trzeba, to wyszczekana potrafi byc jak cholera, ale takze cierpliwa i zyczliwa plus wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888238787 Re: Grzegorczyk NIeruchomosci Poznan IP: *.chello.pl 17.06.07, 19:41 Projekt przyłącza tel.0888238787 przyłącze gazowe, wodociągowe i kanalizacyjne zespół uzgadniania dokumentacji projektowej sieci uzbrojenia terenu ZUD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Grzegorczyk NIeruchomosci Poznan IP: *.customer.m-online.net 18.06.07, 16:38 A jakie stwaki ? Bo z tymi firmami zerujacymi na przylaczach mam rozne doswiadczenia. Niektorym mowiac krotko woda sodowa uderzyla do glowy podajac marsjanskie ceny.... Oczywiscie tym podziekowalem. S Odpowiedz Link Zgłoś