Gość: lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:12 czy ktos zna jakas sprawdzona automatyke do rolet? rolet z aluminium? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gregor Re: automatyka do rolet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:27 Właśnie słyszałem, że FAAC wprowadził do swojej oferty silniki do rolet. Ma być to taka nowość, a mając pochlebne opinie o napędach do bram można się spodziewać dobrej jakości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czechu Re: automatyka do rolet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:15 a to sa jakies rozne napedy? bo mamy rozne materialy na rolety? Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: automatyka do rolet 04.07.07, 14:14 Tu masz niezłe: cgi.ebay.de/Zeituhr-Duomatic-50G-Steuerung-Jalousie- Rollo- Rolladen_W0QQitemZ290134405505QQihZ019QQcategoryZ46465QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQc mdZViewItem a jeśli nie masz możliwości zakupu, to polecam w Polsce SOMFY. Dealera znajdziesz w każdym większym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darro Re: automatyka do rolet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:40 ja mam somfy i polecam,facet mi zrobił automatykę w całym domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipka Re: automatyka do rolet IP: *.icpnet.pl 04.07.07, 18:43 Ja czegoś nie rozumiem... To nie kupujecie rolet razem z napędami?? Dla mnie to oczywiste, że kupuję łącznie... i chyba każdy godny polecenia sprzedawca rolet sprzedaje je łącznie z napędami.... A tak poza tym, to jednak niekwestionowanym liderem na tym rynku w Europie jest Somfy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jok Re: automatyka do rolet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:55 ja właśnie zainstalowałem sobie tą nowość FAAC mam nadzieje że będzie tak samo nie zawodny jak siłowniki przy bramie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: automatyka do rolet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:49 ja mam BENINCA w sumie 4 automaty na chacie w jednym pilocie i jest git.Zresztą BENINCA ma sąsiad od ponad 15 lat tkiego już dziadka i mu chodzi bez zarzutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demir Re: automatyka do rolet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:53 a to byly juz wtedy automaty do rolet? chyba przesadzasz? Beninca nie byla jeszcze dostepna w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś