Gość: sebek IP: *.nordeabank.pl 05.09.07, 16:39 Witam jestem na etapie kupna mieszkania ? jaki mi polecacie i w jakim Banku ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Kredyt mieszkaniowy jaki i gdzie????????????? IP: *.nordeabank.pl 05.09.07, 16:44 Słuchaj no ja brałem kredyt na kupno mieszkania w Polbanku !! ale po 6 miesiącach NIE uważam to za Dobry traf. Wszystko na rozmowie było pięknie wszystko za darmo!!! i wogóle a tak naprawde to hała brrrrr. Nie wiem jak mogłem sie tak z żoną wkopać w taki kredyt w tym Banku. Zaaferowałem sie niskim procentem a teraz widze ze % to nie wszystko. Dlatego odradzam ten Bank- na serio, a tak po za tym rozglądam sie za przeniesieniem tego kredytu Odpowiedz Link Zgłoś
al9 Re: Kredyt mieszkaniowy jaki i gdzie????????????? 05.09.07, 17:31 kazdy duzy bank: pko, bph, GE Money, Millenium, PEKAO, fortis... który konkretnie zależy od wielu szczegółów. Skorzystaj z usług pośrednika finansowego albo zrób kwerendę po bankach.. Pozdr al Odpowiedz Link Zgłoś
ziut19 Re: Kredyt mieszkaniowy jaki i gdzie????????????? 06.09.07, 21:40 Al, widze, ze zmieniles forum:) Dziwi mnie po co osoba z Nordei zapytuje o kredyt hipoteczny? Nie jest w stanie uzyskac w swoim banku (przyznaje, calkiem niezlym) uzyskac dobrych warunkow? Jesli nie potrafi negocjowac ze swoimi, to obawiam sie, ze w kazdym miejscu naciagna ja na koszmarnie droga oferte. Odpowiedz Link Zgłoś
al9 ziut 07.09.07, 08:52 haha nie zmieniłem forum, jestem tu ponad dwa lata... od czasu do czasu ktoś wylewa wiadro pomyj na pośredników w obrocie nieruchomościami, ja się obrażam (za wrzucanie wszystkich do jednego wora), ale potem wracam... Taką mam misję: staram sie forumowiczom, często zagubionym na rynku nieruchomości przekazać prawdę.. :-)) Pozdr al ps. wątki kredytowe zajmują tu wiele miejsca, zaglądaj tu częściej.. Odpowiedz Link Zgłoś