Gość: Nikko IP: *.ip-point.pl 13.11.07, 15:16 czy ktoś kupował nieruchomośc z podczas licytacji komorniczej? potrzebuję wszelskich informacji... co jak i gdzie:) Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Nieruchomośc z egzekucji IP: *.toya.net.pl 14.11.07, 08:02 Przede wszystkim powinieneś się liczyć z koniecznością zapewnienia lokalu zastępczego dla osób, które tam mieszkają - w Polsce nie mozna wyrzucać na bruk a chyba nie chcesz mieszkać razem z nimi? ;) Więc jeśli posiadasz jakiś lokal spełniający warunki możesz je tam eksmitować jeśli nie to raczej sobie odpuść bo sprawa się będzie ciągnąć latami - no chyba że nikt tam nie mieszka ale to się nie często zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikko Re: Nieruchomośc z egzekucji IP: 213.199.198.* 14.11.07, 18:26 dotyczy to także domów? Odpowiedz Link Zgłoś
bammbi Re: Nieruchomośc z egzekucji 15.11.07, 18:51 nie radzę się w to pakować chyba że masz gdzie mieszkać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikko Re: Nieruchomośc z egzekucji IP: 213.199.198.* 15.11.07, 20:46 mam, słyszałem że można okazyjnie kupic jakąś nieruchomość. Mój znajomy kupił kilka hetkatrów za kilkadziesiąt tysięcy. Dlatego pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś