Dodaj do ulubionych

Seks z sąsiadką

09.04.06, 21:39
Pewnego razu pozwoliłem sobie na niezłą pewersję., mam 29 lat a moja sąsiadka
58. Namówiłem ją raz w nocy na seks w jej mieszkaniu, choć początkowo miała
opory. ale kiedy dała ściągnąć sobie majtki to dopiero się zaczęła
jazda..Pierw uprawialiśmy seks oralny a później już wszystko leciało, na sam
koniec oma założyła mi nogi na barki a ja lizałem jej podeszwy stóp, tego
oboje nie zapomnimy, jęczeliśmy jak nastolatki, im większa perwersja tym
większa przyjemność. Od tam tej pory nie mamy przed sobą żadnych zachamowań i
uprawiamy seks ile wlezie. Oczywiście nie chwalę się tym nikomu bo uznane to
by mogłobyć za dziwactwo, ale prawda jest taka że wiele ludzi ma różne
potrzeby erotyczne i to jest całkiem naturalne choć wstydzimy się do tego
przyznać.piszcie śmiało o swoich doświadczeniach bo wwymiana ihch jest zawsze
cenna.
Obserwuj wątek
    • Gość: jjjjjssssssssjjjjj Re: Seks z sąsiadką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:50
      xspie..j zboczencu
      • alevkruu Re: Seks z sąsiadką 18.03.25, 18:43
        Sex randki - sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie .
    • Gość: starsza pani Re: Seks z sąsiadką IP: *.c155.petrotel.pl 09.04.06, 22:05
      też bym tak chciała
      • Gość: Patryk 30 poznan Re: Seks z sąsiadką IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.22, 20:34
        Zapraszam do. Mnie
    • Gość: electra Re: Seks z sąsiadką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:22
      Po co nam to tutaj mówisz ? wiesz jakie bedziemy mieli zdanie Ja mam takie że
      jesteś chory z babcia to robic eh
      • Gość: pederasta Re: Seks z sąsiadką IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 10.04.06, 08:31
        chetnie bym sie do was przylaczyl ty bys lizal jej podeszwy a ja bym cie jechal
        od tyl...........
        rozmarzylem sie.......
        • Gość: wyzwolona Re: Seks z sąsiadką IP: *.c155.petrotel.pl 13.04.06, 13:01
          ale języczkiem po worku oczywiście !
    • Gość: Muniek Re: Seks z sąsiadką IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 10.04.06, 11:25
      Ale bomba...! Nastepnym razem moze sobie cos wykop! Jak sie poszczesci to takie
      stopki se do domu wezmiesz... :)
    • Gość: ~pestka Re: Seks z sąsiadką IP: *.range86-130.btcentralplus.com 10.04.06, 11:45
      Gratuluję odwagi:)Swoją drogą ludzkie pragnienie i fantazje erotyczne nie znają
      granic..
    • Gość: złośliwy Miecio Re: Seks z sąsiadką IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 10.04.06, 21:24
      jeszcze większa perwersja będzie jak nakryje Was jej mąż...
      czy powiększysz grono naśladowców Farinellego? ;)
    • Gość: wyzwolona Re: Seks z sąsiadką IP: *.c240.petrotel.pl 11.04.06, 20:53
      Ekstra przygoda !
    • drugitaki1 Szybciej niz wam sie wydaje, przyjdzie to i na was 13.04.06, 14:46
      Nie widze wtym zadnej perwersji, oboje sa przeciez pelnoletni. czasami kobiety
      60,70-cio letnie so w lepszej kondycji, lepiej zadbane niz te 20 lat mlodsze,a
      to ze odpada obawa o nieporzadana ciaze, jest wielkim plusem. Wy mlodki mozecie
      sie dzis obruszac na mysl seksu miedzy mlodym ciu-lem a stara ci-pa, ale czas
      plynie szybko, i wy niedlugo bedziecie mialy 58 lat, i nadal bedziecie pelne
      porzadania i zadna z was nie bedzie chciala o sobie myslec jak o babci i
      bedziecie mazyc aby wam sie trfil mlody ogier.
    • btabu Re: Seks z sąsiadką 13.04.06, 15:35
      prowokacja ?
    • renebenay Re: Seks z sąsiadką 13.04.06, 19:50
      Nawet miedza was nie podzieli.
      • Gość: lalala Re: Seks z sąsiadką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:27
        pewnie jest nekrofilem,poza tym listonoszem.przyniósł babci emeryturę,zabił i
        miał ekstra seks jego zdaniem.buhahaha
        • skorpionica11 prowakacja ehehhehe a wy dajecie nabrac 14.04.06, 19:31
    • Gość: GABRYŚ Re: Seks z sąsiadką IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.06, 12:46
      ja też sie podziele jedna historyjką jakiś czas temu poznałem panne ja mam 22
      lata ona 27 nie wielka różnica wieku zaprosiłem ja do domu przywitała sie moją
      mamą i po chwili poszliśmy do mnie do pokoju i nabraliśmy ochote zeby sobie
      podokazywać o jejku ale była jazda po chwili przeszła mimysl ze matka za ścianą
      jest włączyłem radio muza leciała a my oddalismy sie ostrej zabawie panna bez
      owijania w bawełne mówi ze chce sexu analnego zaczeło sie najpierw oral 69 i
      wiele innych pozycji jak juz przerobiliśmy anal to ona chciała zebym zrobił jej
      bukkake na twarz jak stałem ona klęczała i robiła loda i jak zaczołem
      szczytować a ona przyjmować to na twarz nagle otwierają sie drzwi i słysze jak
      matka mówi ścisz radio i zobaczyła nas o fack ale miała mine no ja i panienka
      z bukkake na twarzy nie mieliśmy lepszej:)mama do tej pory ma uraz do mnie jak
      zapraszam jakąś dziewczyne do siebie:)pozdrawiam!
      • Gość: ~pestka Re: Seks z sąsiadką IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.04.06, 21:58
        Oj Gabryś Gabryś:)Już dawno sie tak nie uśmiałam.
        Pozdrawiam
        • aktsieta Dyzio marzyciel! 21.04.06, 15:30
          Dobrze że od marzeń nie płaci się podatku:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka