Gość: I. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:28 Ostatnio modne są lampy jonizujące. Kosztują ok 50 zł, zmieniają barwy, wytwarzają mgłę. Czy ktoś ma takie cudo i czy to ma sens?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamatucinki Re: jonizator - lampa 19.11.07, 11:07 mam takie cudo, nawilżacz powietrza, wyglada slicznie no i ma dla mnie duze walory zdrowotne - dzieki nawilżeniu mieszkania po trzech latach pozbyłam się uporczywego kaszlu zimą spowodowanego wysuszeniem powietrza przez co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: jonizator - lampa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 16:46 Kupiłam taką lampę, jest ładna ale przestała wytwarzać parę. Nie wiem co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatucinki Re: jonizator - lampa 19.12.07, 21:19 albo masz za malo wody w lampie albo popsula Ci się membrana. Być moze np uzywalas wody z kranu a nie destylowanej i sie zatkala kamieniem. Jesli wody jest wystarczajaco i nie dziala membrana do wymiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jonizator - lampa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 19:05 Gość portalu: I. napisał(a): > Ostatnio modne są lampy jonizujące. Kosztują ok 50 zł, zmieniają barwy, > wytwarzają mgłę. Czy ktoś ma takie cudo i czy to ma sens?:) Sens? poprawa humoru osób CIę odwiedzających i śmiejących się po kątyach z tego badziewia "zmieniającewgo barwy i wytwarzającego mgłę"Nieznoszę takich durnostojek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamatucinki Re: jonizator - lampa 19.12.07, 21:20 to nie jest badziewie tylko nawilzacz powietrza. Mysle ze ladniejszy niz tradycyjne pudlo z dziobkiem puszczajace pare. A jesli przeszkadzaja swiatelka - mozna je wylaczyc i zostawic samo nawilzanie Odpowiedz Link Zgłoś