Gość: emeres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 23:05 interesuje mnie opinia o dr.P.RATKA.(chyba dr jak inny tytuł to przepraszam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emeres Re: klinika zdrowie ul.sw Gertrudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:29 chcialam dopowiedziec ze jestem z cz-wy i nie mam od kogo sie cos koliek dowiedziec na temat tej kliniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adio Re: klinika zdrowie ul.sw Gertrudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:58 Mą kuzynkę wyleczył z tradziku czy jakiejsik innej dolegliwości skórno- twarzowej (po wielu wizytach u innych dermatologów), więc go wielbi pod niebiosa. Sam byłem u niego z dwa razy i na pewno mi nie zaszkodził. Ma tendencje do teatralnych zachowań, chyba aby uzasadnić wysoka cenę wizyty. Może ktoś ma dokładniejsze informacje i głębsze odczucia. Ja moge go polecić, lecz bez entuzjazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw1 Re: klinika zdrowie ul.sw Gertrudy IP: 212.105.239.* 16.10.06, 13:17 Doktora nie znam chodzilem tam na rehabilitacje i masaże . Nie najgorzej dosc profesjonalnie. Denerwuje mnie tylko to że trzeba sie umawiac na kilka dni naprzod . A ja potrzebuje isc na masaż jak mnie połamie a nie czekac kilka dni na termin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeres Re: klinika zdrowie ul.sw Gertrudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 14:13 a jak z cenami za wizyte Odpowiedz Link Zgłoś