Gość: styr IP: 81.210.87.* 13.02.08, 09:34 Wybór materaca jest chyba dość ważny. Czy jesteście w stanie mi polecić jakiegoś naprawdę dobrego producenta. Tak żeby się i dobrze i zdrowo spało. Może być wyższa półka cenowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kik Re: jaki materac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 20:43 Ostatnio moi rodzice kupili sobie materace firmy Koło dla ojca Sueno lux - bo jest to bardzo wytrzymały materac a tato waży sporo ponad 100 a mama kupiła typ Ibiza h2. Po tym zakupie stwierdzili ze nie spało im sie lepiej. Po ich doświadczeniach siostra też kupiła Ibize i jest bardzo zadowolona. Są to drogie ale bardzo dobre materace. Sciągane pokrowce do prania, powloka antyalergiczna itp. warto zainwestować. Najlepiej isc do sklepu z materacami i poprobować, czyli położyć się,a nie siadac. Zycze udanego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 spróbuj sembellę 14.02.08, 08:20 mamy w domu dwa materace tej firmy, żadna inna nie zdołała spełnić naszych wymagać co do twardości i spręzystości, a lubimy z zona spać niemal na desce ;) wejdź sobie na ich stronę w sieci sembella.pl, możesz sobie tam skonfigurować materqac stosownie do swoich wymagań Odpowiedz Link Zgłoś
poczesia Re: jaki materac? 14.02.08, 09:37 Jak najwyzsza polka, to tylko Tempur , wszystko inne temu sie nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia23 Re: jaki materac? 08.07.14, 19:03 Osobiście użytkuje materac wysokoelastyczny firmy Relaks,bardzo dobry produkt , za którego warto zapłacić trochę więcej. Poprzednie materace z marketowych promocji nadawały się do kosza po kilku latach użytkowania, ten po 3 latach nie posiada żadnych defektów. byłam niezdecydowana i kompletnie nie wiedziałam na jaki wybrać. Pomogła przemiła obsługa z e-materace.pl.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
domcyb Re: jaki materac? 03.09.14, 14:17 Producenta Ci nie polecę, jednak powiem Ci że przez dosyć długi okres czasu miałam zwykły materac na stelażu (sprężynowy) a teraz wymieniłam go na taki gąbkowy na miękkich listwach(dopasowuje się do ciała) i wysypiam się bardziej niż kiedykolwiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrassipio Re: jaki materac? 08.09.14, 12:02 Firma nie ma aż takiego znaczenia. Materac to zawsze kwestia upodobania, to znaczy zależy czy preferujesz twardy czy miękki, sprężynowy czy piankowy. No i jeszcze powiedz, ile chcesz wydać. Dopiero jak to ustalisz, to szukaj konkretnego producenta w osiągalnym przedziale cenowym. Odpowiedz Link Zgłoś