daisy73 18.05.08, 15:51 Witam, Planuję zakup kompletu tapicerowanego 3+1+1 www.future- meble.pl/meble_tapicerowane.html Podoba mi się komplet VINCI. Ma ktoś może, jak się użytkuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rick Re: Fabryka Mebli FUTURE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 12:41 Nie znam ich produktów jednak mogę ci polecić producenta z okolic Krakowa, Firma nazywa się Filex i produkuje meble tapicerowane www.filex.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Fabryka Mebli FUTURE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 21:29 Dla mnie meble Futura to rewelacja w Polsce, mieszkalam wiele lat w usa i lubie wygodne sofy, tylko meble future mi podpasowaly. Goraco polecam, jakosc tez b dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Fabryka Mebli FUTURE IP: *.koscierzyna.vectranet.pl 13.02.09, 13:27 nie kupojcie ja kupilem i mam juz 3 reklamacje Odpowiedz Link Zgłoś
daisy73 Re: Fabryka Mebli FUTURE 14.02.09, 19:14 Kupiłam w zeszłym roku w lipcu i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś