Gość: MISIA_J IP: *.pro-futuro.com 03.08.01, 10:33 Czy ktoś z Was mógłby polecic mi firmę w Warszawie (najlepiej na Ochocie), która jest w stanie nie najdrożej wykonać na zamówienie przesuwane szafy z lustrami??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA_J Re: SZAFY TYPU KOMANDOR - PRZESUWANE???!!! IP: 62.233.128.* 07.08.01, 15:23 To znaczy, że nikt mi nie doradzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia-J Re: SZAFY TYPU KOMANDOR - PRZESUWANE???!!! IP: *.amwaw.edu.pl 09.08.01, 13:14 Nazywam się Barbara Jaśkiewicz. Jestem przedstawicielem handlowym holenderskiej firmy "Fikszo" produkującej szafy wnękowe z drzwiami przesuwanymi. Mogę podjąć się wykonania dla Pani takiej szafy. Kontakt ze mną pod nr tel. 0605 094 447. Gdyby zechciała Pani więcej informacji o firmie "Fikszo" zapraszam do odwiedzenia strony internetowej Fikszo.com pl. Z poważaniem - Barbara Jaśkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA_J Re: SZAFY TYPU KOMANDOR - PRZESUWANE???!!! IP: 62.233.128.* 13.08.01, 09:09 Zaraz zajrze na Państwa stronę, ale dlaczego używa Pani mojego nicka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA_J Chętnie skorzystam! IP: 62.233.128.* 13.08.01, 09:15 Pani BARBARO - byłam na Państwa stronie internetowej i byłabym zainteresowana ofertą. Chciałabym tylko zapytać czy w Warszawie także wykonujecie tego typu zamówienia. Jaki jest koszt za m2 itp. itd. A także czy projekt i monataz wchodza w koszt zamówienia! Czekam na odpowiedź! MISIA_J Odpowiedz Link Zgłoś