Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Górce KLUCZBORSKA 4

IP: *.tele2.pl 01.10.03, 22:22
    Witam!
    Czy Szanowni Sąsiedzi działają na forum...
    Dajcie znać,pogadamy może ,coś ustalimy np. w sprawie ochrony itp
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 05.10.03, 01:03
        Hej Sasiedzi!!!
      • Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 06.10.03, 08:07
        Pozdrowionka dla przemiłego sąsiada.
      • Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 08.10.03, 23:19
        Ja równierz serdecznie pozdrawiam...Jak się mieszka ...w końcu to już ROK!
        pzdr
        • Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 08.10.03, 23:21
          tzn również
          • Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 09.10.03, 10:13
            Mieszka sie fajnie. Nie wiesz kiedy będą podpisywane akty notarialne? Jak
            rozmawiałam ze spółdzielnią pół roku temu, to powiedzieli mi,że termin ustalony
            prawnie jest do 1 października. Jakby nie było juz sa troche opóźnieni.
            Pozdrowionka
            • Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 09.10.03, 21:16
              Witam!
              Mnie informowali o końcu roku...A jak tam naprawy gwarancyjne?Miałaś jakieś?
              pzdr
              • Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 13.10.03, 08:19
                Odpukac w niemalowane...jeszcze nie. Widziałam,że do sąsiada na dole przychodzą
                ciagle cos oglądać. U mnie narazie jest O.K. A u Ciebie? Pozdr.
                • Gość: AiP Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 195.187.44.* 13.10.03, 13:56
                  Witam!
                  Czy Wasz budynek wybudowała SM "Wola"? Czy przed opóźnieniem w podpisywaniu
                  aktów notarialnych można się jakoś zabezpieczyć? Ja dopiero będę podpisywać
                  umowę - budynek Kluczborska 5.
                  Pozdrawiam
                  Agata
                  • Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 13.10.03, 19:32
                    Raczej nie można ,ponieważ otrzymujesz od nich przyrzeczenie przeniesienia
                    własności po wybudowaniu lokalu,ale jednocześnie jest tam zawarta
                    informacja ,że nie zostanie dotrzymany ustawowy termin ...Ale proponuję
                    spróbuwać powalczyć z tym.
                    Powodzenia
                • Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 13.10.03, 19:27
                  U mnie pomalowali barierki na balkonie,ponieważ zaczeły rdzewieć...Może też
                  powinnaś sprawdzić.Natomiast pęknięć na ścianie nie chcę żeby mi robili ,po
                  tym jak zobaczyłem jak zrobili to na klatce schodowej ,wolę ,żeby zrobił to
                  mój fachowiec ...dokładny i zostawiający porządek.
                  pzdr
                  • Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 14.10.03, 08:18
                    U mnie tez rdzewieją barierki. Na szczęście ściany jeszcze nie pękają.
                    Zaczyna martwić mnie też sytuacja z coraz większym ruchem samochodowym na
                    Kluczborskiej i brakiem miejsc do zaparkowania, szczególnie w piątki i
                    soboty.Nie chcę myśleć co sie będzie działo jak oddadzą do użytku budynek po
                    przeciwnej stronie ulicy.
                    Czy zwróciłeś uwagę drogi Sąsiedzie na umiejscowienie śmietnika w dopiero co
                    stawianym sąsiednim budynku? Stoi on na wprost okien na parterze, a dokładnie
                    metr od okien. Piekny widok bedą mieli ludzie , a i zapachy też urocze....
                    Pozdrowionka
                    • Gość: AiP Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 14.10.03, 12:03
                      Ja właśnie zdecydowałam się na mieszkanko w bloku na przeciwko Was, na
                      parterze, ale nie na przeciwko śmietnika, tylko z drugiej strony. Myślałam, że
                      Kluczborska to spokojna i cicha uliczka?!
                      pozdrawiam
                      Agata
                      • Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 14.10.03, 12:22
                        Kluczborska pewnie kiedyś była spokojna Droga Agatko, teraz jest tam ruch
                        samochodowy od rana do nocy, nie ma gdzie zaparkować ( garaże podziemne są
                        drogie, brama czesto sie psuje i jest dużo kradzieży).Mi już przebili trzy razy
                        opony w samochodzie (w tym dwa razy nożem, więc trzeba było kupic nowe opony).
                        Łapy poucinac temu kto to zrobił.
                        • Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 17.10.03, 15:52
                          Czy przygody z oponami zdarzyły się w garażu...pytam ponieważ myślę o
                          wynajęciu miejsca parkingowego.Jeśli tak to może trzeba pomyśleć o ochronie
                          naszego domu,sądzę ,że koszty podzielone na wszyskie mieszkania nie byłyby
                          duże.Co o tym sądzisz...
                          pzdr
                          • Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 22.10.03, 08:00
                            Witam Qbę. Odnosnie tematu przebitych opon, zdarzyło sie to na parkingu budynku
                            po przeciwnej stronie ulicy. Nigdzie nie jest napisane,że parking jest dla
                            mieszkanców tego budynku.A tak swoją drogą, nie wiesz czemu służą bramy
                            zamykane na kłódkę, przed wejściem do każdej klatki? Są tam podjazdy dla
                            samochodów, a z drugiej strony budynku zrobili cos w rodzaju parkingu. Tak
                            naprawdę cały czas sie zastanawiam, jak wjedzie tam straz pożarna na wypadek
                            (odpukać ) pożaru. Bramy sa za niskie i przejazd na drugą strone budynku jest
                            za niski. A z drugiej strony sie nie wjedzie....Co Ty na to? Pozdr.
                            • Gość: AiP Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.acn.pl 30.10.03, 15:01
                              A może znajdzie się na forum przyszły sąsiad z Kluczborskiej 5?
                              czekam i pozdrawiam
                      • Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 17.10.03, 15:45
                        No to Witamy w Klubie!Jednak proponuję zwrócić uwagę na zapach z
                        piekarnii ,szczególnie w lecie może być to uciążliwe.Powodzenia!
      • annb Re: Górce KLUCZBORSKA 4 14.10.03, 09:08
        Gość portalu: Qba napisał(a):

> Witam!
        > Czy Szanowni Sąsiedzi działają na forum...
        > Dajcie znać,pogadamy może ,coś ustalimy np. w sprawie ochrony itp
        > Pozdrawiam

co to za miasto - Górce?
        • Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 17.10.03, 15:42
          Tego nie wie nikt...
          • Gość: xxxx Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.crowley.pl 17.10.03, 15:47
            ...obok Ciechocinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka