Gość: Qba IP: *.tele2.pl 01.10.03, 22:22 Witam! Czy Szanowni Sąsiedzi działają na forum... Dajcie znać,pogadamy może ,coś ustalimy np. w sprawie ochrony itp Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 05.10.03, 01:03 Hej Sasiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 06.10.03, 08:07 Pozdrowionka dla przemiłego sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 08.10.03, 23:19 Ja równierz serdecznie pozdrawiam...Jak się mieszka ...w końcu to już ROK! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 09.10.03, 10:13 Mieszka sie fajnie. Nie wiesz kiedy będą podpisywane akty notarialne? Jak rozmawiałam ze spółdzielnią pół roku temu, to powiedzieli mi,że termin ustalony prawnie jest do 1 października. Jakby nie było juz sa troche opóźnieni. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 09.10.03, 21:16 Witam! Mnie informowali o końcu roku...A jak tam naprawy gwarancyjne?Miałaś jakieś? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 13.10.03, 08:19 Odpukac w niemalowane...jeszcze nie. Widziałam,że do sąsiada na dole przychodzą ciagle cos oglądać. U mnie narazie jest O.K. A u Ciebie? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiP Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 195.187.44.* 13.10.03, 13:56 Witam! Czy Wasz budynek wybudowała SM "Wola"? Czy przed opóźnieniem w podpisywaniu aktów notarialnych można się jakoś zabezpieczyć? Ja dopiero będę podpisywać umowę - budynek Kluczborska 5. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 13.10.03, 19:32 Raczej nie można ,ponieważ otrzymujesz od nich przyrzeczenie przeniesienia własności po wybudowaniu lokalu,ale jednocześnie jest tam zawarta informacja ,że nie zostanie dotrzymany ustawowy termin ...Ale proponuję spróbuwać powalczyć z tym. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 13.10.03, 19:27 U mnie pomalowali barierki na balkonie,ponieważ zaczeły rdzewieć...Może też powinnaś sprawdzić.Natomiast pęknięć na ścianie nie chcę żeby mi robili ,po tym jak zobaczyłem jak zrobili to na klatce schodowej ,wolę ,żeby zrobił to mój fachowiec ...dokładny i zostawiający porządek. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 14.10.03, 08:18 U mnie tez rdzewieją barierki. Na szczęście ściany jeszcze nie pękają. Zaczyna martwić mnie też sytuacja z coraz większym ruchem samochodowym na Kluczborskiej i brakiem miejsc do zaparkowania, szczególnie w piątki i soboty.Nie chcę myśleć co sie będzie działo jak oddadzą do użytku budynek po przeciwnej stronie ulicy. Czy zwróciłeś uwagę drogi Sąsiedzie na umiejscowienie śmietnika w dopiero co stawianym sąsiednim budynku? Stoi on na wprost okien na parterze, a dokładnie metr od okien. Piekny widok bedą mieli ludzie , a i zapachy też urocze.... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiP Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 14.10.03, 12:03 Ja właśnie zdecydowałam się na mieszkanko w bloku na przeciwko Was, na parterze, ale nie na przeciwko śmietnika, tylko z drugiej strony. Myślałam, że Kluczborska to spokojna i cicha uliczka?! pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 14.10.03, 12:22 Kluczborska pewnie kiedyś była spokojna Droga Agatko, teraz jest tam ruch samochodowy od rana do nocy, nie ma gdzie zaparkować ( garaże podziemne są drogie, brama czesto sie psuje i jest dużo kradzieży).Mi już przebili trzy razy opony w samochodzie (w tym dwa razy nożem, więc trzeba było kupic nowe opony). Łapy poucinac temu kto to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 17.10.03, 15:52 Czy przygody z oponami zdarzyły się w garażu...pytam ponieważ myślę o wynajęciu miejsca parkingowego.Jeśli tak to może trzeba pomyśleć o ochronie naszego domu,sądzę ,że koszty podzielone na wszyskie mieszkania nie byłyby duże.Co o tym sądzisz... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: 62.233.236.* 22.10.03, 08:00 Witam Qbę. Odnosnie tematu przebitych opon, zdarzyło sie to na parkingu budynku po przeciwnej stronie ulicy. Nigdzie nie jest napisane,że parking jest dla mieszkanców tego budynku.A tak swoją drogą, nie wiesz czemu służą bramy zamykane na kłódkę, przed wejściem do każdej klatki? Są tam podjazdy dla samochodów, a z drugiej strony budynku zrobili cos w rodzaju parkingu. Tak naprawdę cały czas sie zastanawiam, jak wjedzie tam straz pożarna na wypadek (odpukać ) pożaru. Bramy sa za niskie i przejazd na drugą strone budynku jest za niski. A z drugiej strony sie nie wjedzie....Co Ty na to? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiP Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.acn.pl 30.10.03, 15:01 A może znajdzie się na forum przyszły sąsiad z Kluczborskiej 5? czekam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 17.10.03, 15:45 No to Witamy w Klubie!Jednak proponuję zwrócić uwagę na zapach z piekarnii ,szczególnie w lecie może być to uciążliwe.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Górce KLUCZBORSKA 4 14.10.03, 09:08 Gość portalu: Qba napisał(a): > Witam! > Czy Szanowni Sąsiedzi działają na forum... > Dajcie znać,pogadamy może ,coś ustalimy np. w sprawie ochrony itp > Pozdrawiam co to za miasto - Górce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.tele2.pl 17.10.03, 15:42 Tego nie wie nikt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Górce KLUCZBORSKA 4 IP: *.crowley.pl 17.10.03, 15:47 ...obok Ciechocinka Odpowiedz Link Zgłoś