anik801 27.01.07, 07:44 U mnie jest tyle śniegu,że chyba już ze wsi się nie wyjedzie!Będziemy próbować,ale jakby długo mnie nie było to będzie znaczyło,że utknęłam w zaspach!Miłego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfina7 Re: Wstawać śpiochy! 27.01.07, 09:58 Wstałm już o 7 , teraz czas na kawkę . Młody ucina sobie drzemkę to jest chwila spokoju . U nas w Glogowie zaczęł sypać ok 9 dopiero , ale daje tak , że bloku naprzeciwko nie widać . My nadal w domku siedzimy , bo katar jeszcze nei całkiem wyleczony. Odpowiedz Link
edycia274 Re: Wstawać śpiochy! 27.01.07, 10:30 jesu wy spać nie możecie? dajcie no tej kawy Odpowiedz Link
bj32 Re: Wstawać śpiochy! 27.01.07, 12:25 Zieeeew... Dzień dobry! Anka u babci, więc wygniłam się za wszystkie czasy. Śnieg we Wrocławiu pada od wczoraj prawie bez przerwy. Okna jeszcze nieprzesłonięte, choć to parter, więc komputra odnalazłam bez problemu. Poproszę kawkę. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Wstawać śpiochy! 27.01.07, 13:02 Wstałam rano, ale dopiero teraz czas znalazłam, bo byliśmy w naszym nowym domku patrzeć, gdzie elektryka , a gdzie sanitariaty? Piję kawkę , kto się przyłaczy ? Czy juz wszystko wypite ? Odpowiedz Link