Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piękna okolica MAGDALENKI - Wilcza Góra

IP: 217.153.180.* 17.10.03, 11:49
    Szukałem działki w okolicy lasów. W Magdalence i Lesznowoli ceny są
    odjazdowe, ale od roku w gminie Lesznowola obowiązuje nowy plan i zgodzili
    się na zabudowę w Wilczej Górze. Jest pięknie las z 3 stron i ceny w okolicy
    20 EURO. Za miesiąc finalizuję zakup.
    Obserwuj wątek
      • beatam Re: Piękna okolica MAGDALENKI - Wilcza Góra 17.10.03, 13:09
        A kupujesz prywatnie czy przez agencję? Co jest wcenie 20 EUR/m? Sa jakieś
        media czy tylko ziemia i widok na las? Ile jest do centrum W-wy?
        Pytam, bo sama troche się rozglądam z działką...
        Pozdr.
        Beata
        • Gość: kamil Re: Piękna okolica MAGDALENKI - Wilcza Góra IP: 217.153.180.* 17.10.03, 14:04
          Agencja ZALESIE (www.zalesie.prv.pl). Jest kilka ofert, ale mnie interesuje 112.
          Uważaj działki tam są różne, można kupić już za 15$.
          Teren jest perspektywiczny za 2-3 lata. W tej chwili jest woda i prąd. To
          wystarczy, ale jak powstanie trochę domów, będzie doprowadzony gaz, a i
          kanalizacja jest w planach za 2-3 lata (jak gmina wyrwie coś z unijnych
          pieniędzy to szybciej).
          Na wyścigi konne przy Puławskiej jest około 15km, więc jedzie się około 20-25
          minut. Uroczy teren.
        • Gość: kamil Re: Piękna okolica MAGDALENKI - Wilcza Góra IP: 217.153.180.* 17.10.03, 14:08
          Agencja ZALESIE (www.zalesie.prv.pl). Oferta jest kilka ale dla mnie 112.
          Uważaj działki tam są różne, można kupić już za 15$.
          Teren jest perspektywiczny za 2-3 lata. W tej chwili jest woda i prąd. To
          wystarczy, ale jak powstanie trochę domów, będzie doprowadzony gaz, a i
          kanalizacja jest w planach za 2-3 lata (jak gmina wyrwie coś z unijnych
          pieniędzy to szybciej).
          Na wyścigi konne przy Puławskiej jest około 15km, więc jedzie się około 20-25
          minut. Uroczy teren.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka