Gość: calvados IP: *.5com.pl 14.10.08, 18:35 czy orientujecie się w cenach jednoskrzydlowych drzwi przesuwnych/przesuwanych? np. z Komandora, albo innych, ile kosztują z np. rattanowym wypełnieniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tupecik21 Re: drzwi przesuwane 15.08.13, 17:46 cena zależy zapewne od regionu i producenta oraz od wymiaru i wypełnienia. Najdroższy jest rattan bambus i grafiki tu ceny zaczynają sie od 700zł. Jak szafy na śląsku albo szafy wnękowe w Krakowie szafynawymiar24.pl tam można uzyskać sporo informacji inne rejony niestety nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bananarama Re: drzwi przesuwane IP: *.centertel.pl 22.05.14, 14:31 No właśnie – podbijam temat. Może ktoś się odezwie, bo jakoś tu milcząco od długiego czasu. Też zamierzam wymienić u siebie drzwi do kuchni i salonu na drzwi przesuwne. Ciekawią mnie ceny. Wprawdzie wybrałam już firmę, Alkon Plus (alkonplus.com.pl/), ale nie wiem, czy są drodzy (koleżanka, która mi ich poleciła, robiła przez nich zabudowę balkonu, ale podobno drzwi przesuwne też montują), a jak już zapytam o cenę, to będę się wstydziła wykręcić, jeśli znajdę coś tańszego. Może wiecie, ile takie drzwi kosztują? Żebym miała porównanie. A może – jeszcze lepiej – komuś robiła drzwi właśnie ta firma? Odewijcie się ludziska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beza Re: drzwi przesuwane IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.14, 14:01 Ja upatrzyłam drzwi przesuwane w Drzwi Studio, firmy Eclisse, ale są bezcenne. Czy ktoś wie, ile ta przyjemność może kosztować, czy muszę koniecznie udać się do źródła, czyli dzwonić do firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
anetkapoterka Re: drzwi przesuwane 29.08.14, 10:47 to chyba trzeba złapać konkretną firmę i zrobią wycenę na podstawie wszystktich dostarczonych materiałów. Rozstrzał cenowy będzie spory... Odpowiedz Link Zgłoś
andrewks1 Re: drzwi przesuwane 28.12.15, 12:15 drzwi suwane meble na wymiar warszawa pomiar i wycena za darmo sprawdz cene nie przeplacaj 506469319 Odpowiedz Link Zgłoś