Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

drzwi przesuwane

IP: *.5com.pl 14.10.08, 18:35
    czy orientujecie się w cenach jednoskrzydlowych drzwi
    przesuwnych/przesuwanych? np. z Komandora, albo innych, ile kosztują
    z np. rattanowym wypełnieniem
    Obserwuj wątek
      • tupecik21 Re: drzwi przesuwane 15.08.13, 17:46
        cena zależy zapewne od regionu i producenta oraz od wymiaru i wypełnienia. Najdroższy jest rattan bambus i grafiki tu ceny zaczynają sie od 700zł. Jak szafy na śląsku albo szafy wnękowe w Krakowie szafynawymiar24.pl tam można uzyskać sporo informacji inne rejony niestety nie wiem
      • Gość: Bananarama Re: drzwi przesuwane IP: *.centertel.pl 22.05.14, 14:31
        No właśnie – podbijam temat. Może ktoś się odezwie, bo jakoś tu milcząco od długiego czasu. Też zamierzam wymienić u siebie drzwi do kuchni i salonu na drzwi przesuwne. Ciekawią mnie ceny. Wprawdzie wybrałam już firmę, Alkon Plus (alkonplus.com.pl/), ale nie wiem, czy są drodzy (koleżanka, która mi ich poleciła, robiła przez nich zabudowę balkonu, ale podobno drzwi przesuwne też montują), a jak już zapytam o cenę, to będę się wstydziła wykręcić, jeśli znajdę coś tańszego. Może wiecie, ile takie drzwi kosztują? Żebym miała porównanie. A może – jeszcze lepiej – komuś robiła drzwi właśnie ta firma? Odewijcie się ludziska.
      • Gość: Beza Re: drzwi przesuwane IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.14, 14:01
        Ja upatrzyłam drzwi przesuwane w Drzwi Studio, firmy Eclisse, ale są bezcenne. Czy ktoś wie, ile ta przyjemność może kosztować, czy muszę koniecznie udać się do źródła, czyli dzwonić do firmy?
      • anetkapoterka Re: drzwi przesuwane 29.08.14, 10:47
        to chyba trzeba złapać konkretną firmę i zrobią wycenę na podstawie wszystktich dostarczonych materiałów. Rozstrzał cenowy będzie spory...
      • andrewks1 Re: drzwi przesuwane 28.12.15, 12:15
        drzwi suwane meble na wymiar warszawa pomiar i wycena za darmo sprawdz cene nie przeplacaj 506469319

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka