Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ciemne drzwi wewnętrzne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 15:32
    Witam, która firma oferuje bardzo ciemne drzwi wewnętrzne?interesują mnie
    czarne lub bardzo ciemny brąz ale nigdzie nie mogę takich znaleźć, bardzo
    proszę o pomoc, pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gość Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.ists.pl 22.12.08, 20:07
        Nie kupujcie drzwi w firmie EBRO w Krakowie, będziecie czekać w nieskończoność,
        a pracownicy tej firmy znajdą milion powodów, dla których Wasze zamówienie czy
        reklamacja powinny poczekać... SZCZERZE ODRADZAM! To wyjątkowo niesolidna firma.
        • Gość: Iza EBRO IP: *.2-0.pl 13.01.09, 18:42
          nasi znajomi właśnie zamówili tam drzwi, mają byc na koniec lutego
          może poczatek marca. My też chcieliśmy tam właśnie zamawiac ale nie
          wiem skoro sa takie opinie :/

Iza
        • Gość: BF Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 20:35
          Również odradzam firmę Ebro. Wprawdzie salon z Poznania ale najwyrażniej wszyscy
          pracownicy robią ten sam kurs olewania klientów. Najpierw miesiac po terminie
          nie moglem uzyskac informacji kiedy bede mial drzwi a teraz od 3 miesiecy nie
          moge doprosic sie o serwis gwarancyjny.
          Drzwi Dewro Tak, ale nie w Ebro!!
          • Gość: łukasz Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.net.autocom.pl 22.07.09, 00:52

Oh, ktoś z branży się odezwał...Akurat tak się składa, że Ebro
            sprzedaje drzwi Dewro. Ebro to nie producent ale dystrybutor.

Bez sensu komentarz.
          • Gość: Andzia Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.ip.netia.com.pl 17.04.14, 15:27
            Drzwi Słupsk , polecam firmę vox najlepsze ceny, sprawdzony fachowy montaż, warto!
      • devona26 Re: Ciemne drzwi wewnętrzne 13.01.09, 14:45
        a moze na zamowienie u stolarza. ja tak robie. beda z litej sosny pokryte ciemna
        lakierobejca. moze czarne tez sie uda wystrugac. takie drzwi kosztuja 850 juz ze
        wszystkim (zamek, klamka, oscieznica. pan je zrobi w 2-3 tyg. wybralam takie
        rozwiazanie poniewaz bede pewna ile jest rzeczywiscie drewna w drewnie a nie jak
        w marketowych drzwiach bywa
      • Gość: Miki Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.chello.pl 06.04.09, 22:10
        Zamów najlepiej u stolarza wyjdzie ci taniej.

---
        domy lipowo
        • majlo776 Re: Ciemne drzwi wewnętrzne 30.07.09, 23:27
          niekoniecznie ja bym u stolarza nie zamówił teraz dobre drzwi drewniane kosztują
          dużo a i tak nie wiadomo z jakich są materiałów czy to drzewo zostało porządnie
          wygłuszone czy tez nie znam sytuacje od ludzi kiedy kupili drzwi drewniane a po
          jakimś czasie wychodziła żywica z nich. Moim zdaniem drewno to za duże ryzyko
          zwłaszcza w dzisiejszych czasach dużo lepsze rozwiązanie to drzwi płytowe czy
          mieszane drewno płyta weźmy taką Porte Koncept wyglądają jak poskładane z części
          drewnianych a mają konstrukcję mieszaną są w naturalnej okleinie co do estetyki
          każdy musi ocenić sam ale mi się to rozwiązanie podoba. A płyta nie rozsycha się
          tak jak drewno i nie ma ryzyka nie dosuszenia czy jego braku.
          pzdr.
      • yo_witka Re: Ciemne drzwi wewnętrzne 22.07.09, 08:52
        Sprawdź katalog PORTA drzwi, mają duży wybór rownież w ciemnych
        kolorach
      • majlo776 Re: Ciemne drzwi wewnętrzne 30.07.09, 23:01
        Porta w swojej ofercie m dużó ciemnych kolorów wenge dąb5 mahoń sapeli4 w wielu
        modelach i wzorach jest w czym przebierać, a przede wszystkim terminy mają dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka