Gość: olli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 15:32 Witam, która firma oferuje bardzo ciemne drzwi wewnętrzne?interesują mnie czarne lub bardzo ciemny brąz ale nigdzie nie mogę takich znaleźć, bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.ists.pl 22.12.08, 20:07 Nie kupujcie drzwi w firmie EBRO w Krakowie, będziecie czekać w nieskończoność, a pracownicy tej firmy znajdą milion powodów, dla których Wasze zamówienie czy reklamacja powinny poczekać... SZCZERZE ODRADZAM! To wyjątkowo niesolidna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza EBRO IP: *.2-0.pl 13.01.09, 18:42 nasi znajomi właśnie zamówili tam drzwi, mają byc na koniec lutego może poczatek marca. My też chcieliśmy tam właśnie zamawiac ale nie wiem skoro sa takie opinie :/ Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BF Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 20:35 Również odradzam firmę Ebro. Wprawdzie salon z Poznania ale najwyrażniej wszyscy pracownicy robią ten sam kurs olewania klientów. Najpierw miesiac po terminie nie moglem uzyskac informacji kiedy bede mial drzwi a teraz od 3 miesiecy nie moge doprosic sie o serwis gwarancyjny. Drzwi Dewro Tak, ale nie w Ebro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.net.autocom.pl 22.07.09, 00:52 Oh, ktoś z branży się odezwał...Akurat tak się składa, że Ebro sprzedaje drzwi Dewro. Ebro to nie producent ale dystrybutor. Bez sensu komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.ip.netia.com.pl 17.04.14, 15:27 Drzwi Słupsk , polecam firmę vox najlepsze ceny, sprawdzony fachowy montaż, warto! Odpowiedz Link Zgłoś
devona26 Re: Ciemne drzwi wewnętrzne 13.01.09, 14:45 a moze na zamowienie u stolarza. ja tak robie. beda z litej sosny pokryte ciemna lakierobejca. moze czarne tez sie uda wystrugac. takie drzwi kosztuja 850 juz ze wszystkim (zamek, klamka, oscieznica. pan je zrobi w 2-3 tyg. wybralam takie rozwiazanie poniewaz bede pewna ile jest rzeczywiscie drewna w drewnie a nie jak w marketowych drzwiach bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Ciemne drzwi wewnętrzne IP: *.chello.pl 06.04.09, 22:10 Zamów najlepiej u stolarza wyjdzie ci taniej. --- domy lipowo Odpowiedz Link Zgłoś
majlo776 Re: Ciemne drzwi wewnętrzne 30.07.09, 23:27 niekoniecznie ja bym u stolarza nie zamówił teraz dobre drzwi drewniane kosztują dużo a i tak nie wiadomo z jakich są materiałów czy to drzewo zostało porządnie wygłuszone czy tez nie znam sytuacje od ludzi kiedy kupili drzwi drewniane a po jakimś czasie wychodziła żywica z nich. Moim zdaniem drewno to za duże ryzyko zwłaszcza w dzisiejszych czasach dużo lepsze rozwiązanie to drzwi płytowe czy mieszane drewno płyta weźmy taką Porte Koncept wyglądają jak poskładane z części drewnianych a mają konstrukcję mieszaną są w naturalnej okleinie co do estetyki każdy musi ocenić sam ale mi się to rozwiązanie podoba. A płyta nie rozsycha się tak jak drewno i nie ma ryzyka nie dosuszenia czy jego braku. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yo_witka Re: Ciemne drzwi wewnętrzne 22.07.09, 08:52 Sprawdź katalog PORTA drzwi, mają duży wybór rownież w ciemnych kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
majlo776 Re: Ciemne drzwi wewnętrzne 30.07.09, 23:01 Porta w swojej ofercie m dużó ciemnych kolorów wenge dąb5 mahoń sapeli4 w wielu modelach i wzorach jest w czym przebierać, a przede wszystkim terminy mają dobre. Odpowiedz Link Zgłoś