Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Styl Drzwi - polecam wszystkim

30.06.09, 13:40
    Kupiłem w Styl Drzwi świetne drzwi. Nie znalazłem firmy, kóra ma taki fajny wybór wzorów i kolorów. Zrealizowali mój projekt (wzór, kolor)idealnie, w 100% zaspokoili moje oczekiwania. Dobra ekipa, spraweny monaż.Polecam wzystkim, którzy chcą mieć ładne drzwi!!
    www.styldrzwi.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: amanda-is-me Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:43
        No, może jest wybór w drzwiach wewnętrznych, ale jeśli idzie o zewnętrzne, to słabizna, chyba że robią na zamówienie wg własnego projektu
      • majlo776 Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim 06.07.09, 23:47
        wcale to ie jest duży wybór zajrzałem na ich stronę wyglądają jak ściągnięte z
        Porty i Drims`a co do dużego wyboru to zajrzyjcie na stronę Porta to jest wybór
        zewnętrznych też
      • wiol78.1 Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim 16.07.09, 20:30
        Ja też kupiłam drzwi w Styl Drzwi. Jestem bardzo zadowolona.Podoba mi się wykonanie. Mam je już pół roku i świetnie się sprawdzają. Choociaż w dniu montażu montażyści nie mieli jednej klamki to bez problemu dostarczyli mi ją i założyli następnego dnia. Styl Drzwi poleciła mi koleżanka. Ona też ma ich drzwi i tak jak ja jest bardzo zadowolona. Polecam.
      • magda85p Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim 31.07.09, 21:53
        Ja również jestem zadowolona z wyboru firmy Styl Drzwi.Kupiłam u nich kilka sztuk drzwi jakiś czas temu i bardzo dobrze mi się sprawdzają. Chociaż po miesiącu stwierdziłam, że w łazienkowych drzwiach przydałyby się jednak jakieś tuleje, to firma nie robiła żadnego problemu i w ciągu kilku dni ekipa przyjechała i zrobiła mi to na miejscu.Szczerze polecam.
      • Gość: jagaa13 Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:31
        właśnie do nich zadzwoniłam pytając o drzwi, które mi się podobały
        na ich stronie:
        klasyczne, sosnowe "na gotowo" - 2000 zł z montażem

wydaje mi się to bardzo dużo
        czy słusznie?

jaka ostatecznie wychodzi cena drzwi drewnianych, własnei sosnowych?
        • Gość: fan Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.09, 20:23
          Jakim trzeba być debilem, pytanie do moni78.3, żeby w jednym dniu, w ciągu kilkunastu minut wkleić na forach okołobudowlanych ten sam tekst z nickiem niemającym żadnego dorobku? Typowy SPAM!!! I teraz najlepsze. Mam kończony stan surowy. Zapewniam, że nawet nie zajrzę na wasze www :).
          • majlo776 Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim 09.08.09, 14:17
            podzielam twoje zdanie chociaż nie zauważyłem tego o czym piszesz ale zwykle
            normalne tematy to zaczynają się od mam problem a nie jakie to mi ładne zrobili.
        • majlo776 Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim 09.08.09, 14:15
          solidne sosnowe (drewniane tak je nazwijmy) drzwi kosztują w granicach 2.000
          2.500 ale i tak nigdy nie wiesz czy są to porządnie wysuszone i dopieszczone
          drzwi kupowanie drzwi drewnianych jest ryzykiem an które uważam że ludzi takich
          jak ja nie stać wolę dużo bardziej za takie drzwi porty w naturalnej okleinie
          zapłacić 1.700 czyli niewiele mniej ale za to wiem z czego są płyta nie rosła
          jeszcze tydzień temu w lesie jak to w drzwiach drewnianych takie sytuacje się
          zdarzały płyta się nie wypacza i nie wycieka z niej żywica za jakiś czas nie ma
          też opcji rozsychania
      • algerr Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim 09.08.09, 15:06
        Nie są złe, ale ja zdecydowanie wolę drzwi z Komfortu, robione na specjalne
        zamówienie. Można zobaczyć: www.komfort.pl/drzwi/nowoczesne
        • majlo776 Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim 23.08.09, 13:28
          a dlaczego od razu do Komfortu przecież to jest jak market tylko z
          wykończeniówką wolałbym wybrać się do specjalistycznego sklepu chociażby do
          takiego punktu diealerskiewgo Porty tak firma specjalizująca się drzwiach
          pojedzie do Ciebie zrobi Ci pomiary doradzi co kupić często pracownicy takich
          firm pomagają w doborze wzoru koloru zamontują a Ciebie interesuje tylko
          rachunek za taką usługę i nic więcej ponadto masz pewność że to co robią robią
          dobrze bo nie zajmują się też dywanami panelami czy innym ustrojstwem a jedynie
          swoim jednym tematem.
      • 1serap Re: Styl Drzwi - polecam wszystkim 31.03.15, 11:15
        Witam. bardzo długo szukałam drzwi różnych firm . Przypadkiem znalazłam przedstawicielstwo (wtedy jescze nie znanej mi firmy Styl Drzwi ) Znowu wahania sprawdzania i kupiłam 3 drzwi w tym 1 przesówne + dobrałam drzwiczki do szafek do przedpokoju. Po roku czasu użytkowania mój zachwyt nie zmiejszył się są piękne -widać jakość . Firma rzetelna były jakies na początku moje drobne uwagi i sugestie ( typu nie taki słój na futrynie lub inne drzwiczki) ekipy montażowe spokojnie z uśmiechem wszystkie moje sugestie i uwagi ze zrozumieniem wzięto pod uwagę, mało tego gdy po tygodniu zadzwoniłam że drzwi do łazieniki wolałabym mniej przeszklone gdy zadzwoniłam do kierownika -usłyszałam że ja mam być zadowolona z drzwi i w tej samej cenie drzwi zostaną wymienione lecz żebym sobie popatrzyła na nie przez kilka tygodni -ja jak to kobieta, zmienna jestem i pozostałam przy pierwszym wyborze, więc w końcu drzwi nie zmieniałam. Teraz po roku użytkowania miałam awarię z futryną więc zadzwoniłam i zapytałam, zamówienie przyjęto natychmiast ekipa przyjechała za 2 dni i dzisiaj została futryna wymieniona a nawet wymieniono zamek w drzwiach obok bo zaczął skrzypieć
        POWIEM TAK WYBÓR FIRMY STYL DRZWI był najlepszym wyborem. Cena wcale nie była bardzo wygórowana w stosunku do jakości- po prostu normalna, a nawet tańsze od drzwi firm rozreklamowanych ( brałam drzwi dębowe z szybami fazowanymi) no i ta obsługa nawet po roku- jestem w szoku że można tak starać się żeby klijęt był zadowolony-poooolecam :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka