niunus 22.05.06, 17:19 Do zainteresowanych. Apteka w osiedlowym pawilonie jest już otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkanka.oe Re: Apteka 22.05.06, 22:04 No to wreszcie coś drgnęło:))) Czekamy na więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lenkiew Re: Apteka 24.05.06, 22:41 agata696 napisała: > A gdzie jest wejscie? > > dolaczam sie do pytania i czekam na info. Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: Apteka 25.05.06, 12:04 no wejscie ... no tytmi drzwiami rozsuwanymi .. a potem takimi samymi po prawej stronie tylko ze juz do apteki . Odpowiedz Link Zgłoś
lenkiew Re: Apteka 26.05.06, 00:43 > no wejscie ... no tytmi drzwiami rozsuwanymi .. a potem takimi samymi po prawej > stronie tylko ze juz do apteki . ach czyli juz sie odsuwaja? no to calkiem milo. jak sie tydzien temu sprowadzalem, nie chcialo mi sie robic zakupow tesco, bo stwierdzialem, ze po co mam je wiezc az stamtad, skoro moge zrobic zakupy pod domem w abercie. nie bylem swiadom, ze albert jeszcze nie czynny. no i jakiez bylo moje zdziwienie, gdy podszedlem pod drzwi a one sie nie odsunely:P Odpowiedz Link Zgłoś