annobr 28.04.17, 13:33 Witaj! Miło, że do nas zawitałaś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalawela Re: Kalawela 28.04.17, 21:02 Dziękuję za przyjęcie. Może kilka słów o mnie. Mam na imię Kasia, mieszkam w Bydgoszczy i jestem w 7 tygodniu ciąży. W domu mam 6 letniego synka, który jeszcze o niczym nie wie. Lekarz wyliczył mi termin na 16 grudnia. Przez chwilę nad tym ubolewałam, no ale cóż.... Pozdrawiam Wszystkie Forumowiczki i życzę spokojnej ciąży. Odpowiedz Link
jasmin80 Re: Kalawela 29.04.17, 18:13 Witamy serdecznie. Dla mnie grudzień to też nie najlepszy miesiąc do narodzin, ale najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy. Odpowiedz Link
kalawela Re: Kalawela 02.05.17, 09:01 Ubolewałam, bo dzieci z końca roku często mają gorszy start w szkole, bo kiedy nasze będą przychodzić na świat, to styczniowe będą już uczyć się chodzić. Rok różnicy, to bardzo dużo no cóż, czasami nie idzie wszystkiego idealnie zaplanować. Najważniejsze,żeby te nasze pociechy były zdrowe! Odpowiedz Link
annobr Re: Kalawela 02.05.17, 10:11 Mój Dawid urodził się w Wigilię. Termin miałam na 5 stycznia, a on wolał grudzień... To prawda, że rok różnicy to dużo. Sara poszła rok wcześniej do szkoły, wiadomości ma opanowane, ale emocjonalnie mamy problem. Odpowiedz Link
kalawela Re: Kalawela 02.05.17, 15:31 No i o to mi chodzi, czasami rozwój społeczno- emocjonalny kuleje, a czasami jest kłopot z opanowaniem wiadomości i umiejętności. My staraliśmy się o drugie dziecko i jakos nie wychodziło, a jak odpuściliśmy i chcieliśmy poczekać na lepszy termin, to akurat zaskoczyłam, mimo że miał być bezpieczny czas. No ale cieszymy się, a ja staram się na zapas nie martwić, ale z trudem mi to przychodzi Odpowiedz Link