Dodaj do ulubionych

STRAŻ POŻARNA!!!!!

03.11.05, 21:35
W naszym mieście jest Państwowa Straż Pozarna. Pracują tam sami "zawodowcy"
ale chyba od kieliszka. Do pożary czy do wypadku zasuwają tak szybko że zanim
dojadą to się wszystko spali lub powypadkowe pojazdy już dawno sprzątną
właściciele.Po co nam tacy strażacy którzy dużo krzyczą i piją a mało
robią.Jeszcze tylko brakuje żeby kogoś przejechali swoim wozem bojowym.
(jeżeli kogoś po pijaku lub po kacy trafią).
Obserwuj wątek
    • jawor65 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 03.11.05, 21:38
      Jeszcze jedno.......czy Ochotnicza straż jeszcze u nas istnieje???? kto mi może
      na to pytanie odpowiedzieć.Bo budunek stoi, zmieniają się jego właściciele,
      komendant OSP (Wicher) sie rozstył a zawodowcy unikają tego tematu jak ognia.
      • zdzichu333 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 04.11.05, 09:33
        Straż była jest i będzie potrzebna! Dobry temat z tą strażą sam go chciałem
        zapoczątkować. Ja tam lubię strażaków czy tych ochotniczych czy tych zawodowych
        bez różnicy! Strażak to potęga jest i basta! A, że popić lubią to czy coś w tym
        dziwnego i złego? Przecież strażak działa w warunkach wszechpanującego gorąca
        to go suszy... I już! W takim razie musi się napić by ugasić pragnienie! A że
        preferuje alkohol to też nic dziwnego - żyje w ciągłym stresie! A na stres
        alkohol niezły jest! Wszystko wyjaśnione!
        Do moich ulubionych strażaków należą: Piszczek, Wichrowski, Maciora, Ajgor,
        Byncek, Paszkiet, Surdyk, "Sam". Nie należy zapominać o Panu Marku Szuszmanie i
        Romanie Szczerbiaku, którzy też strażakami są. To są ludzie odważni, którzy
        przynoszą nam chlubę. Powinniśmy się nimi szczycić i stawiać ich za wzór odwagi
        i postawy obywatelskiej. Mają żony, dzieci a nadstawiają za nas karku w walce z
        żywiołem. Eh, chyba kropnę sobie jednego! Wasze zdrowie Panowie strażacy!!!
        • jawor65 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 04.11.05, 11:06
          Zdzichu333..chyba cos ci sie poje....ło albo za dużo łyknołeś. Gdzie i kiedy
          widziałeś Szuszmana i Szczerbiaka przy gaszeniu ognie. Chyba razem gasiliście
          ale pragnienie w "gospodzie". Wiem że wódka jest dla ludzi ale dla ludzi
          mądrych i nie w pracy.Strażak jak tak sie wypoci przy ogniu to płyny uzupełnić
          musi, ale czemu po alkoholu siada za kułkiem i udaje że nic sie nie stało????
          Weźmy na ten przykład Karola ten to bez wypicia nie potrafi wyżyć i uważa że
          jechać za kółkiem może póki nie wypadnie z auta.
          • andreas777 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 04.11.05, 11:13
            Myślę, że strażacy podonie jak inni też śpią na brzuchu.....z wiadomego
            powodu , najlepiej czepiać się jest tramwajów.
          • zdzichu333 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 04.11.05, 11:15
            Zdzichu333..chyba cos ci sie poje....ło albo za dużo łyknołeś. Gdzie i kiedy
            > widziałeś Szuszmana i Szczerbiaka przy gaszeniu ognie. Chyba razem gasiliście
            > ale pragnienie w "gospodzie". Wiem że wódka jest dla ludzi ale dla ludzi
            > mądrych i nie w pracy.Strażak jak tak sie wypoci przy ogniu to płyny
            uzupełnić
            > musi, ale czemu po alkoholu siada za kułkiem i udaje że nic sie nie stało????
            > Weźmy na ten przykład Karola ten to bez wypicia nie potrafi wyżyć i uważa że
            > jechać za kółkiem może póki nie wypadnie z auta

Że piją to jest w jakiś sposób uzasadnione. Jak pisałem żyją w stresie bo
            walczą z żywiołem. szuszman i szczerbiak wypić lubią, a przy gaszeniu
            pragnienia ich widziałem bo to porządni lewicowcy i było się na niejednym
            spotkaniu z nimi. Widziałem ich też mundurach jak i Marysia Surdyka.
            Będę obstawał przy swoim. A jak sie stresują i napiją to wiadomo, że od razu
            nie wyparuje i zdarzy się Karolowi albo Ajgorowi wypaść zza kółka. Są tylko
            ludźmi ale też strażakami!
            • jawor65 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 04.11.05, 11:21

> Że piją to jest w jakiś sposób uzasadnione. Jak pisałem żyją w stresie bo
              > walczą z żywiołem. szuszman i szczerbiak wypić lubią, a przy gaszeniu
              > pragnienia ich widziałem bo to porządni lewicowcy i było się na niejednym
              > spotkaniu z nimi. Widziałem ich też mundurach jak i Marysia Surdyka.
              > Będę obstawał przy swoim. A jak sie stresują i napiją to wiadomo, że od razu
              > nie wyparuje i zdarzy się Karolowi albo Ajgorowi wypaść zza kółka. Są tylko
              > ludźmi ale też strażakami!

To że Maryś czy inni chodzą w mundurach to nie znaczy że są strażakami z
              powołania.Oni tylko pod publikę to robią jacy to oni wielcy strażacy.
            • andreas777 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 04.11.05, 11:52
              Panie Zdichu to ,że ktoś jest policjantem czy strażakiem pracującym w
              warunkach stresu to w żaden sposób nie upoważnia ich do poruszania się
              pojazdami w stanie po spożyciu alkoholu, prawo dla wszystkich jednakie, a co my
              to innej gliny? Ale bardzo dobrze że ktoś taki temat poruszył co napewno będzie
              miało duży wpływ na polepszenie sie warunków bezpieczeństwa na ulicach w naszym
              miasteczku i możliwe że nie będziemy musieli bać się pędzących czerwonych,
              czarnych i innych samochodów. I właśnie po to jest też to forum regionalne
              stworzone.
          • axis66 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 06.11.05, 21:03
            Jawor !!!
            Oni (Szuszman i Szczerbiak) sątakimi samymi strażakami, jak np. pan W. Pawlak z PSL, czy inni złodzieje z Wiejskiej !!!
            Nie chwytasz aluzji ???
      • sycylijczyk2 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 09.11.05, 17:46
        Wiesz co Jawor przypominasz mi sąsiadke wyglądającą przez okno i doszukującą
        się taniej sensansacji. Twój tok myślenia jest identyczny. A może mała
        sensacja, widziałem wypitego mundurowego, kowalski nie umył samochodu, a nowak
        starcił pracę. pomyśl nad sobą a póżniej oceniaj innych. Jak pożyjesz kilka
        lat więcej nauczysz się szanować ludzi , którzy mają w życiu prawdziwą pasję /
        patrz komendant OSP Wicher / . Na obecnym etapie Twego rozgoryczenia śmiem
        twierdzić , że albo jesteś narcyzem albo masz początki choroby psychicznej.
        Każda z dwóch ewentualności, powoduje konieczność podjęcia kroków mających na
        celu polepszenie Twego stanu duchowego. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
      • jawa26 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 25.03.06, 14:09
        nic nie wiecie na temat strazy a sie madzycie dupki
        • kolo964 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 26.03.06, 19:32
          a może Ty się znasz, hehehehe....., jeszcze powiedz że jesteś jakimś oficerkiem
          po jakieś śmiesznej szkole.... hehehehe, dupku...
          • cygan_38 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 28.03.06, 12:10
            Hmm!! Kolo964 widze ze jest Ci ciezko. Zapewne marzyles o zostaniu oficerem
            pozarnictwa ale los splatal Ci figla. Trudno tak to juz w zyciu bywa. Szacunek
            dla Twojej znajomosci pozarniczego zemiosla, bo z Twojej wypowiedzi domniemam
            ze sie na nim naprawde dobrze znasz. Okresle Cie mianem "GENERALA POZARNICTA" na
            radziejowskim forum. Szacunek dla Ciebie i pozdro dla wszystkich, ktorzy
            interesuja sie tym tematem:))
            • sauber1 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 29.03.06, 11:50
              cygan_38 napisał:

pozdro dla wszystkich, ktorzy
              > interesuja sie tym tematem:))
              Wielkie dzieki za pozdrowienia i pisz tu ładnie Ci to idzie, może choć trochę
              uświetnisz to grajdołowe forum.
              • cygan_38 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 29.03.06, 16:08
                Panie Sauber1 czyzby byl Pan jednym z radziejowskich strazakow?? a moze czuje
                sie Pan z nimi emocjonalnie zwiazany?? Jesli chodzi o ten temat to wyczuc tu
                mozna lekka stagnacje. Najwidoczniej forumowicze albo nie chca sie wypowiadac na
                temat strazy pozarnej, albo nie widza wad w jej funkcjonowaniu. Ciekawi mnie jak
                to jest naprawde z ta nasza straza pozarna...??
                • sauber1 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 29.03.06, 21:10
                  cygan_38 napisał:

> Panie Sauber1 czyzby byl Pan jednym z radziejowskich strazakow?? a moze czuje
                  > sie Pan z nimi emocjonalnie zwiazany?? Jesli chodzi o ten temat to wyczuc tu
                  > mozna lekka stagnacje. Najwidoczniej forumowicze albo nie chca sie wypowiadac n
                  > a
                  > temat strazy pozarnej, albo nie widza wad w jej funkcjonowaniu. Ciekawi mnie ja
                  > k
                  > to jest naprawde z ta nasza straza pozarna...??

Panie cygan a jakie to ma znaczenie? wiadomym jest że straż pozanicza w naszym
                  kraju od dłuższego czasu jest na poziomie europejskim to i stażnicy w tej
                  fabryce na odpowiednim poziomie, a ludziska tylko dużo mówią jak widzą złe
                  rzeczy dziejące się albo jak czegoś pragną lub się boją, wystarczy prześledzić
                  forum.
    • bzyku666 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 04.11.05, 09:40
      Zdzichu mosz racje! Ajgor jest w porzundku! Pszkieci też! cała rodzina! Co do
      Ajgora to mówie serio, ale z Paszkietami nie wyskakuj. Chyba wypiłeś za dużo!
    • miss_sioux Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 04.11.05, 10:27
      radziejowscy strażacy są dobrzy do wszystkiego "do tańca i różańca" do "wypitki
      i do wybitki" ale czy do gaszenia pożarów i innych czynności im powierzonych? Z
      pewnością tak. Dobrze, że są skuteczni i rozrywkowi jednocześnie. Z takimi
      ludźmi lepiej się żyje i ma się do nich większe zaufanie. A może zajeliby się
      jeszcze kiszeniem kapusty. W jednej z książek dla młodzieży Edmunda
      Niziurskiego było o strażaku, który genialnie kisił kapustę!
    • sycylijczyk2 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 05.11.05, 19:45
      Ja znam osobiście Piszczka. Facet, od którego fantazji mógłby się uczyć I
      ułan II Rzeczypospolitej gen. Bolesław Wieniawa-Długoszowski. Szacunek dla ich
      trudnej i ciężkiej pracy.
      • axis66 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 06.11.05, 21:08
        Sycylijczyk !!!!!
        Nie obrażaj Wieniawy !!!!!!!
        Piszczek, to zdecydowanie nie ten poziom intelektualny !!!!
        Jest śmieszny, ale TYLKO śmieszny - dowcipu, iskry i inteligencji w jego "występach" za grosz !!!!
        • bizon123 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 06.11.05, 22:47
          Alexis i Inni!

Spójrzcie na Siebie i odczepcie sią od Strażków i Policjantów w Radziejowie.. A
          swoją drogą , żebyś droga Alexis choć w małym stopni posiadała taką
          inteligencje jak Piszczek.
          • bizon123 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 06.11.05, 23:33
            Oczywiście wszystko dotyczy axis66. Ta alexis to oczywista omyłka.
    • wyspianski44 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 06.11.05, 09:40
      Jawor65 - czyzby Straz Pozarna byla Twoim niespelnionym marzeniem.
      Najwidoczniej.W dziecinstwie zapewne myslales o tym zeby zostac strazakiem.
      Widocznie cos Ci nie poszlo i masz pecha. Trudno tak to juz bywa. Jesli chodzi
      o alkohol w strazy to wiedz ze nie wszedzie musi byc tak samo jak u Ciebie w
      domu.A co do jezdzenia po "pijaku" wozem bojowym to najpierw trzeba miec
      podstawy to takich sformuowan.Wydaje mi sie ze docenisz straz pozarna jak Twoi
      najblizsi albo Ty sam znajdziesz sie w wielkiej potrzebie. Wtedy prosze napisz
      z jaka predkoscia i w jakim stanie powinni jechac strazacy do akcji (a wtedy
      sekunda staje sie godzina).Prostota Twoich wypowiedzi swiadczy o Twojej
      osobie.Znajdzi sobie jakies zajecie a nie pisz rzeczy o ktorych nie masz
      pojecia - np. szydelkowanie. Powodzenia!!
      • jawor65 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 06.11.05, 17:01
        wyspianski44.......widze że cię moja wypowiedź ruszyła.Czyżbyś pracawał w
        straży albo masz rodzinkę tam???Nigdy nie chciałem być strażakiem Mam bardzo
        dobrą pracę do której chodzę z radością i chęcią.Przyznaje ci racje że jak by u
        mnie coś się stało to wtedy się nie patrzy w jakim stanie przyjechała straż
        tylko dlaczego tak długo nie przyjezdżają (sekunda to wieczność).Zajęcia nie
        musze sobie szukać bo już mam i to lepsze od szydełkowania a moje wypowiedzi są
        takie proste żeby taki jak ty je zrozumiał.
        • sycylijczyk2 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 06.11.05, 18:32
          Jawor65, dlaczego z Twoich wypowiedz bije taka żółć. Masz pretensje do
          strażaków. Operuj faktami. Może ze względu na niedowład intelektualny nie
          zostałaś przyjęty do mundurowej służby. Wypowiedź Wyspiańskiego, który broni
          swojego środowisko jest naturalna i odpowiada na Twoje oszczerstwa.
          • moniuszko7 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 07.11.05, 02:32
            I tu syczylijczyk muszę cię pochwalić za ładną postawę, wyobraź sobie że znam
            tego wyspiańskiego bardzo młody to człowiek ujął się za tymi porządnymi
            chłopakami może tylko dla tego że sam po wyjściu z wojska ma zamiar starać sie
            o pracę w tych zaszczytnych szeregach gdzie swoją energię też bedzie mógł
            wyładować niosąc bezinteresowną pomoc innym, czy nie jest wielkim zaszczytem
            czynić dobro dla drugiego człowieka? Znam też piszczka napewno lepszy z niego
            strażak niż ksiądz, znam i ajgora i karola i innych normalni ludzie i całe
            szczęście że właśnie tacy tam pracują zamiast tych malkontentów, narzekaczy i
            podrzegaczy.
        • moniuszko7 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 07.11.05, 02:37
          Jawor,pamiętaj praca jak wszy i pieniądze rzacz nabyta, szukasz zwady czepiasz
          się wszyskich po kolei policjantów strażników i kogo jeszcze, chyba masz
          problemy z własna osbowością albo za dużo chlejesz do lustra?
      • moniuszko7 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 07.11.05, 02:43
        Chwała ci kolego że tak ładnie i szlachetnie bronisz innych jak się spotkamy to
        kielicha Ci postawię albo jakiego browca.
    • edytap1977 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 07.11.05, 09:45
      Wszyscy co opluwają na tym forum strażaków robią to chyba z zazdrości. Jestem
      pełna podziwu dla ludzi, którzy pełnią tą funkcję. Jest to bardzo
      odpowiedzialna praca, często z zagrożeniem życia. I wilekim jest kłamstwem to,
      że oni piją na służbie, a to co robią po niej jest ich indywidualną sprawą.
      Cieszmy się, że nasz powiat ma Państwową Straż Pożarną, która ciągle się
      rozwija i gromadzi coraz to lepszy sprzęt.
    • zdzichu333 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 07.11.05, 12:02
      Ja wiem, że strażacy wypić muszą i robią to aby należycie funkcjonować. Wiem o
      tym, bo mam wielu znajomych w straży. Ale na miłość boską skoro są sprawni w
      akcji to niech sobie piją i już! Gaszą przecież sprawnie!
      • 32240maiki Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 07.11.05, 14:29
        I tu musze sie z panem zgodzic.Strazak nie wielblad pic musi.Alkohol jest dla
        ludzi tyle ze normalnch i nikomu nie powinno przeszkadzac ze strazak
        pije.Najwazniejsze zeby byl dysponowany w sluzbie.Po niej jest on zwyklym
        czlowiekiem
    • ziutas_ole Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 08.11.05, 14:15
      Chłopcy są okej bo lubią se popić i zabzykać a pożary gaszą nielicho!
      • gondor2 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 15.11.05, 20:04
        ziutas głupi wał z ciebie radziejowscy strazacy nie chlają, a napewno nie ma
        wśród nich burdelaży, tym bardziej że połowa z nich to elita stazacka z
        Włocławka z komendantami na czele.
        • ziutas_ole Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 16.11.05, 08:07
          ziutas głupi wał z ciebie radziejowscy strazacy nie chlają, a napewno nie ma
          > wśród nich burdelaży, tym bardziej że połowa z nich to elita stazacka z
          > Włocławka z komendantami na czele.

A może z ciebie kawał wała??? ja tam nie mówię o nich źle. tylko, że są to
          swije chłopaki co wypić i zaruchac lubią. Wiem co mówię i możesz mnie obrażać
          jak chcesz. Mam rację. A jeśli chodzi o ich kompetencje zawodowe to oceniam je
          wysoko. Podobnie z zastosowaniem w praktyce. Jednym zdaniem: "Ziutas mówi -
          Straż mamy na medal (złoty medal)!"
          • gondor2 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 17.11.05, 20:08
            Ziutas co ty możesz wiedzieć o kompetencji strażaków, chyba że jesteś jednym z
            nich, ale zgadzam się z tobą nie słychać w naszym plotkarskim miasteczku żeby
            strażacy dali ciała przy swojej robocie, a to znaczy że muszą dobrze wykonywać
            swoją robotę, jednak to co robią poza strażą nie powinno cię interesować i
            powinieneś darować sobie komętarze. Pochwal się czy ty lubisz wychlać lub
            zaruchać a nikt się ciebie nie będzie czepiał bo to co robisz to twoja sprawa.
            • ziutas_ole Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 18.11.05, 10:31
              Może i jestem strażakiem i ch... Ci do tego Gondorze! Ja tam chwalę naszą straż
              bo jest na pięć! A jeżeli ktoś se wypić lubi i zaruchać to świadczy o nim tylko
              dobrze bo wtedy wiadomo, że to swój chłop!
              • gondor2 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 19.11.05, 20:09
                jestem na 200% pewien że strażakiem nie jesteś, ale zapewne jesteś
                radziejowskim bucem, ograniczonym fiutkiem itd skoro "uwielbiasz" olkopiaków,
                zresztą twoje "pochwalne" wypowiedzi na temat straży świadczą, że jesteś
                gejzerem intelektu, pochwały które obrażają mogą płynąć tylko z ust głupka,
                któremu się wydaje, że ukończenie zawodówki uprawnia go do zabierania głosu.
                • gwinter Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 21.11.05, 08:17
                  gondor2 napisała:

> jestem na 200% pewien że strażakiem nie jesteś, ale zapewne jesteś
                  > radziejowskim bucem, ograniczonym fiutkiem itd skoro "uwielbiasz" olkopiaków,
                  > zresztą twoje "pochwalne" wypowiedzi na temat straży świadczą, że jesteś
                  > gejzerem intelektu, pochwały które obrażają mogą płynąć tylko z ust głupka,
                  > któremu się wydaje, że ukończenie zawodówki uprawnia go do zabierania głosu.

Co masz kurna do ludzi po zawodóce!!!! Co!!!! Coś nie pasi??? Ja skończyłem
                  zawodówke i wystarczy. Chwacit jak mówił Himilsbach! A takim patafianom jak ty
                  to nawet studia najwyższe nie pomogą nic i habilitacja. Wara od Ziutasa i od
                  wszystkich "po zawodówce". A zresztą to widać, że jesteś ćmok z Wąsewa bo tylko
                  tacy oceniają wartość człowieka po tym ile szkół skończył albo ile ma kasy.
                  Smutne i burackie burasie!
              • andreas777 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 19.11.05, 21:35
                ziutas_ole napisał:

> Może i jestem strażakiem i ch... Ci do tego Gondorze! Ja tam chwalę naszą
                straż
                >
                > bo jest na pięć! A jeżeli ktoś se wypić lubi i zaruchać to świadczy o nim
                tylko
                >
                > dobrze bo wtedy wiadomo, że to swój chłop!

Ziutas nie przejmój się tym co na Ciebie tu piszą, pochowali te szczepionki w
                nos z zegarkami z kukółką z lat osiemdziesiątych a teraz korzystają nadal ze
                źródła tylko po co? jak nie ma takiej potrzeby a było tak ładnie, zawsze znajdą
                się wredne ludziska co potrafią spieprzyć każdą ładną zabawę. Czas nadchodzi
                wielkimi krokami i bardzo dobrze. Tylko seks w życiu się liczy i pieniądze.
    • sycylijczyk2 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 09.11.05, 17:48
      Wiesz co Jawor przypominasz mi sąsiadke wyglądającą przez okno i doszukującą
      się taniej sensacji. Twój tok myślenia jest identyczny. A może mała
      sensacja, widziałem wypitego mundurowego, kowalski nie umył samochodu, a nowak
      starcił pracę. pomyśl nad sobą a póżniej oceniaj innych. Jak pożyjesz kilka
      lat więcej nauczysz się szanować ludzi , którzy mają w życiu prawdziwą pasję /
      patrz komendant OSP Wicher / . Na obecnym etapie Twego rozgoryczenia śmiem
      twierdzić , że albo jesteś narcyzem albo masz początki choroby psychicznej.
      Każda z dwóch ewentualności, powoduje konieczność podjęcia kroków mających na
      celu polepszenie Twego stanu duchowego. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
      • ziutas_ole Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 27.12.05, 09:07
        Strazy zycze samzch rozkoszz cielesnych jako sobie samemu.
    • 50v7 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 24.12.05, 10:58
      Wszytkim interesującym się tym wątkiem życzę zdrowych wesołych Rodzinnych Świąt
      Bożego Narodzenia, szcególnie bohaterom tej strony
    • big-cock-tajl Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 10.01.06, 13:24
      Chciałem kiedyś robić w straży ale mi powuiedzieli żebym poszedł do policji.
      Poszłem ale mi powiedzieli żem jest za głupi bo mi szkół do nich brakuje
    • edytap1977 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 13.01.06, 09:49
      Dla Arka!
      Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imienin!
      • big-cock-tajl Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 13.01.06, 10:32
        Przyłanczam sie jak najbardziej! Sto lat niechaj żyja nam!
    • edytap1977 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 20.01.06, 10:59
      ZA MUNDUREM PANNY SZNUREM :)
      • big-cock-tajl Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 20.01.06, 11:30
        Właśnie Edyta. Dltego dąrzyłem zawsze aby być wojskowym, strażakiem albo
        policjantem. Bo oni niezłe laski prowadzają. Ale nie wyszło.
        • edytap1977 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 20.01.06, 12:16
          ale myslę, że i bez tego munduru samotność ci nie doskwiera :)Bo tak naprawdę
          trzeba mieć to "coś"
          • 50v1 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 21.01.06, 15:05
            edytap1977 napisała:

> ale myslę, że i bez tego munduru samotność ci nie doskwiera :)Bo tak naprawdę
            > trzeba mieć to "coś"
            Oj Edytko masz rację nie szata zdobi człowieka,często to coś co nosi się w tym
            mundurze często w tej ciemniejszej części, zawsze byłas taka szybka pamiętam
            Cię jak jeszcze jeżdziłem na grzyby te śliczne śmiejące się twoje ślepka, ale
            to historia, z przyjemnością lubię czytać co piszesz, sam bym zaprosił się na
            taką imprezę coś tam napisałaś o bogatym życiu towarzyskim lubię to ale nic na
            siłę sam też nie narzekam na brak towarzystwa i tak trzymać bedzie co wnukom
            opowiadać ale czy uwierzą? Serdecznie Pozdrawiam
            • big-cock-tajl Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 23.01.06, 00:39
              ja mam to "coś" i coś z tego wynika?
              • edytap1977 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 23.01.06, 07:12
                Sam muszisz to ocenić :) jeśli jesteś osobą lubianą, masz powodzenie u płci
                przeciwnej...
      • tomi694 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 22.02.06, 12:28
        chłopaki są cool, znam paru bardzo dobrze.
        • staszek-boryna Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 23.10.06, 14:12
          pozdro dla wszystkich strażaków - ochotniczych i zawodowych.
          • kotek002 Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 23.10.06, 21:05
            Nie mam zbyt dobrego zdania o tej grupie. jak pewien strazak jedzie (K.) to
            cała ulica jego! Widuję ich często, więc nikt mi nie wmówi, że to super
            bohaterowie! Może się starają i dobrze! Niech sie starają lepiej! Pozdrawiam!
            • staszek-boryna Re: STRAŻ POŻARNA!!!!! 24.10.06, 08:59
              Kotku chyba nie jest tak źle. To morowe chłopaki i skuteczne w tym co robią. A
              że czasem sie poweselą to chyba nic zdrożnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka