Dodaj do ulubionych

Radziejów popraw się.

26.10.07, 14:08
Tak właściwie to nie bardzo w internecie wygląda,że Radziejów to miasto powiatowe.Brak informacji o sklepach,usługach itd.Nawet taka prosta sprawa jak chciałem drogą telefoniczną zakupić pilnie kwiaty na pogrzeb to okazuję się ,że nie ma żadnej informacji o kwiaciarniach.Nie znajdzie się też adresu czy też telefonu fryzjera.Dla przykładu ,jak powinno być odsyłam do strony gminy Osięciny.Teraz jadąc w tamtą stronę(często jestem u was) najpierw odwiedzam Osięciny.
and.
Obserwuj wątek
    • walpio60 Re: Radziejów popraw się. 26.10.07, 21:14
      Cenne spostrzeżenie, widać nikomu z włodarzy miejskich czy powiatowych nie
      zależy na dobrej informacji o własnym regionie. Gdzie są służby promocji w tych
      urzędach. Przypuszczam, że niewiele potrzeba, żeby zebrać takie dane i umieścić
      na stronach internetowych, tylko kto to ma zrobić???
    • and-wi1 Re: Radziejów popraw się. 04.11.07, 13:11
      Widać,że nawet uczestnikom forum niezbyt zależy na promocji miasta.Ilość wpisów o tym świadczy.Władze miasta dalej będą was "olewać"
      • sauber1 Re: Radziejów popraw się. 04.11.07, 16:48
        and-wi1 napisał:

> Widać,że nawet uczestnikom forum niezbyt zależy na promocji miasta.Ilość wpisów
        > o tym świadczy.Władze miasta dalej będą was "olewać"

Czasem dobrze jest się nie wychylać i przesadnie reklamować, czasy takie nie
        pewne, ile można sie promować? Miasteczko jest malutkie, wystarczy przez nie
        przejechać, a fryzjerów restauracji i hotelów pod dostatkiem. Forumowiczów, fakt
        jest ogrom, z tym że zdecydowana większość w opozycji, tylko czyta. A co do
        władz miasta raczej nie ma podstaw do narzekań, moim zdaniem to wzgórze przeżywa
        najwspanialszy okres rozkwitu w dziejach historii świata
        • wujek_dobra_rada8 Re: Radziejów popraw się. 04.11.07, 17:53
          sauber1 napisał:
          > Miasteczko jest malutkie, wystarczy przez nie
          > przejechać, a fryzjerów restauracji i hotelów pod dostatkiem.

Fryzjerów omijam szerokim łukiem.
          Dwie restauracje na 6tys. mieszkańców to już rozpusta, a plotki głoszą,że ma być
          trzecia gdzieś za miastem. A w każdej plotce.....
          hm.... o hotelach nic nie wiem.

A salonów urody ile! Teraz naród będzie jeszcze piękniejszy w tym miasteczku.

> najwspanialszy okres rozkwitu w dziejach historii świata

Żeby tylko ludziom w głowach się nie przewróciło.
          A że instytucji w internecie mało...
          A komu się chce zamieszczać informacje, naród w Radziejowie charakterystyczny.
          "A po co? Przecież i tak kto ma przyjść to przyjdzie, kto szuka ten znajduje."
          Choć są już strony internetowe firm z MIASTA. "Serce rośnie patrząc na te
          czasy....."
          • sauber1 Re: Radziejów popraw się. 05.11.07, 00:30
            wujek_dobra_rada8 napisał:

> "Serce rośnie patrząc na te czasy....."

Tak Wujku masz rację, cieszy , szkoda że Cię tu tak mało ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka