Dodaj do ulubionych

Witamy nowych

14.03.05, 10:46
Witamy nowych na forum i mamy nadzieje że będą tu czesto zaglądać dzięki temu
forum będzie ciągle żywe:)))))))
Obserwuj wątek
    • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 14.03.05, 23:20
      a kto jest nowy?
      pozdrowienia
      Tomek
      • karioka1985 Re: Witamy nowych 15.03.05, 13:40
        chyba ja jestem, przynajmniejc na tym forum. pozdro.
        • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 15.03.05, 19:14
          super fajnie:)
    • izunia1 Re: Witamy nowych 15.03.05, 14:55
      ja jestem w miarę nowa ogólnie, a natym forum na pewno:). W Skierniewicach
      mieszkam od roku.
      • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 15.03.05, 19:15
        a co cię sprowadziło (jeśli to nie tajemnica) do Skierek?
        pozdr
        Tomek
        • izunia1 Re: Witamy nowych 16.03.05, 09:05
          genaralnie to ze mielismy dość Zyrardowa.Poza tym trochę znajmomych, blizej
          rodziny.No i tansze zycie niż w Warszawie i jej okolicach.
          Moze powiecie mi coś ciekawego o tym miescie, polecicie cos?
          • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 18.03.05, 00:42
            trudno tak coś polecić nie znając zainteresowań twoich. miasto jest takie senno
            sypialniane a najciekawsze rzeczy to Bolimowski Park, rzeka Rawka i Nieborów
            • zuchora Re: Witamy nowych 01.04.05, 09:27
              Wlasnie mi sie to podoba ze jest senne. Co prawda czasami nie zbardzo jest
              gdzie wyjsc ale jak czlowiek ma fantazje to zawsze sobie cos wymysli.
              Jak sie prezyjedzie z Warszawy to mozna odsapnac.
              • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 02.04.05, 00:12
                właśnie to jest plus że można odpocząć ale nie ma człowiek ochoty coś zdziałać
                stworzyć itp. w sumie jednak jak ktoś się chce zabawić to może pojechać do
                Warszawy lub Łodzi.
                pozdrowienia
                Tomek
    • leedeczka Re: Witamy nowych 01.09.05, 22:07
      Witam! Ja jestem nowa na forum... Mieszkam w Skiernieiwcach już 26 lat ( a mam
      28). Kto ma ochotę pogawędzić?
      • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 01.09.05, 22:19
        super, i jak ci sie Skierniewice podobają?
        • leedeczka Re: Witamy nowych 01.09.05, 22:26
          Hmmm... Wiesz, to nie ja, tylko moi rodzice wybrali to miejsce... Jest tutaj
          kilka ładnych miejsc, ale generalnie miasto jest brzydkie. Ale powiem Ci, że
          nawet ludzie są brzydcy. I nie chodzi mi o wygląd. Mówię o tym, że są
          zazdrośni, niesympatyczni, zrzędliwi... Długo możnaby wymieniać. Coraz częściej
          myślę o wyjeździe stąd. Chciałabym mieszkać w Sopocie...
          • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 04.09.05, 01:04
            jeśli myślisz że ludzie są inni (lepsi) gdzieś indziej to zaświadczam ci że się
            mylisz. a miasto i otoczenie takie brzydkie nie jest, porównaj do innych miast
            50 -tysięcznych
            • leedeczka Re: Witamy nowych 05.09.05, 15:34
              Wiesz, opinie tu wyrażane są subiektywne, taka też jest moja. Uważam
              Skierniewice za brzydkie miasto i takie jest moje prawo. Tak jak napisalam
              poprzednio: jest kilka ładnych miejsc w tym mieście: np. park, zalew itd. itd,
              ale generalnie miasto mi się nie podoba... Jakie 50-tysięczne miasta są wg
              Ciebie brzydsze od Skierniewic? Pozdrawiam i życzę milego dnia :)
              • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 05.09.05, 20:41
                ano np Radomsko
                • leedeczka Re: Witamy nowych 05.09.05, 21:33
                  Ano może i masz rację tylko, że nie bylam w Radomsku. Niech będzie, przyznam Ci
                  rację, że pewnie są brzydsze miasta niż Skierniewice...
                  Masz ulubione miejsca w Skierniewicach, a jeśli tak to jakie ? Pzd
                  • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 06.09.05, 20:31
                    tak trudno mi powiedzieć które jest takie najbardziej ulubione, ale chyba 2
                    miejsca Park i stare drewniane pożydowskie rudery. Te budynki na okrzei, koło
                    placu Dąbrowskiego miały swój urok i niestety znikają i żaden nie zachowa się
                    dla potomności. Jesze może las z cmentarzem czyli tzw "Strzelba" nad zalewem.
                    No cóż moje romantyczne chwile raczej nie są związane ze Skierkami. A brzydsze
                    to od Skierek jest Żyrardów z tych bliższych miast.
                    • ugo Re: Witamy nowych 06.09.05, 22:01
                      > A brzydsze to od Skierek jest Żyrardów z tych bliższych miast.
                      Tu się muszę zgodzić. Natomiast z troszkę większych od Skierniewic dorzuciłbym jeszcze Tomaszów Mazowiecki i Bełchatów.
                      • tomek_tomasz Re: Witamy nowych 08.09.05, 22:47
                        jest jak jest ale zawsze trzeba się wzorować na ładniejszych miastach, czy jest
                        miasto ładniejsze od Skierniewic (podobnej wielkości)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka