kasia2824 14.03.05, 10:46 Witamy nowych na forum i mamy nadzieje że będą tu czesto zaglądać dzięki temu forum będzie ciągle żywe:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_tomasz Re: Witamy nowych 14.03.05, 23:20 a kto jest nowy? pozdrowienia Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
karioka1985 Re: Witamy nowych 15.03.05, 13:40 chyba ja jestem, przynajmniejc na tym forum. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
izunia1 Re: Witamy nowych 15.03.05, 14:55 ja jestem w miarę nowa ogólnie, a natym forum na pewno:). W Skierniewicach mieszkam od roku. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Witamy nowych 15.03.05, 19:15 a co cię sprowadziło (jeśli to nie tajemnica) do Skierek? pozdr Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
izunia1 Re: Witamy nowych 16.03.05, 09:05 genaralnie to ze mielismy dość Zyrardowa.Poza tym trochę znajmomych, blizej rodziny.No i tansze zycie niż w Warszawie i jej okolicach. Moze powiecie mi coś ciekawego o tym miescie, polecicie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Witamy nowych 18.03.05, 00:42 trudno tak coś polecić nie znając zainteresowań twoich. miasto jest takie senno sypialniane a najciekawsze rzeczy to Bolimowski Park, rzeka Rawka i Nieborów Odpowiedz Link Zgłoś
zuchora Re: Witamy nowych 01.04.05, 09:27 Wlasnie mi sie to podoba ze jest senne. Co prawda czasami nie zbardzo jest gdzie wyjsc ale jak czlowiek ma fantazje to zawsze sobie cos wymysli. Jak sie prezyjedzie z Warszawy to mozna odsapnac. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Witamy nowych 02.04.05, 00:12 właśnie to jest plus że można odpocząć ale nie ma człowiek ochoty coś zdziałać stworzyć itp. w sumie jednak jak ktoś się chce zabawić to może pojechać do Warszawy lub Łodzi. pozdrowienia Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
leedeczka Re: Witamy nowych 01.09.05, 22:07 Witam! Ja jestem nowa na forum... Mieszkam w Skiernieiwcach już 26 lat ( a mam 28). Kto ma ochotę pogawędzić? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Witamy nowych 01.09.05, 22:19 super, i jak ci sie Skierniewice podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
leedeczka Re: Witamy nowych 01.09.05, 22:26 Hmmm... Wiesz, to nie ja, tylko moi rodzice wybrali to miejsce... Jest tutaj kilka ładnych miejsc, ale generalnie miasto jest brzydkie. Ale powiem Ci, że nawet ludzie są brzydcy. I nie chodzi mi o wygląd. Mówię o tym, że są zazdrośni, niesympatyczni, zrzędliwi... Długo możnaby wymieniać. Coraz częściej myślę o wyjeździe stąd. Chciałabym mieszkać w Sopocie... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Witamy nowych 04.09.05, 01:04 jeśli myślisz że ludzie są inni (lepsi) gdzieś indziej to zaświadczam ci że się mylisz. a miasto i otoczenie takie brzydkie nie jest, porównaj do innych miast 50 -tysięcznych Odpowiedz Link Zgłoś
leedeczka Re: Witamy nowych 05.09.05, 15:34 Wiesz, opinie tu wyrażane są subiektywne, taka też jest moja. Uważam Skierniewice za brzydkie miasto i takie jest moje prawo. Tak jak napisalam poprzednio: jest kilka ładnych miejsc w tym mieście: np. park, zalew itd. itd, ale generalnie miasto mi się nie podoba... Jakie 50-tysięczne miasta są wg Ciebie brzydsze od Skierniewic? Pozdrawiam i życzę milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
leedeczka Re: Witamy nowych 05.09.05, 21:33 Ano może i masz rację tylko, że nie bylam w Radomsku. Niech będzie, przyznam Ci rację, że pewnie są brzydsze miasta niż Skierniewice... Masz ulubione miejsca w Skierniewicach, a jeśli tak to jakie ? Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Witamy nowych 06.09.05, 20:31 tak trudno mi powiedzieć które jest takie najbardziej ulubione, ale chyba 2 miejsca Park i stare drewniane pożydowskie rudery. Te budynki na okrzei, koło placu Dąbrowskiego miały swój urok i niestety znikają i żaden nie zachowa się dla potomności. Jesze może las z cmentarzem czyli tzw "Strzelba" nad zalewem. No cóż moje romantyczne chwile raczej nie są związane ze Skierkami. A brzydsze to od Skierek jest Żyrardów z tych bliższych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Witamy nowych 06.09.05, 22:01 > A brzydsze to od Skierek jest Żyrardów z tych bliższych miast. Tu się muszę zgodzić. Natomiast z troszkę większych od Skierniewic dorzuciłbym jeszcze Tomaszów Mazowiecki i Bełchatów. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Witamy nowych 08.09.05, 22:47 jest jak jest ale zawsze trzeba się wzorować na ładniejszych miastach, czy jest miasto ładniejsze od Skierniewic (podobnej wielkości)? Odpowiedz Link Zgłoś