sloggi 07.09.06, 20:52 Kto z Was był już na grzybach? Jak plony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiroszima13 Re: Grzybobranie 07.09.06, 22:21 Ja byłam w poprzedni weekend. Zebrałam troszkę z czego troche odpało z powodu Iwana i Delina :P Zresztą plony i tak juz skonsumowane <mniam> jajecznica z maślakami ahhh Kiedy następne zbiory? Hmmm trudno powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Grzybobranie 07.09.06, 22:55 hiroszima13 napisała: > Ja byłam w poprzedni weekend. Zebrałam troszkę z czego troche > odpało z powodu Iwana i Delina :P > Że słucham? Odpowiedz Link Zgłoś
hiroszima13 Re: Grzybobranie 08.09.06, 17:52 Oj długa historia. Za dużo pisania ;) Jak będziesz obierał grzybki to może zrozumiesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
avionetka82 Re: Grzybobranie 08.09.06, 20:39 Powiem tylko jedno: mam dość grzybów... :( wszedzie grzyby: mrożone, suszone, marynowane, w sosie własnym (to na zimę), a na codzień - sos grzybowy, zalewajka z grzybami, jajecznica na grzybach... Przejadły mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: Grzybobranie 26.09.06, 12:45 o wysyp w tym roku super maślaki, podgrzybki, stojaki, prawdziwki, zajączki a ostatnio udany zbiór opieniek dobrze że sezon grzybowy nie trwa przez cały rok Odpowiedz Link Zgłoś