kaemi 20.02.04, 19:03 dobre...Warszawka rośnie w siłę...hehehe...ITI juz się cieszy z wyników...Piast Gliwice buhaha 0:0 brawo Piast!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Legia - Piast 0:0 IP: *.chello.pl 20.02.04, 19:44 No proszę, a jednak ten wynik ma jakieś "pozytywne" aspekty, przynajmniej hołota się cieszy, jak widać niektórym niewiele potrzeba do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Re: Legia - Piast 0:0 IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.04, 19:47 taaa, to pewnie jakas swolocz z konwiktorskiej. zreszta - skad by nie byla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemi Re: Legia - Piast 0:0 IP: *.lodz.mm.pl 20.02.04, 19:58 z Piłsudskiego w Łodzi jeśli chodzi o ścisłość... a tak ogólnie to ja nikogo nie nazywam swołoczą czy hołotą tylko wypowiadam swoje mysli i odczucia... nie jestem kibolem tylko kibicem i życzę Legii jak najlepiej bo wciąż ma szansę na miejsca 1-3 w lidze, mój ukochany Widzew broni się przed spadkiem i też jestem bardzo zgryźliwy jak przegrywa z 5 ligą niemiecką... czy wy musicie we wszystkim doszukiwac sie podtekstow? po prostu spojrzcie na realia naszej kopanej... wszystko zmierza raczej w dol niz do gory...a Legii chwala za LM - tego dokonal tylko Widzew ale nie mozna zyc wspomnieniami - tylko co my mali mozemy zrobic zeby w polskiej pilce dzialo sie lepiej? skoro góra niszczy ją od środka? pozdrawiam was mimo tego, że piszecie o mnie hołota i swołocz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek legia TO STARA KUR..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz22W-wa Re: legia TO STARA KUR..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.04, 19:58 To tak jak twoja stara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexus legia TO STARA KUR..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:32 I każdy to wie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reaper Re: legia TO STARA KUR..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 21:58 ze twoja stara też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Legia - Piast 0:0 IP: 67.71.130.* 21.02.04, 01:53 Legia to DZIADY...DZIADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi legia TO STARA KURW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 07:21 Odpowiedz Link Zgłoś