Gość: Ja IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.07.10, 23:26 www.youtube.com/watch?v=zMxUu4Vu0lk&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: panK MŚ. Urugwajczycy świętowali z fanami do białego... IP: *.bb.sky.com 04.07.10, 00:51 "strzelec gola dla Argentyny"? no bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 MŚ. Urugwajczycy świętowali z fanami do białego... 04.07.10, 08:40 Jeśli tak balangują, to znaczy, że awans do półfinału już ich w pełni zadowolił i Holandii żadnego oporu nie stawią. Moim zdaniem skończą na 4 miejscu, mistrzem będą Niemcy, Holandia druga, a Hiszpania zdobędzie brąz... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: MŚ. Urugwajczycy świętowali z fanami do białe 04.07.10, 08:45 Sorry, pomyliłem pary półfinałowe. Holandia nie może być druga, jeśli mają wygrać Niemcy. Holandia będzie trzecia, a Hiszpania druga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: MŚ. Urugwajczycy świętowali z fanami do białe IP: 83.143.99.* 04.07.10, 10:03 chyba jednak wczoraj niezle popiles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: MŚ. Urugwajczycy świętowali z fanami do białe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 10:13 ta wypowiedzia udowodniles brak jakiekolwiek zrozumienia zasad funkcjonowania teamu, grupy ludzi. a zwlaszcza w sytuacji ze siedza ze soba ponad miesiac. sa takie emocje, trzeba dac im upust. powie to kazdy psycholog. i kazdy trener na pozomie. nawet jesli wypili, to nie tyle co nasi potrafia po byle meczu. urugwaj bedzie gral w final. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: MŚ. Urugwajczycy świętowali z fanami do białe IP: 81.219.202.* 04.07.10, 10:30 I jak prawie kazdy psycholog zaliczy wtope z typowaniem. Pseudonaukowy belkot nie ma pokrycia w rzeczywistosci. Wygrywa z reguly lepszy, a nie kto sie wyluzowal a kto nie. Urugwaj NIE BEDZIE gral w finale, a przypomnisz sobie to co tutaj napisalem we wtorek wieczorem. Jestem tego pewiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: MŚ. Urugwajczycy świętowali z fanami do białe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.10, 12:56 każdy zespół świętuje awans do półfinału tylko w przepadku urugwaju ktoś (forlan?)zdecydował się to upublicznić także krytyka nie ma ty żadnego sensu mają prawo swiętować niezależnie od tego co będzie dalej . a malkontenci wiadomo j.w zawsze będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Twój Urugwaj - Fiesta IP: *.piotrkow.pilicka.pl 04.07.10, 08:52 footballteam.pl/index.php?v=new&polecil=65201#v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l MŚ. Urugwajczycy świętowali z fanami do białego... IP: 81.219.202.* 04.07.10, 10:26 Tez uwazam, ze Holandia sobie da rade z Urugwajem bez problemu. Chcialbym Hiszpanie w finale, ale z taka forma to cud, ze sa w polfinale. Tak wiec final Holandia - Niemcy. Wygraja Holendrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu MŚ. Urugwajczycy świętowali z fanami do białego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.10, 18:44 Gratuluję Urugwajczykom awansu ale tak tylko powiem że karny Ghany w 120 min powinien być powtórzony ponieważ jeden z piłkarzy Urugwaju znalazł się metr na polu karnym przed oddaniem strzału Byłem całym sercem za Ghana od początku MŚ. Gratuluję jeszcze raz Urugwajowi Odpowiedz Link Zgłoś