Gość: gość IP: *.nitka.net.pl 09.01.11, 19:20 Villareal nie odpuszcza tak łatwo. Real powinien ich trzymać dalej od swojej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Primera Division. Real podejmuje Villarreal - n... IP: *.nitka.net.pl 09.01.11, 19:23 Jednak obrona nie jest taka wspaniała w Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitupitu Primera Division. Real podejmuje Villarreal - n... IP: *.mlyniec.gda.pl 09.01.11, 19:30 jak na razie świetny mecz, Villareal świetnie sobie radzi i wygrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicapanstwowa Primera Division. Real podejmuje Villarreal - n... 09.01.11, 19:46 "36. min. Przy piłce piłkarze Realu, którzy konstruują kolejne akcje, jednak nie są w stanie przedostać się pod bramkę rywali. Villarreal przeprowadza rzadkie, ale dość groźne kontry" chyba dwa rozne mecze ogladamy panie redaktorze. do 38 minuty mecz odbywa sie na zasadzie od kontry do kontry, z tym ze Villarreal rozciaga gre na cale boisko i bardzo latwo ogrywa pilkarzy Realu. Real natomiast wyprowadza szybkie kontry liczac na to, ze obrona przeciwnikow nie zdazy zareagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Primera Division. Real podejmuje Villarreal - IP: *.nitka.net.pl 09.01.11, 19:50 Real od zawsze grał głównie kontrami, więc to nie jest nowość. Ale Villareal trochę ich zaskoczył. Zdążyli wyrównać, ale boję się o włosy Ronaldo, wpakował piłkę głową do bramki! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pequi Real - co? Przybij piątkę, tyle w temacie:) IP: *.ds1-by.adsl.cybercity.dk 09.01.11, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pay Primera Division. Real podejmuje Villarreal - n... IP: *.acn.waw.pl 09.01.11, 20:45 Piłkarze Realu Madryt, myślą, że są pempaki świata. Nie umieją nawet wybić piłki, jak piłkarz Viallarealu leży. Poza tym Wolny podyktowany po czystym zagraniu, tylko dlatego bo Di Maria się wkurzył, pokazuje jak mały jest Real i ile im brakuje do Barcelony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Primera Division. Real podejmuje Villarreal - IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 20:58 Piłkarze Villarealu kładli się masowo w drugiej połowie. Tak masowo, że w pewnym momencie sami nie wybili piłki gdy jeden z kolegów "umierał" na murawie. Po prostu granie na czas. Ale faulu w tej sytuacji, o której piszesz chyba faktycznie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Primera Division. Real podejmuje Villarreal - IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 21:02 ...a, co do wielkości Barcelony - daj spokój, proszę, bo to FCB pobiła nie tak dawno wszelkie rekordy chamstwa w futbolu (wyłączając wybryki pseudo-kibiców). Jako wierny fan Katalończyków na pewno wiesz o czym piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co??? Co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 21:03 Coo??? :D Jeden rzut wolny pokazuje ile dzieli te zespoły? O.O Di Maria chyba nie widział, że przeciwnik leży, a rzut wolny był podyktowany słusznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pay Re: Co??? IP: *.acn.waw.pl 09.01.11, 22:06 Atak na piłkę, trafiona piłka, nie ma faulu. A Di Maria, nie widział, że przeciwnik leży?? stał w momencie podania przodem do leżącego piłkarza. Poza tym pseudo kibice, nie decydują o stronie sportowej i wychowaniu piłkarzy. Real nie potrafi grać fair play, jedyny Casillas a piłkarze Barcelony potrafią to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Co??? IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 22:40 Victor Valdes atakujący Mourinho, zraszacze i to "zagranie": www.youtube.com/watch?v=SRJpQ4rox9g ...pokazały to najdobitniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymourino Primera Division. Real podejmuje Villarreal - n... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 09.01.11, 20:45 cwaniak nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Primera Division. Real podejmuje Villarreal - n... IP: *.nitka.net.pl 09.01.11, 20:47 No w końcówce im się udało. Na Ronaldo gra cała drużyna, on dostaje większość podań więc mnie nie dziwi hat-trick. Ładny mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 21:04 A czym jest Barca bez Messiego? Tam też z reguły grają na niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgdg Re: ... IP: 78.133.220.* 09.01.11, 21:28 Nie powiedziałbym. Messi jest doatkiem do super druzyny. Ojcem sukcesu jest Guardiola i Xavi. Messi jest wg mnie obecnie najlepszy ale Barcelona ma wiele ważnych ogniw. A teraz pewnie wszyscy sie bd chwalić jaki to Ronaldo zajebisty nie jest. 3 bramki bardzo dziwne. jedynie asysta mi sie bardzo podobała. Głupie bramki Villareal stracił a lubie ich gre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ... IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 21:51 Xavi - owszem. Guardiola? Ciężko powiedzieć. Messi? Gdy idzie całej drużynie to on schodzi na dalszy plan. Ale gdy drużynie nie idzie - to on ciągnie całą grę. Początek sezonu uratował Barcie w pojedynkę właściwie. Barca ma wiele ważnych ogniw? Messi - Xavi - Iniesta. To są te ogniwa. Reszta składu to talenty większe i mniejsze, ale nie niezbędne. Dzisiejsze bramki faktycznie niespecjalne. Moim zdaniem Krycha, paradoksalnie, nie zagrała niczego wielkiego dzisiaj. Po prostu był w odpowiednim miejscu i czasie. Przy trzeciej bramce brawo za upór. Asysta - boska. Cóż, czasem nie liczy się styl, tylko rezultat. Villareal? Nie jestem pewien czy grali tak dobrze, czy Real tak słabo w pierwszej połowie. W przerwie chyba sobie przypomnieli zeszłoroczną zabawę w otwarty futbol z Los Blancos (wynik: 6-2) i stąd cofnięcie się do obrony. Teraz już wiemy, że nieudane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgdg Re: ... IP: 78.133.220.* 10.01.11, 07:16 Mówisz że są talenty mniejsze i większe... Jak dla mnie defensywa Barcelony to bardzo duży (ogółem) talent. Jeśli by tak nie było to Pique i Puyol a zwłaszcza ten drugi nie zagrali by aż tylu meczy. Podczas gdy Barcelona miała szczyt formy od meczu z Realem do końca 2010 Messi się nie wyróżniał? "Messi? Gdy idzie całej drużynie to > on schodzi na dalszy plan." On się po prostu wkupia do drużyny. Jego poziom jest wtedy porównywalny do reszty zawodników. Jego asysty co mecz to sztuka. Niesamowite dla mnie jest to w jaki sposób można tak sprytnie musnąć piłke do kolegi. Dla mnie sie nie liczy ile Messi strzeli bram oraz ile zwodów zrobi. Ja lubie patrzeć jaką przyjemność mu sprawia granie w piłkę. Za Franka FCB grała ładnie ale zaliczała same wpadki. To Pep odmienił tą drużynę na lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Primera Division. Real podejmuje Villarreal - IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 21:16 Napisałeś jakby Krycha był w Realu jakoś sczególnie uprzywilejowany i tylko stąd ta ilość goil. A, przy całym tym cwaniactwie i kilogramach żelu trzeba Kryśce oddać, że zasuwa po boisku jak lokomotywa i podpiera to bajeczną techniką. Jeśli ktoś twierdzi, że na niego "gra cała drużyna" to odpowiadam, że czasem to on "gra za całą drużynę". Oba stwierdzenia mają z rzeczywistością tyle samo wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Jane Re: Primera Division. Real podejmuje Villarreal - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 16:55 Krysia w tym meczu nie pokazał praktycznie nic specjalnego, może ładnie i zwinnie się obrócił na 3:2 a tak ten hat trick to zwykły fart, co innego di maria bije krystynke na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Primera Division. Ronaldo pokonał Villarreal IP: 213.186.90.* 09.01.11, 21:29 bramka na 3:2 oczywiście ze spalonego. jacy to gwiazdorzy ze spalonego teatru realku biedni, ciągle ich sędziowie krzywdzą... zachowanie "special five" skaczącego przed ławką gości - oczywiście nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Primera Division. Ronaldo pokonał Villarreal IP: 213.186.90.* 09.01.11, 21:33 zapomniałem dodać: Villareal oszukać możecie, od Barcy tak czy siak pięć znów dostaniecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Primera Division. Ronaldo pokonał Villarreal IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 21:37 Jutro szkoła, a ty nie śpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Primera Division. Ronaldo pokonał Villarreal IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 21:36 > zachowanie "special five" skaczącego przed ławką gości - oczywiście nic złego. Oczywiście nic złego. Mou po prostu pokazywał kibicom, żeby zgotowali owacje na stojąco Kace - który po długiej przerwie spowodowanej kontuzją wrócił na Santiago Bernabeu i strzelił bramkę. Trener nawet przeprosił za nieporozumienie i ludzie z Villarealu się wyluzowali, ale oczywiście sfrustrowany fan Farcy musiał się dopie...ć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Primera Division. Ronaldo pokonał Villarreal IP: *.acn.waw.pl 10.01.11, 16:32 Jeden z najżałośniejszych komentarzy jakie widziałem, i ty się nie wstydzisz tego pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutia1 Re: Primera Division. Real podejmuje Villarreal - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 22:58 czy ??? w piłce nożnej chodzi o zabijanie kibiców wzajemne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN REALU Primera Division. Ronaldo pokonał Villarreal IP: *.146.255.158.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.01.11, 19:03 Hehe strzelić hat-tricka nic specjalnego ?? to idź tam na boisko i go se ku... strzel zobaczymy czy to takie łatwe :P Trochę to śmieszne bo kiedy Messi strzela 3 bramki to jest wielka wrzawa że pięknie i w ogóle ale gdy Ronaldo to oczywiście przypadek. W piłce nożnej połowa bramek jest niesprawiedliwa bo jeden wypracowuje drugi tylko dokłada nogę ale to jego się pamięta nie tego który strzelał tylko tego który dobijał. Kiedy mówimy o Ronaldo to wg was wszystkie jego osiągnięcia to "nic specjalnego" strzeli 3 bramki przypadek , 4 bramki udało mu się , 5 bramek bo grali pod niego. Gdy strzeli 30 w sezonie , lał słabiaków gdy 40 lał słabiaków gdy strzeli 100 to pewnie też nie zrobi na nikim wrażenia. Ale spytam was wielcy fani barcy i messiego gdzie byliście w latach 2005-2008 kiedy to o messim nikt nie słyszał , komu kibicowaliście kogo uwielbialiście , bo ja już od wtedy trzymałem kciuki za Ronaldo. Ustawienie się w polu karnym to też jest umiejętność , gdyby strzelanie hat-tricków było takie łatwe to w każdym meczu przynajmniej jeden piłkarz by go strzelał. Co do tych hat-tricków to policzcie ile ich już Ronaldo nastrzelał w karierze albo w tym sezonie to zobaczycie że on jednak coś potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
marco6-90 Primera Division. Ronaldo pokonał Villarreal 17.01.11, 13:58 Ronaldo niech sie zajmie swoimi panienkami:D mojapilka-marco.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś