Gość: Laucyfer PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 15:52 Nie wystarczy zmienić samo logo. Przydałoby się jeszcze ten "beton" wywalić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasek PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.promax.media.pl 14.04.11, 15:52 niech KUrVA skończą i rozwiążą te polską całą lige bo to jest poprostu kompromitacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.lublin.hypnet.pl 14.04.11, 15:56 Pasuje jak ulał - logo kopniętego orła. Ktoś miał naprawdę talent, żeby w jednym logo przemycić wszystko co się kojarzy z polską piłką. Czapki z głów panowie - Oto Kopnięty Orzeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: PZPN zaprezentował nowe logo IP: 195.117.100.* 14.04.11, 16:02 skorumpowanym dziadom nawet nowe logo nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.globalconnect.pl 14.04.11, 16:21 Niestety logo jest raczej słabe choć niebrzydkie. Przypomina stylistyką, jak rozumiem niechcący a jakże trafny sieć nieformalnych układów i powiązań. Taki węzeł gordyjski albo splątany kłębek włóczki. Z piłką kojarzy się mi dopiero po bliższym oglądzie, pierwsze wrażenie to przede wszystkim znak orła i lekki chaos (znów trafnie). Kierowanie się modą to największy błąd. Odległe nawiązanie do trybali, które od jakiegoś czasu są przede wszystkim synonimem obciachu nie wróży mu dobrze. Logo powinno być zdecydowanie minimalistyczne a nie modne. Odpowiedz Link Zgłoś
oldangus PZPN zaprezentował nowe logo 14.04.11, 16:23 Graficznie bardzo fajne! Ale co do wartości które mają przemawiać, to akurat żadne nie kojarzy mi się z PZPN a wręcz odwrotnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Logo owszem.. nowe.. 14.04.11, 16:52 .."PZPN zaprezentował nowe logo".. PZPN choć raz myśli perspektywicznie - wyprzedzając przyszłość.. epokę.. Logo - "wypisz wymaluj" jest wizytówką przyszłej Zachodniej Republiki Pakistanu - znanej w przyszłości jako "pakistański Lechistan" lub przyszłej Północnej Republiki Izraela - zwanej (niekoniecznie w przyszłości..) "Nową Ziemią Obiecaną".. Jakby co.. Kolory też da się dostosować.. I wtedy nagle "wskakują" na swoje miejsce "opinie" różnych "gości_nie_dzielnych" - aż jąkających się z zachwytu: - "Dynamiczne, spojne i na temat. Czytelne, ale nie banalne. Nie jestem do końca przekonany do zlotych akcentow, ale i kolorystycznie nieszczecia nie ma".. - "Oj wej jaka piękna te logo" - jęczą "goście_nie_dzielni".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI-polit1 PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 16:52 To logo absolutnie mi się nie podoba. Jest pozatym podobne do loga PiS. Stylizowana piłka wkomponowana w głowę orła sugeruje kopanie symbolu narodowego. Dziwię się osobom popierającym w swej większości w sonadażu to logo. Kopanie orła nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.11, 20:17 Naprawdę bardzo dobre logo;) Nie rozumiem tych ludzi, którym się nie podoba.;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grafik PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.pools.arcor-ip.net 14.04.11, 20:46 To logo mi sie ZUPELNIE nie podoba! Moze pomysl wykorzystujacy te elementy jest niezly lecz samo wykonanie jest na etapie "szkicu! Z Polska MOZE sie kojarzyc (NIE MUSI jak w innych krajach), z bialo-czerwonymi barwami, orlem z korona, zlota wstega, i kula przedstawiajaca pilke. Nijak nie moge sie dopatrzec inicjalow nazwy zwiazku a tym samym rozpoznawalnosci skrotu nazwy przez kogos, kto nie zna barw narodowych Polski i jezyka? Ale tez odroznic od innych, polskich organizacji. Wprowadzenie nowego logo moge zrozumiec: wladze PZPN chca rozpoczac nowy etap swojej dzialalnosci, komunikujac zerwanie ze starymi (zlymi) tradycjami - to dobrze. Lecz co najbardziej mnie zdumialo, to uzasadnienie. Nie ma w nim mowy o zmianach strukturalno-metodycznych ani personalnych a ZALEDWIE kosmetycznej poprawie wlasnego WIZERUNKU. Oznacza to, ze pan prezes ani mysli cos zmieniac, bo nie widzi w ogole takiej POTRZEBY. Wystarczy mu zmiana fasady, gdy potrzeba REWOLUCJI. I to jest NAJWIEKSZE zlo! Jezeli nie da sie zmienic PZPN personalnie, to z tym skladem, bedzie szlo po rowni pochylej, do katastrofy. Czy mamy za duzo czasu? Nie! Kazdy ma tylko JEDNO zycie! Wiec albo NATYCHMIAST albo zgadzamy sie na wieloletnie jeszcze meki z powodu kondycji polskiej pilki. I jesli niepoprawni optymisci uwazaja, ze reprezentacja ma jakies szanse na ME 2012, to przekonaja sie o tym BOLESNIE juz wtedy. Zostanie jednak znow STRACONY do tego momentu cenny czas. Bo glebokie ZMIANY sa potrzebne od dawna poprzez prace U PODSTAW, zmiane struktur i metod! Ale my nadal czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: === Re: PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 15.04.11, 10:25 "Lecz co najbardziej mnie zdumialo, to uzasadnienie. Nie ma w nim mowy o zmianach strukturalno-metodycznych ani personalnych a ZALEDWIE kosmetycznej poprawie wlasnego WIZERUNKU." A mnie to nie dziwi. Piszesz, że jest jedno życie i szkoda czasu. Lato swoje życie dobrze wykorzystuje w tym momencie, PZPN to nie jest organizacja, która ma coś zrobić dla polskiej piłki, tylko dla siebie samej. Tak to z boku wygląda. Co do zmian w polskiej piłce, reform itp..... Człowieka można reanimować, kiedy jest w stanie śmierci klinicznej. Kondycję polskiej piłki (dyscypliny i związku) oceniam jako trupa, który już wyraźnie cuchnie. Wyciągnąłem dla siebie wnioski - nie jestem już kibicem piłkarskim, patrzę z boku na te miliony kibiców i zastanawiam się, przez ile lat można żyć nadziejami i złudzeniami. Polski kibic jak żona alkoholika - bita, upokarzana, ale kocha męża i daje mu pieniądze na wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniu PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.wroclaw.mm.pl 15.04.11, 04:55 Jak w burdelu nie idzie to sie k***y wymeinia a nie firanki... Logo całkiem sympatyczne, ale bardziej zastanawiająca jest ta cała rzekoma restrukturyzacja związku, życzę jak najlepiej polskiej piłce ale w tych dziadów nie uwierzę nigdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubulars bels PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.11, 14:33 PZPN co by nie zrobił,i nie wiadomo jakie logo zaprezentował zawsze będzie pzpn-enem.A logo jest fajne tylko jak to już ktoś zauważył bardzo podobne do już istniejącego,;a korupcji pewnie nie zatrzyma,gdyż ONA siedzi już w sporcie od ,,trampkarzy,,.Ale niech kibice się nie załamują idzie ku lepszemu,,, Odpowiedz Link Zgłoś
a-z2005 PZPN zaprezentował nowe logo 15.04.11, 19:41 Przykro mi, ale te obwarzanki to porażka: 1. Biało-czerwoni maja czerwono-złote logo? 2. Zdecydowanie za bardzo się wije - w sam raz na logo zw. gimnastyki artystycznej (występy ze wstążką) 3. Korona zbędna, orzeł zbyt nachalny - zbyt to dosłowne. 4. Podczepione pod to (ok.) dynamiczne logo trepiaste liternictwo PZPN rodem z czasów Gomółki 5. Na neutralnym tle dyskusyjny odbiór sferyczności kompozycji, czyli odwołania się do piłki - raczej zawijasy I na koniec pochwała - jeśli miało wyrażać skłonność do przekrętów, to udane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.11, 19:51 HANBA I ZDRADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek PZPN zaprezentował nowe logo IP: *.180.122.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.11, 22:04 Pierwsze skojarzenie po zobaczeniu logo PZPN to logo tv Al Jazeera ,jednym słowem do bani Odpowiedz Link Zgłoś