Gość: Gupik IP: 62.29.253.* 21.06.04, 11:01 Podobnie mówili w eliminacjach przed meczem z Łotwa. Zdrajczyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dlaczego odpadna . Liedholm uspokaja Włochów IP: *.kingedwardvi.bham.sch.uk / 194.207.237.* 21.06.04, 11:02 ...., przeciez maja dotad dwa remisy, o ile dobrze pamietam, wiec w przypadku remisu Danii ze Szwecja wszystkie 3 zespoly beda mialy po 5 punktow (zakladam oczywiscie zwyciestwo Wlochow nad Bulgaria) i wlasnie roznica bramek bedzie sie liczyla! Szwecja stoi tu lepiej od Danii, ale Wlochy maja szanse, czy ktos mnie moze oswiecic? Ja taki tepy, czy gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Liedholm uspokaja Włochów IP: 81.210.124.* 21.06.04, 11:25 Oczywiscie, ze tepa jest gazeta. Zapomnieli napisac, ze w przypadku remisu 2:2 lub wyzszego... Jezeli chcesz sie czegos dowiedziec co i jak-to nie na potalu GW. Oni tutaj sami nie znaja regul, popelniaja mase bledow i nawet nie czytaja tych bzdur, ktore przytaczaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyli ze .... Re: Liedholm uspokaja Włochów IP: *.kingedwardvi.bham.sch.uk / 194.207.237.* 21.06.04, 11:33 ... wazniejsze wowczas (jesli Wlochy wygraja z Bulgaria, a Dania zremisuje ze Szwecja) bedzie porownanie bramek strzelonych tylko w meczach pomiedzy tymi trzema zespolami, a nie stosunek bramek ze wszystkich meczy, czy tak, kow3I? Troche to chyba dziwne/niesprawiedliwe, ale nie wszystko w tych mistrzostwach ma sens, jak chocby poziom sedziowania, gdzie karne/brak karnych, kartki/brak kartek jest czasem irytujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin b.dobry system IP: 217.153.6.* 21.06.04, 12:47 a ja uwazam ze to b.dobry system, duzo lepszy od roznicy bramek. zreszta, szeroko stosowany od lat w ligach. mam wrazenie, ze wielu internatow oglada pilke nozna sporadycznie. przeto wyjasniam, ze ten system jest mniej korupcjogenny. wlosi grali dwa mecze i dwa zremisowali, do kogo maja pretensje? gdyby liczyly sie bramki ze wszystkich spotkan pewnie by strzelili bulgarom 3 bramki i dunczycy by teraz gadali to samo co wlosi. prawda jest taka ze b.ciezko umowic se na remis 2:2. a po za tym w historii ME i MS takie umowione mecze zdarzaly sie b.rzadko. osobiscie pamietam jeden z 1982 r. Austria - RFN. popatrzcie chocby na postawe Rosjan we wcozrajszym meczu, Czesi tez pewno doloza Niemcom. tylko nasi biedni mlodzi kibice wychowani na polskiej lidze wszedzie czuja spiski. a co do Szwecji to ta porazka z Lotwa bylo zwyklym odpuszceniem meczu., a Lotwa nie taka slaba. natomiast z Dania Szwedzi nie odpuszcza bo..nie moga Odpowiedz Link Zgłoś