Dodaj do ulubionych

Liedholm uspokaja Włochów

IP: 62.29.253.* 21.06.04, 11:01
Podobnie mówili w eliminacjach przed meczem z Łotwa. Zdrajczyki.
Obserwuj wątek
    • Gość: dlaczego odpadna . Liedholm uspokaja Włochów IP: *.kingedwardvi.bham.sch.uk / 194.207.237.* 21.06.04, 11:02
      ...., przeciez maja dotad dwa remisy, o ile dobrze pamietam, wiec w
      przypadku remisu Danii ze Szwecja wszystkie 3 zespoly beda mialy po 5 punktow
      (zakladam oczywiscie zwyciestwo Wlochow nad Bulgaria) i wlasnie roznica
      bramek bedzie sie liczyla! Szwecja stoi tu lepiej od Danii, ale Wlochy maja
      szanse, czy ktos mnie moze oswiecic? Ja taki tepy, czy gazeta?
      • Gość: kow3l Re: Liedholm uspokaja Włochów IP: 81.210.124.* 21.06.04, 11:25
        Oczywiscie, ze tepa jest gazeta. Zapomnieli napisac, ze w przypadku remisu 2:2
        lub wyzszego... Jezeli chcesz sie czegos dowiedziec co i jak-to nie na potalu
        GW. Oni tutaj sami nie znaja regul, popelniaja mase bledow i nawet nie czytaja
        tych bzdur, ktore przytaczaja
        • Gość: czyli ze .... Re: Liedholm uspokaja Włochów IP: *.kingedwardvi.bham.sch.uk / 194.207.237.* 21.06.04, 11:33
          ... wazniejsze wowczas (jesli Wlochy wygraja z Bulgaria, a Dania zremisuje ze
          Szwecja) bedzie porownanie bramek strzelonych tylko w meczach pomiedzy tymi
          trzema zespolami, a nie stosunek bramek ze wszystkich meczy, czy tak, kow3I?

Troche to chyba dziwne/niesprawiedliwe, ale nie wszystko w tych mistrzostwach
          ma sens, jak chocby poziom sedziowania, gdzie karne/brak karnych, kartki/brak
          kartek jest czasem irytujacy.
          • Gość: marcin b.dobry system IP: 217.153.6.* 21.06.04, 12:47
            a ja uwazam ze to b.dobry system, duzo lepszy od roznicy bramek. zreszta,
            szeroko stosowany od lat w ligach. mam wrazenie, ze wielu internatow oglada
            pilke nozna sporadycznie. przeto wyjasniam, ze ten system jest mniej
            korupcjogenny. wlosi grali dwa mecze i dwa zremisowali, do kogo maja pretensje?
            gdyby liczyly sie bramki ze wszystkich spotkan pewnie by strzelili bulgarom 3
            bramki i dunczycy by teraz gadali to samo co wlosi. prawda jest taka ze
            b.ciezko umowic se na remis 2:2. a po za tym w historii ME i MS takie umowione
            mecze zdarzaly sie b.rzadko. osobiscie pamietam jeden z 1982 r. Austria - RFN.
            popatrzcie chocby na postawe Rosjan we wcozrajszym meczu, Czesi tez pewno
            doloza Niemcom. tylko nasi biedni mlodzi kibice wychowani na polskiej lidze
            wszedzie czuja spiski. a co do Szwecji to ta porazka z Lotwa bylo zwyklym
            odpuszceniem meczu., a Lotwa nie taka slaba. natomiast z Dania Szwedzi nie
            odpuszcza bo..nie moga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka