Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Juventus gra z Bayernem.

IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.10.04, 21:16
Bedzie na co popatrzeć już nie mogę sie doczekać !!! :-D
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: Liga Mistrzów. Juventus gra z Bayernem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:58
      Nareszcie się coś dzieje...
      • Gość: mlody kibic czemu Liverpool i Arsenal nienawidzo Manchester IP: *.ght.iadfw.net 19.10.04, 17:32
        Czu kibice Liverpoolu i Arsenalu nienawidzo Manchesteru United.
        A w dodatku nazywajo nie Manchester ale Manure. Co to znaczy te slowo ?
    • Gość: muracho Re: Liga Mistrzów. Juventus gra z Bayernem. IP: *.master.pl / *.master.pl 19.10.04, 09:30
      Tak to prawda ale ja jestem za juventusem i mam nadzieje ze wygraja ten mecz
    • Gość: Nemo Do du...!!!!! IP: 212.244.78.* 19.10.04, 10:02
      Kto w TVP wybrał mecz Juve- Bayern!!!???? Toz to będą flaki z olejem!!!
      Wolałbym konfrontacje Benitez (FC. Liverpool, wcześniej Valencia) z Deportivo
      na Anfield!!! Tam się bedzie działo!!! Dla Deportivo to jedna z ostatnich
      szans, a Liverpool walczy u siebie, gdzie jest niepokonane od poczatku sezonu i
      strzela dużo bramek!!!
      • Gość: Anjew Re: Do du...!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:59
        Zgadzam sie... Ja wybralbym Real - Dynamo - tu tez sie bedzie dziac, albo
        Krzynowka w walce z Roma...
      • Gość: Domin Re: Do du...!!!!! IP: 80.48.249.* 19.10.04, 16:09
        S p a d aj na drzewo...non stop tylko Liverpool i Real..nareszcie mecz Juve w TVP..jak Ci niepasuje to nieoglądaj
      • better.than.the.real.thing Re: Do du...!!!!! 19.10.04, 19:15
        Gość portalu: Nemo napisał(a):
        > Wolałbym konfrontacje Benitez (FC. Liverpool, wcześniej Valencia) z Deportivo
        > na Anfield!!! Tam się bedzie działo!!!

Coz...tez bym wolala ale Liverpool juz w tvp byl, a im chodzi chyba o to zeby
        jak najwiecej druzyn pokazac...
        • Gość: Miki Re: Do du...!!!!! IP: *.aster.pl 19.10.04, 23:16
          Ja na zmianę oglądałem mecze Bayer - Roma oraz Juventus - Bayern.
          Bardzo ładna bramka Krzynówka, w ogóle lepsza gra Bayeru niż Romy. Jednak moim
          zdaniem Pani sędzia na linii się nie pomyliła i był spalony w przypadku bramki
          któregoś z zawodników Romy. Innego zdania był Strejlau, którego nie wiem po co
          dano Iwanowowi do komentowania. Zresztą będę szczery - bardzo lubię
          Szpakowskiego, jednak Polsat Sport ciekawiej prowadzi zarówno studio, jak i
          relacje ( Borek, Iwanow, Wójcik ) z meczy Ligi Mistrzów. Moim zdaniem z jednym
          się dzisiaj Szpakowski nie popisał - mianowicie tak komentował, jakby cos tam
          bełkotał pod nosem, dopiero krzyknął, jak Nedved strzelił bramkę ( jedyny
          pozytyw meczu, bo mecz generalnie drętwy ). Jednakże porównując mecze Juventusu
          z Bayernem i Bayeru z Romą to zrobię taką analogię. Ten pierwszy mecz to tak
          jak nasza I liga ( ektraklasa ), a ten drugi mecz, to każda liga zachodnia, bo
          naszej I lidze daleko poziomem do Srie A, BundesLigi, Premiership, Primera
          Division i innych.

Kibic Legii pozdrawia kibiców.
    • Gość: fila Re: Liga Mistrzów. Juventus gra z Bayernem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:20
      szkoda, że Juve przegra ten mecz.
    • Gość: pi Na polsacie sport pokazuja Bayer leverkusen IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 19.10.04, 20:46
      dziekujemy za meska decyzje i ze nie pokazujecie tego samego meczu co TVP
    • Gość: jebacwisle WISŁA TO ... I PEDAŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:51
      j/w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka