sofia88 31.07.09, 15:41 Napiszcie do mnie podam maila do jednej Pani - jest super. Nie chce podawać adresu na forum bo może nie chce tu widnieć. sofia.anna@ymail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tursyta Re: Dla tych co potrzebują pomocy 10.05.10, 18:15 W pozbyciu się nadmiaru gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Dla tych co potrzebują pomocy 10.05.10, 23:00 Jesteś idealistą i chcesz przez wyższe posłanie ludzion pomóc, czy chcesz tylko trochę grosza zarobić? Bo są tacy i tacy! Odpowiedz Link Zgłoś
mirek-73 Re: Dla tych co potrzebują pomocy 11.05.10, 18:08 nereus1 napisał: > Jesteś idealistą i chcesz przez wyższe posłanie ludzion pomóc, czy chcesz tylko > trochę grosza zarobić? Bo są tacy i tacy! Różnie to w życiu bywa.Nie wszyscy są cacy,cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_wilk_1 Re: Dla tych co potrzebują pomocy 12.05.10, 07:26 Cóż, ja pomagam zawsze i każdemu, kto się o tę pomoc do mnie zwróci i jeśli są to porady online to nigdy za to pieniędzy nie biorę, a jeśli ktoś chce się spotkać ze mną osobiście to najczęściej na zasadzie ,,co łaska" i też się zdarza, że robię to bezpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Dla tych co potrzebują pomocy 15.06.10, 21:05 Jeżeli tak jest to zalecam! Odpowiedz Link Zgłoś
civic2 Re: Dla tych co potrzebują pomocy 18.06.10, 15:32 Nie wiem, czy i jakiej pomocy potrzebuję, bo w sumie nie jest mi źle ale ciągle prześladuje mnie uczucie, że coś mnie blokuje, jakby ktoś mi wlazł "na barana", i to przeświadczenie, że mogę by lepszym człowiekiem, lepszą matką, lepszą żoną, lepszą córką....Jakby nie mógł wejśc bieg na którym powinnam jechac, tylko zawsze jest ten niżej, co szybko prowadzi do zmęczenia. Przepraszam, za takie porównanie ale nic innego nie przychodzi mi do głowy. Trafne może by również moje wrażenie, że jestem o jakieś 10 lat przez to w tyle od moich rówieśników, no sama nie wiem. Może ktoś tu mi pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_wilk_1 Re: Dla tych co potrzebują pomocy 21.06.10, 08:51 odezwij się do mnie, może da się z tym coś zrobić. Szczegóły do tyczące kontaktu wysłałem ci na mail gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
epistilbit Re: Dla tych co potrzebują pomocy 22.06.10, 19:34 Mogę do Cienie napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szuwarek Re: Dla tych co potrzebują pomocy 20.06.10, 19:25 a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
euzebiabio Re: Dla tych co potrzebują pomocy 01.05.14, 15:49 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś