Dodaj do ulubionych

El. MŚ - Meksyk - USA 2:1

IP: *.mis.prserv.net 28.03.05, 02:51
USA niezle dokopia Meksykowi w rewanzu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alf Meksyk - USA 2:1, tak bylo IP: *.nyc.rr.com 28.03.05, 09:32

Ogladalem.
      W drugiej polowie Yankees sie obudzli ale to bylo deczko za pozno.
      Packo's byli po prostu lepsi.
      USa Dali dupy i tyle.
      • Gość: 1 $$ BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL $$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:02
    • mario86 Re: El. MŚ - Meksyk - USA 2:1 28.03.05, 10:33
      W rewanżu Meksyk też wygra. Amerykanie są kiepscy w gola.
      • Gość: Horn Re: El. MŚ - Meksyk - USA 2:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:23
        To są jaja że z 6 zespołowej grupy awansują bezpośrednio 3 zespoły
        • Gość: Peter Re: El. MŚ - Meksyk - USA 2:1 IP: *.met.pl 28.03.05, 16:13
          Nie jaja, tylko to jest druga faza eliminacji. Dostały się do niej najlepsze
          zespoły z grup kwalifikacyjych, więc w eliminacjach brało udział o wiele wicej
          drużyn. Czyli jest sprawiedliwie chyba.
          • Gość: xc54 Re: El. MŚ - Meksyk - USA 2:1 IP: *.aster.pl 28.03.05, 19:35
            z tym, że nie o wiele wiecej...
            bp tam nie ma wiele więcej krajów na mapie;)
        • Gość: TadeuszLuzny Re: El. MŚ - Meksyk - USA 2:1 IP: 67.70.228.* 28.03.05, 16:16
          To nie sa zadne jaja, ze z 6 druzyn 3 awansuja, bo zeby sie dostac to tej
          szostki to najpierw byly eliminacje w grupach gdzie slabeusze poodpadali (np.
          Canada). Zreszta, z tej strefy z wyjatkiem USA i Meksyku reszta to cieniasy.
          Pozdro.
          • Gość: paul Re: El. MŚ - Meksyk - USA 2:1 IP: *.aster.pl 28.03.05, 19:37
            ...i sam sobie odpowiedziałeś..., że to jednak są jaja; dwa kraje potrafią jako
            tako kopać, a miejsc mają 3 plus baraż
      • polskatomek1981 Re: El. MŚ - Meksyk - USA 2:1 28.03.05, 20:25
        pewnie ze wygraja:)
        no z nami to nie wygraja tak latwo to im nie bedzie :)
    • Gość: ik Z tej strefy to góra 2 IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 28.03.05, 17:21
      powinny awansowć anie 3-4, no ale USA musi grać w MŚ, kasa rządzi
    • Gość: janek wedrowniczek MŚ - Meksyk - USA 2:1 IP: 12.150.181.* 28.03.05, 18:36
      Mieszkam w USA - lubie Meksyk jako kraj - jezdze tam praktycznie co rok. W
      przeciwienstwie do wielu Polakow nie mam zadnych uprzedzen do Meksykanow
      mieszkajacych w USA ale takie zachowanie na meczu nie wystawia meksykanskim
      kibicom najlepszego swiadectwa. Wiem ze oni nie cierpia nas (USA) tak jak my
      kiedys nie lubilismy Rosjan. Ale uszanowanie hymnu to zupelnie inna sprawa.
      Wygrywaja u siebie na stadionie Azteca ale w Korei dostali 2:0 i to ich chyba
      dalej boli ze Jankesi ktorzy teoretycznie nie powinni w ogole grac w pilke
      nozna dali im w d....

Mam juz kupione bilety na mecz Polska-Meksyk w Chicago wtedy sie wiec
      im "odgryze".
      • Gość: ktam Re: MŚ - Meksyk - USA 2:1 IP: *.aster.pl 28.03.05, 19:52
        co to ma znaczyć, że lubisz Meksykanów w przeciwieństwie do wielu Polaków; to
        niby m już nie tylko antysemitami jesteśmy, wrogami rosjan, murzynów Bóg wie
        kogo jeszczer i Latynosów też...
        pierd... się w ten łeb zanim zaczniesz obrażać innych; najprawdziwsi Polacy są
        w Polsce i jakoś nie spotkałem żadnego wroga Meksynanów; jeśli wy emigranci
        robicie nam taką reklamkę, to trudno się potem dziwić, że nawet takie
        rasistowskie łajzy jak Francuzi, zarzucają nam wszystkie możliwe niechęci do
        inncych narodów;
        zdziwisz się pewnie... ale to nie polski, a brukselski Eurostat opublikował
        właśnie badania, z których wynika, że to Polacy są najbardziej otwarci na inne
        nacje w całej UE;

od lat nam wmawiają głupoty że nasze niezdrowe produkty rolne nie pójdą w Unii,
        bo tu są straszne standardy jakości, że jesteśmy za leniwi, nie tak
        fantastycznie wykształceni jak "prawdziwi" Europejczycy i co? zajadają się
        teraz naszymi produktami rolnymi, pracujemy najdłużej z UE (średnio 45 h), a
        inwestorzy jeśli już nie zostaną zniechęceni drogami albo biurokracją, za
        główny powód inwestycji w Polsce stawiają świetnie wykształconą kadrę itd.
        jeszcze tylko z takimi "życzliwymi" jak Ty nie możemy sobie poradzić, bo gdzie
        nie pojadą to nagadają, że oni to są Ci dobrzy ale inni Polacy wiecznie mają
        jakieś fobie, nie lubią Żydów, biją kobiety i piją wódkę;
        głupi jesteś!!!
        żałuję, że nasi chłopcy muszą grać na drugim końcu świata dla takich palantów
        jak Ty, jakby nie mogli w Mexico City, skoro już gramy z Meksykiem
        • polskatomek1981 Re: MŚ - Meksyk - USA 2:1 28.03.05, 20:24
          Swietnie tutaj napislaes popieram i stoje murem za Toba!!
          I zauwazyles moze jak on napisal " my USA" gosc pojechal do stanow i zgrywa
          wielkiego amerykanina, po pierwsze to obrazliwe dla naszego kraju a po
          drugie to swiadczy o jego glupocie. dobrze ze w Polsce zostaja madrzy ludzie a
          reszta wsi wyjezdza, mieszkam w stanach troszke i obserwuje jak niektory nasi
          rodacy sie zachowuja to az mnie serce boli. Ja lubie meksykanow bo sa rowni
          ludzie nie jakas dzicz moze ich troszke ponizaja w ameryce ale kiedy sie w
          srod nich przebywa to blizej nam polakom do nich niz do amerykanow tych
          sztywniakow. i schematycznych ludzi.
          Pozdrawiam wszsytkich ktorzy kochaja Polske i oddani jej sa na dobre i na
          zle!
          Bo nie ma pieknijszego kraju na swiecie!!
          Pozdrawiam Tomek
          • Gość: Miki Re: MŚ - Meksyk - USA 2:1 IP: *.aster.pl 28.03.05, 20:35
            Przebywałem w Stanach miesiąc, coprawda turystycznie, ale jak obserwowałem
            Polaków mieszkających w USA, to widać było, że jest tam ciężko. A widzę, że
            większość głupków myśli, że USA to raj, że robi się mało, a ma dużo. A gó..
            prawda, trzeba się na zapieprzać i to zdrowo.
            Ale nie o tym wątek. Nie widziałem meczu, ale po wyniku widać, że udał się
            Meksykowi rewanż za Mistrzostwa Świata w Korei i Japoni, gdzie USA pokonało
            Meksyk 2:0, a co za tym poszło Meksyk został wyoutowany z mistrzostw. Ale
            piłkarsko myślę, że kadra Bruca Areny ma szansę na awans i odegra istotną rolę
            w eliminacjach.

Pozdrawiam kibiców.
            • polskatomek1981 Re: MŚ - Meksyk - USA 2:1 28.03.05, 20:49
              NO to bardzo dobrze zauwazyles. sie pracuje i sie nic nie ma w sumie jak
              na to patrzac.
              a z meksykiem w Chicago bedzie ciekawie no wierze ze dobrze zagramy 2-1 dla
              nas!!
    • Gość: ares głupole z FIFA IP: *.aster.pl 28.03.05, 19:33
      chyba jakaś kpina;
      3 drużyny awansują do MŚ, a czwarta jeszcze gra baraż ze strefy gdzie od czasu
      do czasu tylko jedna, albo dwie drużyny potrafią jako tako kopać piłkę;
      pogłupieli w tym FIFA;
      może niech połączą liczbę miejsc z Europą i porają sobie w naszych eliminacjach
      razem, zobaczymy co są warci i kto się przebije

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka