Dodaj do ulubionych

Olejnik o korupcji w piłce: to mafijny system

IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 03.06.05, 22:36
No Listkiewicz, pakuj rzeczy, pojdziesz z nami.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic amator jest szansa? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.06.05, 22:38
      Może coś się w końcu ruszy? Przyznam, że lektura tego artykułu tchnęła we mnie odrobinę nadziei, naiwnej, bo naiwnej, ale jednak.

Nie potrafię uwierzyć, że ten "mądrala" Listkiewicz może być tak pozbawiony poczucia honoru. Ja to bym się spalił ze wstydu, gdyby ktoś publicznie powiedział, że dawałem się korumpować lub nakłaniałem do ustawiania wyników. A on? Wrzuci jakąś gadkę i dalej będzie ssał, mataczył, kolesi krył... ech, czemu my wszyscy musimy znosić takich patałachów na górnych grzędach...
    • Gość: Komar Re: Olejnik o korupcji w piłce: to mafijny system IP: *.net.autocom.pl 03.06.05, 22:41
      Powodzenia Panie Olejnik. Załatw sk....
    • Gość: Olejnik Re: Olejnik o korupcji w piłce: to mafijny system IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 23:14
      Listek zgnijesz w mamrze to przez Ciebie jest taki gnój w polskiej piłce.Szykuj
      się niedługo przyjda po Ciebie
    • Gość: buzz puk puk ..kto tam? policja ,Listek pakuj sie!;))) IP: *.du.xdsl.is 03.06.05, 23:24
      • Gość: liniowy Re: puk puk ..kto tam? policja ,Listek pakuj sie IP: *.dsl.sfldmi.ameritech.net 03.06.05, 23:52
        Szujek juz nie wroci z Azerbajdzanu, poprosi o azyl polityczny.
        Jeszcze tego Hycelka trzeba udupczyc.
    • Gość: sumita Chamsko-Chanicka wściekła mafia IP: 209.247.222.* 03.06.05, 23:59
      Na ile ta je..ana chamsko-chamicka mafia będzie piła polską krew?????
      • Gość: koneser listkiewicz do pierdla IP: *.arcor-ip.net 04.06.05, 16:40
        to czlowiek ktory wie wszystko o mafii, llistkiewicz dozywotnio do pierdla panie
        prokuratorze, szkoda marnowac czas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka