Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 16.06.05, 16:36 Wisla!!!co??? 5:1 3:1 buhahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.net / 80.51.194.* 16.06.05, 17:06 Czy debilom z gazety nie można wbic do głowy, ze nie ma czegos takiego jak Kombinat Górniczo Hutniczy Miedzi ?? Kurna, jest KGHM Polska Miedx SA. Debile nauczcie się wreszcie, to jest nazwa własna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem, co piszę Wisła=Prostytutki Krakowskiej Ulicy!SPRZEDALI MECZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:54 KGHMowi... żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:48 wlasnie - nazwa wlasna, wiec sie sam naucz pisac zanim kogos wyzwiesz debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarz TO NIECH PILKARZE SAMI SOBIE KUPIA TEN PUCHAR IP: *.dscomm.com 16.06.05, 17:09 za ten milion pln, 400 tys.(na przyklad) do podzialu dla wyjsciowej 11 z grodziska i zagraja w Pucharze UEFA. A moze jeszcze KGHM cos dorzuci? Drzymala tez lubi kase. pytanie tylko po co sie tam pchaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.ericsson.net 16.06.05, 17:59 czyli z moich podatkow :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.61.139.148.host.de.colt.net 16.06.05, 18:46 Fredzelek mac a nie z Twoich podatkow!!! To KGHM placi do budzetu naszego ukochanego panstwa grube pieniadze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuthbert Zagłebie Lublin ? IP: *.warynski.net / *.warynski.net 16.06.05, 19:43 nie interesuje sie polska pilką ale z tego co mi wiadomo to Klub Zagłebie miesci sie w Lublinie a nie lubinie .A z lublina napewno jest blizej do warszawy niz do grodziska ;/.Byc moze sie myle bo byl teraz jakis klub z Lubina ale tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:45 wszystko pieknie, ale spocony jasiu i tak sie wam dobierze do dupska za zeszloroczny udany sezon w II lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:40 A co na to akcjonariusze giełdowi KGHM? Mi się nie podoba, gdy spolka tak marnotrawi kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Zagłębie zagra o milion IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 16.06.05, 20:14 Łobodziński do kadry!!!!!!!Byłem na meczu chłopak, ma zadatki. Odpowiedz Link Zgłoś