Dodaj do ulubionych

Ronaldinho więcej niż piłkarz

IP: *.in.net.pl / 217.117.130.* 24.11.05, 00:23
widze ze p. Wolowski coraz lepiej rozumie filozofie i fenomen Barcelony,
rozumie ale jeszcze czuje, jak tak dalej bedzie pisal to poczuje ...
oby tak dalej
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawel Janas CO TAM TAKI: Ronaldinho !!!!!!!!!!! IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 24.11.05, 05:20
      Ja bym go nawet do kadry nie powolal.Ten ironiczny usmieszek dyskwalifikuje
      go w moich oczach,poza tym nie odpowiada mi rasowo.Cudze chwaliciie, swego nie
      znacie, sami nie wiecie,co posiadacie.My mamy PRZECIEZ RASIAKA,ON JEST DUZO
      LEPSZY OD RONALDINHO,SZCZEGOLNIE POD WZGLEDEM TECHNICZNYM.
      • Gość: V man Re: CO TAM TAKI: Ronaldinho !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 07:36
        Wiecie jakie jest najlepsze zdjecie Rasiaka?
        -zdjecie go z boiska

Wiecie czym lekarze psikaja kontuzjowana noge Rasiaka?
        -Pronto

Wiecie jaka jest ulubiona piosenkarka Rasiaka?
        -Kora

• Gość: big t Cw..uchu!!! IP: *.prz.rzeszow.pl 24.11.05, 14:54
        Weź fagasie zejdź z tego Rasiaka. Masz chyba jakiś uraz na jego punkcie. Może udaj się do jakiejś poradni zdrowia psychicznego lub czegoś w tym stylu. Na każdy forum piszesz to samo. Ciekawe jaki z ciebie piłkarz. Pewnie wywróciłbyś się o własne nogi. Następnym razem jak będziesz chciał coś napisać i idź sobie strzeb baranka w kibelku to może ci przejdzie.
        I jeszcze jedno - mi też Rasiak nie odpowiada ale nie piszę tego na każdym możliwym forum zdrętwiały monotematyku!!!

Pozdrawiam
        • Gość: paul jeanas Przepraszam,ale ja z RASIAKA zejsc nie moge.... IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 24.11.05, 15:58
          bo na niego nie wszedlem.Z twoich rad nie skorzystam, bo mniej cie cenie niz
          JANASA i RASIAKA RAZEM WZIETYCH.
          • Gość: big t Re: Przepraszam,ale ja z RASIAKA zejsc nie moge.. IP: *.prz.rzeszow.pl 24.11.05, 16:10
            słów "zejdź z niego" użyłem wobec ciebie jako metafory. Jakbyś nie wiedział co to znaczy to zajrzyj sobie do słownika. A na potwierdzenie tego że piszesz cały czas to samo o Rasiaku to porównaj swoją wypowiedź kilka postów wyżej z tą: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=32448784&a=32450222

I jak??
            • edek47 Przeciez to zupelnie inny tekst.Co .ty chcesz od. 25.11.05, 01:54
              tego czlowieka?...Rasiaka trzeba sie pozbyc,bo w dziesiatke reprezentacja
              Polski nic nie zdziala na Mundialu.
    • Gość: Mack Re: Ronaldinho więcej niż piłkarz IP: *.toya.net.pl 24.11.05, 09:04
      Ronaldinho jest rzeczywiscie fenomenalny!!! Mam 21 lat ale nie pamietam
      pilkarza, ktory z pilka potrafilby zrobic tak wiele! Nawet Ronaldo w csach
      swojej najwiekszej swietnosci w Barcelonie i Interze nie czarowal takim
      geniuszem - Ronaldo zawsze byl napastnikiem "9".
      Zas Ronaldinho to prawdziwa "10"! Jak Maradona, Pele, Cruyff czy ostatni wielki
      Brazylijczyk w Barcelonie Rivaldo!

"Pilkarski bog zszedl na ziemie postacia Ronaldinho..."
      • Gość: Qubak Mack ma tylko 21 lat.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:17
        i może właśnie dlatego nie pamiętasz zbyt wiele..
        • Gość: Mack A Qubak chyba z 50... ale w sumie wole byc mlodszy IP: *.toya.net.pl 24.11.05, 14:07
          No mam 21 lat i co z tego?? Nie widze w tym nic dziwnego. Jeden ma 21 lat inny
          31 a jeszcze inny 61. A jak to ma sie do artyzkulu o Ronaldinho, nie wiem.
          • Gość: dzdasdsasdasdasasa Re: A Qubak chyba z 50... ale w sumie wole byc ml IP: *.icpnet.pl 24.11.05, 20:36
            moze masz 21 lat i dlatego i chodzi o to ze malo widziales... :/
    • Gość: Serie A Mam nadzieję, że ich rozjadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:50
      Mam nadzieję, że jakiś dobrze poustawiany klub z mocną obroną ich rozjedzie,
      jak w zeszłym sezonie. Barcelona miała łatwą grupę i dopiero faza pucharowa ich
      ośmieszy.
    • Gość: rt Re: Ronaldinho więcej niż piłkarz IP: *.aster.pl 24.11.05, 23:17
      że po MŚ w Korei nie ustawiła się po niego kolejka....Real nic....tylko Braca i
      MU...poszedł za głupie 35 mln....jak głupi sa prezesi klubów (Real, Milan,
      Juventus etc)?
    • Gość: Gin Re: Ronaldinho więcej niż piłkarz IP: *.chello.pl 28.11.05, 19:36
    • Gość: luki Re: Ronaldinho więcej niż piłkarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:21
      ronaldinho the best a luki jeszcze lepszy
    • Gość: zYBER@cAŁUS Re: Ronaldinho więcej niż piłkarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 10:43
      To jest ciota ... Zizou jest WIELKI
    • Gość: Radek Re: Ronaldinho więcej niż piłkarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 17:29
      oczywiście Ronaldinho dla mnie jest najlepszym piłkarzem na świecie!!!!!!!!!!!
    • Gość: JACEK Re: Ronaldinho więcej niż piłkarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:14
      Bajeczna technika! Nawet, jeśli Shewa, lub ktoś inny nastrzela dużo bramek, to
      Roni i tak będzie THE BEST!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka