krak102 24.06.06, 11:46 przy takich różnicach punktowych jakie są w tej fazie , to najlepiej chyba wszystko obstawiać na remis i liczyć na szczęście? Czy też macie taką taktykę? Pozdrawiam er. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laptop_moj Re: punkty i punkciki 24.06.06, 11:59 moge sie zalozyc ze dzisiaj polowa osob zaklada 15 kont i typuje wszelkie mozliwosci. jest tylko jeden problem: zeby 2 mecze wyszly idealnie, to albo trzeba miec super fuksa albo zrobic setke kont, bo 15-oma mozna miec jedynie pewne ze sie trafi 1 wynik. reszta to szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
krak102 Re: punkty i punkciki 24.06.06, 15:07 ale już jutro i dalej grają tylko na jednym , a wtedy kicha! ...a gdzie ryzyko? nie ma ryzyka nie ma gry... er. Odpowiedz Link Zgłoś
dominho Re: punkty i punkciki 25.06.06, 20:08 ja mam swoja taktyke, ktora dzisiaj okazala sie skuteczna, dzieki anglii, ale zachowam ja dla siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: punkty i punkciki 25.06.06, 20:16 laptopa i tak nie wygrasz :[ czy dałaby Ci satysfakcja gra na 100 kontach ? sam nie wiedziałby tak naprawdę, którym jesteś Ty tak naprawdę. przecież to jest tylko zabawa, nie lepiej byłoby się dobrze bawić i cieszyć z trafienia w "10" miłej zabawy :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dominho Re: punkty i punkciki 25.06.06, 20:35 guma151 napisała: > laptopa i tak nie wygrasz :[ > czy dałaby Ci satysfakcja gra na 100 kontach ? > sam nie wiedziałby tak naprawdę, którym jesteś Ty tak naprawdę. > przecież to jest tylko zabawa, nie lepiej byłoby się dobrze bawić i cieszyć z > trafienia w "10" > > miłej zabawy :) > pozdro guma 151 czy to bylo do mnie, bo jesli o mnie chodzi to moge zdradzic to, ze gram tylko na 1 koncie!! i mam z tego wielka frajde, zwlaszcza jak prawdilowy wynik trafiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: punkty i punkciki 25.06.06, 21:05 nie dominho, to nie było do Ciebie tylko do laptop_mój. sorrki, że tak wyszło :( Odpowiedz Link Zgłoś
batigoofy Re: punkty i punkciki 25.06.06, 22:22 ale jemu chyba nie chodzuilo o niego, tylko o innych ludzi, ktorzy zakladają tyle kont:). przeciez nigdzie nie napisal ze ma duzo kont. chociaz nie przecze;] Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: punkty i punkciki 25.06.06, 23:05 też tak myślę batigoofy, ale zrobiłam dygresję pt. "wielokontowcy". tak można byłoby to ująć, .... zdarza się, że tylko autor wypowiedzi wie o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol7 Re: punkty i punkciki 26.06.06, 00:14 Ja mam 1 konto - 64 m-ce i przynajmniej satysfacje. Wiedzialam, ze wygra Port. ale postawilam na Holandie, bo wole ten zespol. A jak bym postawila na druzyne, za ktora nie przepadam, to co za przyjemnosc z ogladania meczu!? Kibicujesz innej druzynie, ale liczysz, ze wygra ta druga, bo mozesz wyrac laptopa?! Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: punkty i punkciki 26.06.06, 00:15 hmmm chłopaki, jak myślicie jak mi idzie? zaczęłam zabawe w czwartek typując na piątek i dziś do niedzieli /czyli po 3 dniach typowania/ mam 32 pkt. wiem że w tej zabiawie sie nie liczę /poz.nr 8899/ale liczy sie moja satysfakcja. Oczywiście jestem jednokontowcem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
dominho Re: punkty i punkciki 26.06.06, 00:18 wg mnie calkiem dobry wynik masz, te 32 pkt, jak tylko po 3 dniach typowania, to wychodzi przeciez, ponad 10 pkt na dzien!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: punkty i punkciki 26.06.06, 00:28 dzida001 napisała: > hmmm chłopaki, jak myślicie jak mi idzie? zaczęłam zabawe w czwartek typując na > > piątek i dziś do niedzieli /czyli po 3 dniach typowania/ mam 32 pkt. > wiem że w tej zabiawie sie nie liczę /poz.nr 8899/ale liczy sie moja > satysfakcja. Oczywiście jestem jednokontowcem. > Pozdro. jak utrzymasz tendencję to sie jeszcze mozesz zacząć liczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: punkty i punkciki 26.06.06, 00:40 dzieki, ale tylko 2 tyg wiec nie dam rady, ale typować coraz trudniej..:) Odpowiedz Link Zgłoś
bobut Re: punkty i punkciki 06.07.06, 18:58 co to jest ta różnica bramek co jest za nią 6 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
guma151 Re: punkty i punkciki 06.07.06, 19:36 jeżeli stawiasz na wynik nieremisowy (czas regulaminowy meczu + dogrywka) i poprawnie wytypujesz zwycięzcę, ale nie trafisz idealnie w wynik, tylko trafisz w różnicę bramek. np: stawiasz na francję 2:1 a ona wygrywa 1:0, to 2-1=1 oraz 1-0=1 czyli różnica bramek wynosi 1 i właśnie za to masz 6pkt pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
bobut Re: punkty i punkciki 10.07.06, 01:15 postawiłem na włochów 2:1 i za wytypowanie zwycięzcy powinienem dostać przynajmniej 2 punkty a w rzeczywistości dostałem 0 pkt. To wkońcu jak to sie liczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Re: punkty i punkciki 10.07.06, 01:25 ...było już to przerabiane kilka razy! Wytypowałeś wynik do końca meczu, czyli 90 min.+ dogrywka, wynik był remisowy 1:1,więc nie było zwycięscy, a Ty dałeś 2:1 no więc nie trafiłeś. Wiem, uważasz że należą Ci sie punkty, ale taki jest regulamin, może za 4 lata będzie za to chociaż jeden punkt:) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bobut Re: punkty i punkciki 10.07.06, 10:51 myślałem że wogóle za wytypowanie zwycięzcy bez względu na doliczony czas i karne :) Odpowiedz Link Zgłoś