nangaparbat3 02.09.06, 21:45 Bardzo mi się spodobalo, co napisaleś w jednym z postow, i zrobiłam sobie z tego sygnaturkę. Czy może tak jakiś czas zostać? Oczywiscie jesli Ci to przeszkadza, natychmiast usunę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scriptus Re: Prośba do Scriptusa 02.09.06, 21:53 Jest to oczywiście moja myśl z lekkim przymrużeniem oka, ale jak Ci się podoba, używaj jej jako sygnaturki Odpowiedz Link
nangaparbat3 :))) 02.09.06, 22:37 Pewnie, ze z przymruzeniem, i dzieki temu swietnie oddaje choć część absurdu, jakim jest zycie. Dziękuję!!!!! Odpowiedz Link
jarkoni Re: :))) 02.09.06, 22:58 Scri, a teraz masa ludzi będzie po googlach szukała cóż to za filozof Scriptus i w którym wieku żył....Trzeba notkę w wikipedii spreparować... Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: :))) 02.09.06, 23:01 scriptus bardziej brzmi jak średniowieczny opat, tylko skąd by wiedział tyle o kobietach???? Odpowiedz Link
der1974 Re: :))) 02.09.06, 23:28 Można dodać, że z motyką na słońce nie ma się co porywać, podobnie jak nie ma co się kopać z koniem. Ale to nie intuicja, a raczej zaliczony kurs upodlenia. No niby jak facet ma zrozumieć facetkę? I nawzajem? Się nie da i nie ma po co. Albo jest ok albo nie jest. Odpowiedz Link
jarkoni Re: :))) 03.09.06, 00:01 nooo, facetka brzmi lekko pejoratywnie....Facet jakoś tak dostojniej i męsko?? Odpowiedz Link
a.niech.to Re: :))) 03.09.06, 08:18 Jest jedna różnica, jeśli kto nie nadąża. Od facet utworzono facetka, to może wprowadzać niejaki zamęt w stosunki własnościowe. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: :))) 03.09.06, 08:13 der1974 napisał: > No niby jak facet ma zrozumieć facetkę? I nawzajem? Się nie da i nie ma po co. > Albo jest ok albo nie jest. Elektroniczne środki nauczania. To już działa. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: :))) 03.09.06, 08:11 z literatury. Czytał Kareninę i się utożsamił. Zgadnij z kim? Odpowiedz Link
a.niech.to Re: :))) 03.09.06, 08:10 Czy Scri wypaplał jakąś tajemnicę NATO? Fakt, że tu aktywnie klika można wykorzystać na łonie i nie tylko. Wszystkie środki są dobre, by postawić na swoim tandetny pomniczek. Wszak należy walczyć o święte, niezbywalne prawo do przybierania pozy z góry upatrzonych.[szum drukarki] Odpowiedz Link
a.niech.to Re: :))) 03.09.06, 08:04 nangaparbat3 napisała: > Pewnie, ze z przymruzeniem, i dzieki temu ...jest sporo śmiechu i wieele normalności. Odpowiedz Link