Gość: x IP: *.crowley.pl 28.08.06, 20:30 Postanowili grac... Poganski kraj, poganskie obyczaje Juz niedlugo bedzie to tylko dunski kalifat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fakej Wieśniaki i moczymordy z GW IP: *.chello.pl 28.08.06, 20:34 "Sędzia i trenerzy obu drużyn postanowili rozgrywać mecz do końca, nie zważając na piorun." Poprzednia wersja tego zdania w tym artykule to (piszę z pamięci): "Sędziowie i trenerzy uznali mecz za dobry, nie licząc piorunu" Był też co najmniej jeden komentarz do tego zdania, który został usunięty bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosta Re: Wieśniaki i moczymordy z GW IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 28.08.06, 22:33 ['] maszeruj albo giń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszon czarny humor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:36 "Sędzia i trenerzy obu drużyn ocenili mecz jako dobry, nie licząc pioruna" - nie wiem kto to pisał, ale to naprawdę ponury żart... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: czarny humor IP: *.dial.pl 29.08.06, 11:41 był taki zapis tej notki, bezduszny, obrzydliwy, został zmieniony wczoraj po godz. 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Świeć Panie nad Jego duszą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:43 I my sie miniemy po malućkiej chwili... a tak dla porzadku: Holstebro nie jest na wschodzie lecz na zachodzie Danii, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Duński piłkarz rażony gromem IP: *.juranet.czest.pl 28.08.06, 21:00 no, nie wiem czy w, mamy rozumiec jakimś islamskim kalifacie ktokolwiek przeszedłby obojętnie obok takiego zdarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Duński piłkarz rażony gromem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:33 hmm to ja mialem pierwszy komentarz do tego artykułu ale widac mnie wycięto, nieładnie, trzeba było sie zastanowić wczesniej, a nie zamazywać. Nic to, nie ma co gadać przy okazji tragedii. Zdziwiłem sie po prostu bo nie spodziewalem sie takiego hasło, bo czytam od lat GW. Odpowiedz Link Zgłoś