Dodaj do ulubionych

Są Polski dwie....

18.08.03, 18:39
dzieli je wszystko.
czy mogą obydwie egzystować wspólnie na jednym obszarze?chyba muszą, jak
długo jeszcze?
jest Polska wasza i moja.
ta wasza ma za nic państwo i niszczy je każdego dnia. to
lepper,hojarska,wszyscy kryminaliści z samoobrony ale "mecenas" Dzitko też.
to ci wszyscy co kradną mniej lub bardziej jawnie a w ciągu kilku lat
dorobili sie milionowych majatków. to egoistyczne, pazerne chłopstwo które
pod przewodem dzielnych "polityków" z psl robi każdego dnia skok na budżetową
kasę i ciągle ma za mało.to specjaliści od brania nieściagalnych kredytów ale
i specjaliści od dawania im kredytów.
wasza Polska to Polska bojówek lpr, młodziezy wszech(?!?!)
polskiej,Macierewicza, nawiedzonych ideologicznie (ale tylko przed kamerą)
posłów,Giertycha (pewien bank z Wielkopolski pozdrawia),i bardzo wielu innych
z prawicy. ale to tez Polska tych posłów z lewicy którym 2 rąk było za mało
więc głosowali na cztery ręce, i ci z sld którzy nic w tym złego nie widzieli
(oprócz tego,że dali się złapać).
to Polska Glempa który potępia Owsiaka ale nigdy nie zdobył się na rzetelną i
równie zaangażowaną ocene swoich kolegów - Śliwińskiego i Paetza, któremu
nigdy nie przeszkadzał antysemityzm Jankowskiego i Rydzyka bo sam jest
antysemita. to Polska "światłego" Życińskiego - czołowego intelektualisty
(boże miej w opiece ten polski kościół)kościoła liczącego zamordowane
zarodki,to dobrotliwy Pieronek - co za strata, zabrakło betonu i kwasu
solnego.
to Polska nietolerancji,nienawiści,przemocy,krętactwa i złodziejstwa.
to Polska dyspozycyjnych dziennikarzy którzy wszystko napiszą (co trzeba).
to Polska gdzie stosy już dymią, jeszcze nie płoną. ale jutro?
i to waszej Polsce stawiam pytanie - posuniecie się i dacie żyć innym czy
podpalicie te stosy?
bo ja jestem z zupełnie innej Polski, tej która się na was i wasze działania
nie zgadza. bo ja jestem z tej lepszej Polski.
Obserwuj wątek
    • Gość: lisek Re: Są Polski dwie.... IP: 213.25.179.* 18.08.03, 19:17
      Jedź na Białoruś, tam ci będzie jak w Raju.
    • Gość: Oszołom z RM Re: Są Polski dwie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 19:28
      iznota33 napisał:

> dzieli je wszystko.
      > czy mogą obydwie egzystować wspólnie na jednym obszarze?chyba muszą, jak
      > długo jeszcze?
      > jest Polska wasza i moja.
      > ta wasza ma za nic państwo i niszczy je każdego dnia. to
      > lepper,hojarska,wszyscy kryminaliści z samoobrony ale "mecenas" Dzitko też.
      > to ci wszyscy co kradną mniej lub bardziej jawnie a w ciągu kilku lat
      > dorobili sie milionowych majatków. to egoistyczne, pazerne chłopstwo które
      > pod przewodem dzielnych "polityków" z psl robi każdego dnia skok na budżetową
      > kasę i ciągle ma za mało.to specjaliści od brania nieściagalnych kredytów ale
      > i specjaliści od dawania im kredytów.
      > wasza Polska to Polska bojówek lpr, młodziezy wszech(?!?!)
      > polskiej,Macierewicza, nawiedzonych ideologicznie (ale tylko przed kamerą)
      > posłów,Giertycha (pewien bank z Wielkopolski pozdrawia),i bardzo wielu innych
      > z prawicy. ale to tez Polska tych posłów z lewicy którym 2 rąk było za mało
      > więc głosowali na cztery ręce, i ci z sld którzy nic w tym złego nie widzieli
      > (oprócz tego,że dali się złapać).
      > to Polska Glempa który potępia Owsiaka ale nigdy nie zdobył się na rzetelną i
      > równie zaangażowaną ocene swoich kolegów - Śliwińskiego i Paetza, któremu
      > nigdy nie przeszkadzał antysemityzm Jankowskiego i Rydzyka bo sam jest
      > antysemita. to Polska "światłego" Życińskiego - czołowego intelektualisty
      > (boże miej w opiece ten polski kościół)kościoła liczącego zamordowane
      > zarodki,to dobrotliwy Pieronek - co za strata, zabrakło betonu i kwasu
      > solnego.
      > to Polska nietolerancji,nienawiści,przemocy,krętactwa i złodziejstwa.
      > to Polska dyspozycyjnych dziennikarzy którzy wszystko napiszą (co trzeba).
      > to Polska gdzie stosy już dymią, jeszcze nie płoną. ale jutro?
      > i to waszej Polsce stawiam pytanie - posuniecie się i dacie żyć innym czy
      > podpalicie te stosy?
      > bo ja jestem z zupełnie innej Polski, tej która się na was i wasze działania
      > nie zgadza. bo ja jestem z tej lepszej Polski.

- ta wasza Polska to takze polska terroru politycznej poprawności promocji
      wszelakich zboczeń oraz wynaturzeń takze w sztuce. To Polska kosmopolitów
      masonów deprawatorów róbta co chceta kryminalistó aferzystów to Polska tych
      którzy zapraszaja do siebie obcokrajówców by pomogli Polakom omijać
      obowiązujące w Polsce prawo (Langenort)..to Polska złodziejskiej prywatyzacji
      masowych plajt biedyy brezrobocia i cwanych oraz cynicznych politycznie
      poprawnych lewackolibertyńkich politykierów..to Polska w którym szarga sie
      wszelkie wartości takie jak rodzina małżeństwo czystość moralna uczciwość, to
      Polska nie rzoliczonych afer nieosoądzonych zbrodniarzy komunistycznych i
      dyktatu obcego kapitału..TO NIE JEST MOJA POLSKA!! to Polska takich debili jak
      Iznota Kraken itp podobne wyłwoki..
      ..TO NIE JEst Moja Polska
      • iznota33 Re: Są Polski dwie.... 18.08.03, 19:33
        to może jednak podzielimy? przynajmniej nie będę się wstydził kraju ciemnoty.
        • prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Są Polski dwie.... 19.08.03, 15:51
          iznota33 napisał:

> to może jednak podzielimy? przynajmniej nie będę się wstydził kraju ciemnoty.

-ok!ja też nie bedę musiał się użerać z róznej maści lewakami i innymi
          zboczeńcami to co leży na wschód od Wisły to jest nasze (Pomorskie,
          WarmińskoMazurskie Lubelskie Podkarpacie Małopolskie i Śląsk Cieszyński oraz
          część Mazowieckiego z Warszawą prawobrzeżną włącznie (Praga Wawer Żerań
          Rembertów Targówek)
          a wasze będzie wszystko to co na zachód od rzeki Wisły...Ja przeprowadzę się w
          takim układzie do Torunia które zostanie po wschodniej stronie... Stolicą
          waszej Polski będzie aferalna Łódź a naszej Bogobojny Białystok lub Lublin
          • iznota33 Re: Są Polski dwie.... 19.08.03, 16:02
            nie wiem czy Pomorze leży na wschód od Wisły.podejrzewam,że do kłopotów z
            czytaniem i pisaniem postanowiłes dołączyć geografię.
            a co meritum - podziału ZGADZAM SIE.
            nie zapominaj tylko frajerze,że na wjazd do Częstochowy i Gniezna będziesz
            musiał mieć wizy.i oczywiście świadectwo moralnosci od ojca malwersanta lub
            proboszcza.pozytywna opinia skutkuje odmową wydania wizy.
    • feliks.edmundowicz Re: Są Polski dwie.... 19.08.03, 16:03
      tow. iznota33!
      a jaka jest ta wasza Polska?
      bo obserwujac rzeczywistowsc wkolo nie widze nic, co by pozostalo poza
      nakreslonym przez was obrazem (wylaczajac oczywista moj ogrodek i CzK).
      • iznota33 Re: Są Polski dwie.... 19.08.03, 16:11
        tow.Feliksie,
        jeżeli wasza obserwacja jest słuszna to znaczy,że siły zła ogarniaja wszystko
        korzystając ze starych ale skutecznych metod tow.Stalina.
        ale opór będzie trwał.
        z czekistowskim pozdrowieniem.
    • Gość: gość portalu Re: Są Polski dwie.... IP: 81.15.189.* 19.08.03, 16:07
      iznota33 napisał:

> dzieli je wszystko.
      > czy mogą obydwie egzystować wspólnie na jednym obszarze?chyba muszą, jak
      > długo jeszcze?
      > jest Polska wasza i moja.
      > ta wasza ma za nic państwo i niszczy je każdego dnia. to
      > lepper,hojarska,wszyscy kryminaliści z samoobrony ale "mecenas" Dzitko też.
      > to ci wszyscy co kradną mniej lub bardziej jawnie a w ciągu kilku lat
      > dorobili sie milionowych majatków. to egoistyczne, pazerne chłopstwo które
      > pod przewodem dzielnych "polityków" z psl robi każdego dnia skok na budżetową
      > kasę i ciągle ma za mało.to specjaliści od brania nieściagalnych kredytów ale
      > i specjaliści od dawania im kredytów.
      > wasza Polska to Polska bojówek lpr, młodziezy wszech(?!?!)
      > polskiej,Macierewicza, nawiedzonych ideologicznie (ale tylko przed kamerą)
      > posłów,Giertycha (pewien bank z Wielkopolski pozdrawia),i bardzo wielu innych
      > z prawicy. ale to tez Polska tych posłów z lewicy którym 2 rąk było za mało
      > więc głosowali na cztery ręce, i ci z sld którzy nic w tym złego nie widzieli
      > (oprócz tego,że dali się złapać).
      > to Polska Glempa który potępia Owsiaka ale nigdy nie zdobył się na rzetelną i
      > równie zaangażowaną ocene swoich kolegów - Śliwińskiego i Paetza, któremu
      > nigdy nie przeszkadzał antysemityzm Jankowskiego i Rydzyka bo sam jest
      > antysemita. to Polska "światłego" Życińskiego - czołowego intelektualisty
      > (boże miej w opiece ten polski kościół)kościoła liczącego zamordowane
      > zarodki,to dobrotliwy Pieronek - co za strata, zabrakło betonu i kwasu
      > solnego.
      > to Polska nietolerancji,nienawiści,przemocy,krętactwa i złodziejstwa.
      > to Polska dyspozycyjnych dziennikarzy którzy wszystko napiszą (co trzeba).
      > to Polska gdzie stosy już dymią, jeszcze nie płoną. ale jutro?
      > i to waszej Polsce stawiam pytanie - posuniecie się i dacie żyć innym czy
      > podpalicie te stosy?
      > bo ja jestem z zupełnie innej Polski, tej która się na was i wasze działania
      > nie zgadza. bo ja jestem z tej lepszej Polski.

Fajnie sobie tę Polskę podzieliłeś, poczucie, że się jest z lepszej Polski jest
      na pewno bardzo miłe. Nie wiem tylko gdzie wrzuciłeś złodziei i przekręciarzy z
      SLD (wspominasz tylko o tych głosujących na dwie ręce a przecież to nie
      wszystko czym raczy nas SLD) - do Twojej, czy nietwojej Polski? A jeśli już
      wskazałeś kto jest po tej drugiej stronie, powiedz kto jest z Tobą w "lepszej
      Polsce". I po czym się poznaje, że się jest w tej lepszej (chciałabym wiedzieć
      czy się łapię)?
      • iznota33 Re: Są Polski dwie.... 19.08.03, 16:15
        w mojej Polsce są wszyscy których nie ma w tej drugiej.
        dla mnie moja Polska jest lepsza ale faktycznie de gustibus.
        nie interesuje mnie przynależność partyjna tylko sprawa przyzwoitości.
        • Gość: gość portalu Re: Są Polski dwie.... IP: 81.15.189.* 19.08.03, 16:22
          iznota33 napisał:

> w mojej Polsce są wszyscy których nie ma w tej drugiej.
          > dla mnie moja Polska jest lepsza ale faktycznie de gustibus.
          > nie interesuje mnie przynależność partyjna tylko sprawa przyzwoitości.

No i klops. Co prawda nie ma mnie w gorszej, więc muszę być w lepszej, nie wiem
          tylko czy się cieszyć bo w tej lepszej jestem najwyraźniej z Millerem,
          Czarzastym i Szyszkowską, bo też ich w tej gorszej nie widziałam.

A nie uważasz, że nie ma dwóch Polsk (popatrz, nawet gramatyka nie lubi Twojej
          koncepcji - "Polsk", co to w ogóle za słowo?)? I jedno, i drugie, to ta sama
          Polska, zmienia się tylko poziom nasycenia dobrem i złem ale to ciągle ten sam
          kraj, jeden i niestety niepodzielny (sama bym się od wielu rzeczy odgrodziła
          jakimś zgrabnym murem granicznym), zamiast więc wmawiać sobie, że się jest po
          lepszej stronie i to co złe nas nie dotyczy, lepiej spróbować stopniowo rugować
          to co się nie podoba.
      • prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Są Polski dwie.... 20.08.03, 17:43
        Gość portalu: gość portalu napisał(a):

> iznota33 napisał:
        >
        > > dzieli je wszystko.
        > > czy mogą obydwie egzystować wspólnie na jednym obszarze?chyba muszą, jak
        > > długo jeszcze?
        > > jest Polska wasza i moja.
        > > ta wasza ma za nic państwo i niszczy je każdego dnia. to
        > > lepper,hojarska,wszyscy kryminaliści z samoobrony ale "mecenas" Dzitko też
        > .
        > > to ci wszyscy co kradną mniej lub bardziej jawnie a w ciągu kilku lat
        > > dorobili sie milionowych majatków. to egoistyczne, pazerne chłopstwo które
        >
        > > pod przewodem dzielnych "polityków" z psl robi każdego dnia skok na budżet
        > ową
        > > kasę i ciągle ma za mało.to specjaliści od brania nieściagalnych kredytów
        > ale
        > > i specjaliści od dawania im kredytów.
        > > wasza Polska to Polska bojówek lpr, młodziezy wszech(?!?!)
        > > polskiej,Macierewicza, nawiedzonych ideologicznie (ale tylko przed kamerą)
        >
        > > posłów,Giertycha (pewien bank z Wielkopolski pozdrawia),i bardzo wielu inn
        > ych
        > > z prawicy. ale to tez Polska tych posłów z lewicy którym 2 rąk było za mał
        > o
        > > więc głosowali na cztery ręce, i ci z sld którzy nic w tym złego nie widzi
        > eli
        > > (oprócz tego,że dali się złapać).
        > > to Polska Glempa który potępia Owsiaka ale nigdy nie zdobył się na rzeteln
        > ą i
        > > równie zaangażowaną ocene swoich kolegów - Śliwińskiego i Paetza, któremu
        > > nigdy nie przeszkadzał antysemityzm Jankowskiego i Rydzyka bo sam jest
        > > antysemita. to Polska "światłego" Życińskiego - czołowego intelektualisty
        > > (boże miej w opiece ten polski kościół)kościoła liczącego zamordowane
        > > zarodki,to dobrotliwy Pieronek - co za strata, zabrakło betonu i kwasu
        > > solnego.
        > > to Polska nietolerancji,nienawiści,przemocy,krętactwa i złodziejstwa.
        > > to Polska dyspozycyjnych dziennikarzy którzy wszystko napiszą (co trzeba).
        > > to Polska gdzie stosy już dymią, jeszcze nie płoną. ale jutro?
        > > i to waszej Polsce stawiam pytanie - posuniecie się i dacie żyć innym czy
        > > podpalicie te stosy?
        > > bo ja jestem z zupełnie innej Polski, tej która się na was i wasze działan
        > ia
        > > nie zgadza. bo ja jestem z tej lepszej Polski.
        >
        >
        > Fajnie sobie tę Polskę podzieliłeś, poczucie, że się jest z lepszej Polski
        jest
        >
        > na pewno bardzo miłe. Nie wiem tylko gdzie wrzuciłeś złodziei i przekręciarzy
        z
        >
        > SLD (wspominasz tylko o tych głosujących na dwie ręce a przecież to nie
        > wszystko czym raczy nas SLD) - do Twojej, czy nietwojej Polski? A jeśli już
        > wskazałeś kto jest po tej drugiej stronie, powiedz kto jest z Tobą w "lepszej
        > Polsce". I po czym się poznaje, że się jest w tej lepszej (chciałabym
        wiedzieć
        > czy się łapię)?

- ci głosujący na dwie ręce to też są mi obcy i też stanowią tąę nie moją Polskę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka