gracz_99 21.02.07, 12:49 Nie macie wrażenia że zrobilo się słodko?? Ja nie zachwalałbym "czynów" pana Jaśkiewicza. Pooprostu nie wierzę mu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roni Re: Ruszyła Liga RTKKF IP: 88.156.75.* 21.02.07, 15:48 Slodko troche ale raczej nie ma co kometowac organizacji bo znajac zycie nic sie nie zmini.Mnie bardziej interesuje sama liga co mozna powiedziec po I kolejce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Bill Re: Ruszyła Liga RTKKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:24 Dobry start ch..a wart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Ruszyła Liga RTKKF IP: *.138.unknown.vectranet.pl 23.02.07, 14:06 I znowu Skorupa załatwił po znajomosci z Jaśkiewiczem,żeby rosabud grał w poniedziałki a nie jak wszystkie drużyny w soboty.Skorupa to cwaniak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: Ruszyła Liga RTKKF IP: *.pr.radom.net 24.02.07, 06:39 jak widać dużo to się nie zmieniło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Ruszyła Liga RTKKF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 07:38 o co wam chodzi bo jakos nierozumie rosabud niech gra kiedy chce liczy sie tylko siatkowka i to jest wazne ja gralem w tej lidze 17 LAT temu teraz tez jestem zawodnikiem jednej druzyny. wszystko jest ok!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś