Gość: lubin wzl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 20:41 za co zurawski dostal 2 on na 1 nie zasluzyl, a lobodzinski co najmniej 4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johny Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 20:43 Udział Rasiaka przy pierwszej bramce Krzynówka faktycznie był wybitny. Tylko temu, że drewno nie złożył się do strzału jak należy, Jacek zawdzięcza to, że w ogóle dostał piłkę. Tylko czy każdy kiks szczęśliwie zakończony powoduje, że jest on wart występów z orłem na piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Boruc to burak 02.06.07, 21:58 Boruc pokazal ze jest oferma, za jak go mialem od zawsze. Niech jedzie do szkocji, a najlepiej zmieni obywatelstwo. BUUUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic _____ ____ internetowi trenerzy na forum :-))) IP: *.0.251.72.1dial.com 02.06.07, 23:48 Fajnie sie czyta tych internetowych ekspetow na forum, co jeden to lepszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Bzdura z tym Borucem. Sprawę zawalił Dudka który IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:02 dał się obiec jak dzieciątko i zostawił Serba sam na sam. Ten się zachował trzeźwo i precyzyjnie strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Bzdura z tym Borucem. Sprawę zawalił Dudka kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:53 mecz z azerbejdzanem a strzelil nam serb, z helsinek to chyba kilka tysiecy kilometrow... najdalsza bramka w historii ME Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo strzelił naturalizowany Serb. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 09:21 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddy Boruc jest slaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:51 miewa przeblyski formy ale tak jak ty uwazam go za sredniego bramkarza, wydaje mi sie, ze Kowalewski jest pewniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwachu Re: Boruc jest slaby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:19 Najlepszy jest Kuszczak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwis Re: Bohaterem meczu jest Trener i tylko on !!!!!! IP: *.chello.pl 03.06.07, 14:56 To fakt nareszcie nauczył Krzynówka strzelać w iatło bramki, bo do tej pory to z tej odległosci(12m) przestrzeliwał ponad poprzeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: Boruc jest slaby IP: *.nfb.pl 03.06.07, 17:27 nie. no co ty??!! najlepszy jest mój stary :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Boruc IP: *.aster.pl 03.06.07, 10:27 Gość portalu: eddy napisał(a): > miewa przeblyski formy ale tak jak ty uwazam go za sredniego bramkarza, wydaje > mi sie, ze Kowalewski jest pewniejszy. raczej odwrotnie, miewa słabsze występy, tak jak wczoraj, przy stracie bramki, ale zwykle wyjmuje piłki których nie obroniliby najlepsi bramkarze na świecie. Boruc częściej jest bliski doskonałości niż błędów, takich jak niestety wczorajszy przy bramce Azerów... Aktualnie ciągle najlepszy polski bramkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Boruc to burak IP: *.aster.pl 03.06.07, 10:22 adamo64 napisał: > Boruc pokazal ze jest oferma, za jak go mialem od zawsze. Niech jedzie do > szkocji, a najlepiej zmieni obywatelstwo. BUUUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAK sam jesteś BURAK koniowale :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Boruc to burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:50 mecz zagrał fatalny, ale to nie znaczy że zasłużył sobie na takie bluzgi, nadal jest najlepszym naszym bramkarzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: Boruc to burak IP: *.nfb.pl 03.06.07, 17:25 głupoty piep..sz nie wyszedl mu mecz-fakt faktem..najslabszy byl wczoraj na boisku..miejmy nadzieje ze pierwszy i ostatni raz gra tak zdekoncentrowany..a burak to ty jestes ..cieciu malinowy Odpowiedz Link Zgłoś
gilthanas Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B 02.06.07, 22:25 Jak zwykle jazda na Rasiaka, ale to on przy golu na 1:1 absorbował 2 obrońców, co wykorzystał Smolarek, miał też wiele świetnych zagrań w pierwszej połowie, np wypuszczenie Krzynówka za linię obrońców, ale Krzynówek wtedy to zmarnował. Oby był to ostatni mecz Żurawskiego w kadrze, jest on całkowicie nieprzydatny dla tego zespołu. Zamiana Żurawskiego na Saganowskiego nastąpiła zdecydowanie za późno. Możliwe, że będzie ponownie dobra i zgrana para napastników w reprezentacji , tak jak kiedyś Rasiak - Niedzielan, tak tera Rasiak - Saganowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.chello.pl 03.06.07, 02:30 gdyby przy pierwszym golu nie popchnął azera piłka pewnie w ogóle by do smolarka ni e dotarła, o co ormianie zresztą mieli słuszne pretensje do sędziego. krzynówek strzelił 2 gole i miał asystę, ale tak naprawdę grał bardzo słabo i ocena 5 jest grubą przesadą. polacy grali beznadziejnie. ruszyło się coś po wejściu saganowskiego i łobodzińskiego i to oni byli najlepsi w polskim zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 10:34 HEHEHE absorbowal???? Tzn odpychal rekami jak... Roger z Zaglebiem... cale szczescie ze sedzia uznal bramke chociaz sie chwile zastanawial czy uznac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trr Sagan 5!!!!!!!!!!! IP: *.domainunused.net 02.06.07, 20:46 to co zrobil przy 3 bramce to Bajka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson Re: Sagan 5!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 02.06.07, 20:52 Saganowski bardzo pewny, przyjemnie było popatrzeć. No ale nie przesadzaj bo jak sie gra tylko ost. 30 minut na zmęczonym przeciwniku to jest 2x łatwiej niż pierwsze 30 min meczu. Zatem Błaszczykowski, Krzynówek jeszcze lepiej wypadli. Odpowiedz Link Zgłoś
gilthanas Re: Sagan 5!!!!!!!!!!! 02.06.07, 22:33 Krzynówek w końcówce wypadł bardzo dobrze, ale w pierwszej połowie grał beznadziejnie. Za cały mecz dałbym mu ocenę 4. Błaszczykowski grał bardzo dobrze indywidualnie, ale kiepsko jeżeli chodzi o współpracę zespołową. Na bokach powinna być lepsza współpraca z obrońcami, zwłaszcza przy słabszym rywalu. Błaszczykowski jak już dostał piłkę, to nie zauważał innych tylko parł sdo przodu. Saganowski wniósł dużo ożywienia do gry i bardzo dobrze współpracował z Rasiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.chello.pl 02.06.07, 20:47 Łobodziński - 4 Saganowski - 5 Błaszczykowski - 3 Cała reszta grubo poniżej tróji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi_ok Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 20:58 zanim postawisz błaszczykowskiemu tróję to porównaj jego grę w I połówce z "bohaterem krzynówkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.chello.pl 02.06.07, 21:15 Porównałem: Krzynówek 1 Błaszczykowski 3 To, że był najlepszy z naszych nie oznacza, że był dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
roberciunio Bąk bezbłędny ?! To chyba ja oglądałem inny mecz 02.06.07, 20:49 bo ten z numerem 6 był tak wolny że w drugiej połowie niebiescy ciągle robili z niego wiatrak Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Bąk bezbłędny ?! To chyba ja oglądałem inny m 02.06.07, 20:52 A na relacji z meczu, tuz obok jest że Błaszczykowski bezbarwny. Taki to poziom bohomazów gazetowych. Panowie redaktorki ustalcie między sobą jedną wersję. Bo się płakać chce jak czytam to co nabazgraliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Bąk bezbłędny ?! To chyba ja oglądałem inny m IP: *.subscribers.sferia.net 02.06.07, 21:05 Ja też oglądałem ten mecz, gdzie niejakiego Bąka objeżdżali jak chcieli. Czasna emerytury. Zgadza się tylko to że następców nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Bąk bezbłędny ?! To chyba ja oglądałem inny m IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.07, 12:47 ja to bym wzial do kupy tych wszystkich dyskutantow jako pilkarskich ekspertow do prowadzenia reprezentacji,i poco placic trenerom ,oni zrobia to gratis .Zasrani znawcy pilki tacy jak poje....nyGmoch i Engel ,nie ma slow na takie komentarze no ale coz Polacy to wybitny NAROD haaaaaaaaaha ale durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.ghnet.pl 02.06.07, 20:56 ale pie..cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:04 proponuję dalej pierniczyć, że w Polsce mamy 3 lepszych bramkarzy od łapacza Barcelony Valdesa. hala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: Oceny Polaków IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.06.07, 21:12 Masz racje.Od Valdesa mamy wiecej niz trzech lepszych bramkarzy. Wakacyjna forma Boruca nic tu nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Oceny Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:17 acha. Przeto gratuluję umiejętności porównywania klasy bramkarskiej. słuchaj dalej MĘDRCÓW z tvp. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: Oceny Polaków IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.06.07, 21:23 nie slucham nikogo z tvp,bo nawet nie mieszkam w polsce.pozdrawiam ps czy znasz inny klasowy zespol,ktory mialby tak awaryjnego bramkarza,jak Valdes? (Dzudek jest tylko rezerwowym,wiec na niego sie nie powoluj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Oceny Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:37 ciekawi mnie przede wszystkim, jakie to błędy Valdesa widziałeś w tym i poprzednim sezonie, że pozwalasz sobie na mówienie o nim 'awaryjny'. Mam nadzieję, że widziałeś wostatnich dwóch latach więcej meczy Barcy niż ten jeden feralny z Liverpoolem w LM. Obawiam się, że gdybyś widział ich o kilka więcej nie odważyłbyś się tak napisać. nie omieszkam również poinformować Cię, że Valdes w tym sezonie najpewniej zdobędzie tzw. 'Trofeum Zamory', które jest przyznawane bramkarzowi z najniższą średnią puszczonych bramek w PD. Oczywiście możesz sobie wymyślać, że to głównie zasługa świetnej defensywy, ale to byłby tylko kolejny dowód jaka jest twoja 'oglądalność' meczów Barcy. Wiedz więc, że obrona gra w tym sezonie wyjątkowo 'w kratkę'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: Oceny Polaków IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.06.07, 21:45 Nie ogladalem ligowych wystepow Valdesa,ale tez nie widzialem chocby jednego jego meczu w Champ League,w ktorym bylby chocby solidny. Moim i nie tylko moim zdaniem,jest to zdecydowanie najslabsze ogniwo tego wielkiego zespolu. Dziwie sie,ze przy obecnej klasie bramkarzy,jacy rodza sie w Hiszpanii to Valdes wciaz broni w klubie,ktory jest duma Katalonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Oceny Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:52 skoro nie oglądasz ligowych występów Valdesa, to na jakiej zasadzie porównujesz go z innymi bramkarzami. Wkopałeś się stary. ;(( no cóż. Bazujesz na opiniach "Mędrców" czy to z tvp czy innego badziewia. Boruc > Valdes bo tak powiedzieli w telewizji. hala ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Oceny Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:53 "nie widzialem chocby jednego jego meczu w Champ League,w ktorym bylby chocby solidny." a zeszłoroczny finał LM przespałeś? o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_wtyczka Popieram trelemorele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:55 Ja jak kilku moich znajomych jesteśmy fanami Barsy, i uważamy że Valdes jest fatalny.I nic zmieni tego faktu kilka jego udanych występów np.przeciwko Realowi. Valdes "załatwił" Barsie 2 kolejne sezonyw LM ( jak odpadali z Chelsea i Liverpoolem ) oraz min. mistrzostwo Hiszpanii jak w meczach podawał piłki Villi. Aż dziw bierze jak takiego marnego bramkarza można trzymac w tak klasowej drużynie. Powód jest tylko jeden - jest wychowankiem klubu i musi tam miec niezle plecy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_wtyczka I jeszcze dodam - ogladalnosc meczy Barsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:56 mamy bardzo dużą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Popieram trelemorele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:05 "Valdes "załatwił" Barsie 2 kolejne sezonyw LM ( jak odpadali z Chelsea i Liverpoolem ) oraz min. mistrzostwo Hiszpanii jak w meczach podawał piłki Villi." gdybyś miał przynajmniej "średnią" oglądalność wiedział byś, że w tak krótkiej wypowiedzi masz już 2 buble. raz - Barca nie odpadała 2 razy pod rząd z LM w ostatnich 3 latach, bo w porzednim ją wygrała. O Zdrozo! i to z takim słabym, fatalnym bramkarzem jak Valdes, który w finale był jednym z najlepszych zawodników na boisku. dwa - wspomniane 'podawanie do Villi' zdarzyło się 3 sezony wstecz, a były to czasy kiedy Barca schrzaniła pierwszą część sezonu. Druga była tak kosmiczna, że udało się sezon skończyć na 2 miejscu. Poza tym kto ci chłopie nawciskał takich kitów, że ligę przegrywa się jednym meczem. ech.. gó.. nie rozmowa z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_KooBa Re: Popieram trelemorele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:14 Ja kibicuję Barcelonie i oglądam jej mecze od 12 lat i śmiem twierdzić, że od tego czasu Barcelona miała jedynie jednego słabszego bramkarza od Valdesa. Był nim niejaki Dutruel. Moim zdaniem nawet Bonano był lepszy, bo prezentował przynajmniej równą formę. Co do Valdesa, to pomimo, że poczynił ogromne postępy w porównaniu choćby z poprzednim sezonem, to nadal jest cienki. Nie potrafi w ogóle grać na przedpolu a i na linii jest bardzo średni. Nie chcę się czepiać "podań do Villi", czy ostatniego meczu z Liverpoolem na Camp Nou. Ale weźmy pod uwagę choćby mecz z Realem na Santiago Bernabeu w tym sezonie. Moim zdaniem zawalił kompletnie drugą bramkę, a i przy pierwszej powinien się lepiej wykazać (no ale przy pierwszej, to największą winę ponosi Thuram, który krył jak trampkarz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Popieram trelemorele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:23 no ciekawe bardzo, że Bonano bronił lepiej. ojej. ;( ciekawe też, że nie wspominasz o ile to lepszy był Hesp, albo o jeżu siczku Busquets. "nei potrafi w ogóle grać na przedpolu a i na linii jest bardzo średni." ufff.. dla mnie to dwie najmocniejsze strony Valdesa, ale co ja tam wiem. Ty znasz się lepiej, w końcu kibicujesz Barcelonie całe 12 lat. mam was dość "kibice" Barcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dEvi@nT bueheh IP: *.nat.student.pw.edu.pl 03.06.07, 00:37 no to się spec trafił :) que marnujesz się na tym forum - skoro wszystko wiesz lepiej to po co w ogóle zaczynasz jakiś wątek? ;] ja bardzo lubię Valdesa bo chłopak ma charakter, ale niestety nie jest to ta klasa co Canizares, Buffon czy Cech - ma mecze świetne ale też zalicza głupie wpadki (zupełnie jak Boruc) i to co najgorsze często wpadki w najważniejszych momentach :) no ale będąc trenerem Barcy raczej bym nie zamienił Valdesa np. na Boruca - choćby z powodu doświadczenie Valdesa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: Popieram trelemorele IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.06.07, 22:07 Drazni mnie nieco Twoj tekst "o powtarzaniu przeze mnie opinii mediow". Nie wiem,co Cie do tego sklania i czym dalem tego dowod. Predzej sadze,ze Ty jestes bezkrytycznie zakochany w swoim zespole i nie zauwazasz jego slabych ogniw. Ja nie oceniam Boruca za mecz z Eskimosami.Oceniam go za calosc osiagniec. A w zeszlorocznym finale Ligi Mistrzow Valdes byl taki jak zawsze,czyli chaotyczny i niepewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Popieram trelemorele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:17 Wierz mi, że zauważam słabe punkty w ukochanej drużynie. Jest ich kilka, ale na pewno nie zalicza się do nich pierwszy bramkarz. co do finału LM, to proponuję, żebyś obejrzał go sobie jeszcze raz, bo twoja opinia jest kosmiczna i jestem prawie pewnien, że nawet 'mędrcy' z tvp by się z tobą nie zgodzili ;D i najważniejsze: "Ja nie oceniam Boruca za mecz z Eskimosami.Oceniam go za calosc osiagniec." a jakież to osiągnięcia ma Boruc w porównaniu do Valdesa? :o Ja naprawdę lubię polskich bramkarzy. Mierzi mnie za to okrutnie paplanie ilu to lepszych łapaczy od Valdesa jest w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: Popieram trelemorele IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.06.07, 22:27 Do dyskusji niezbedny jest obiektywizm. Ty go nie zachowujesz. Ponadto uprzedzilem Cie,ze mierzi mnie nieuzasadniona etykieta "powtarzania za telewizja",ktora mi przypiales. A zeszloroczny final radze Tobie obejrzec tylekroc,ile potrzebujesz aby wyzbyc sie bezkrytycznego spojrzenia na przecietnego bramkarza,fantastycznej skad inad Barcelony. Byl chaotyczny,choc szczescie tym razem dopisywalo. A jak pytasz,co osiagnal Boruc to ja Ci odpowiem. Wyprowadzil swoj mizerny zespol tak daleko,jak tylko bylo to mozliwe. A co osiagnal Valdes? Powiesz-Puchar Europy. Tyle,ze Puchar Europy osiagnal nawet taki farfocel jak Dudek,wiec mozna to zrobic majac fure szczescia i fantastycznych kolegow w druzynie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Popieram trelemorele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:41 jeszcze na to odpowiem, bo bawi mnie to. do dyskusji niezbędne są argumenty, a nie obiektywizm ;D. możesz mnie cytować. Ty ich nie masz, bo jak sam przyznałeś "nie oglądasz meczy Barcy", więc skąd masz wiedzieć jak broni Valdes. > A jak pytasz,co osiagnal Boruc to ja Ci odpowiem. > Wyprowadzil swoj mizerny zespol tak daleko,jak tylko bylo to mozliwe. > A co osiagnal Valdes? Powiesz-Puchar Europy. Tyle,ze Puchar Europy osiagnal > nawet taki farfocel jak Dudek,wiec mozna to zrobic majac fure szczescia i > fantastycznych kolegow w druzynie. Taaak. A przed Borucem Celtic ledwo utrzymywał się w szkockiej lidze a o LM nawet nie mógł pomarzyć ;D jasssne. i jeszcze kffiatek na koniec: Fajnie, że Jurka Dudka, który ma dla Liver zasługi nieporównywalnie większe niż Boruc dla Cetów nazywasz 'farfoclem'. rzeczywiście obiektywne podejście. ;) Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: Popieram trelemorele IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.06.07, 00:06 Nie kompromituj sie wiecej. Zaslugi dla kibicow sa dobre dla takich znawcow, jak Wasc wlasnie. A do dyskusji potrzebny jest obiektywizm,bo bez niego argumnety o kant dupy potluc. Tu dyskusji nie ma,bo Ty nie potrafisz racjonalnie oceniac. Jaki jest stosunek kibicow angielskich do Dudka,wiem bo mieszkam na Wyspach. Wiem,ze dla Ciebie ten stosunek jest wazny,bo bywa tak zawsze kiedy nie ma sie wlasnego zdania. Otoz na haslo Dudek,kazdy obserwujacy wydarzenia w swiatowej pilce Anglik usmiecha sie z politowaniem(kibic Liverpool'u tez,bo pamieta ile wieczorow zepsuly mu Dudek's errors). Ale stawiajac Valdesa na rowni z Dudziem,masz racje poniekad. Obaj mieli wiecej szczescia niz umiejetnosci i dlatego zapisali sie w kronikach w rubryce zwyciezcow Champ League. Na koniec porownaj na chlodno (jutro rano najlepiej), jak bronil Valdes i Boruc w tegorocznej Lidze Mistrzow i juz mozesz wiecej nie odpisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dEvi@nT ja też popieram trelemorele IP: *.nat.student.pw.edu.pl 03.06.07, 00:43 nie ma co dyskutować z que - ma 5 argumentów które ciągle powtarza, przy okazji sam sobie przecząc np. "nie oglądasz meczów ligowych Barcy" choć sam dysutuje o LM itd. chłopak się zakochał w Valdesie i nie denerwujcie go już ;D a dla mnie porównania Boruca do Valdesa czy Dudka są dziecinadą i nie mają większego sensu - więc wrzućcie już na luz (szczególnie "jedyny prawdziwy kibic Barcy" que :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Oceny Polaków IP: *.web.vodafone.de 03.06.07, 12:24 naturalnie! np Arsenal i pan Lehmann. Super bramkarz ale zdarzaja mu sie klocki jak poczatkujacemu. patrz chociazby wczorajszy mecz z san marino. sedzia blednie nie dal mu czerwonej kartki za obrone reka poza polem karnym po samego lehmana podaniu do przeciwnika! Lehmann ogolnie jest znany z jego wpadek, bo jak juz jakas ma to jest zenujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:05 Skład na Armenię: Boruc Wasilewski-Bąk-Żewłakow-Bronowicki Łobodziński-KAZ-Lewandowski-Krzynówek Saganowski-Smolarek Błaszczykowski powinien wejść od początku drugiej połowy, będzie mu się znacznie łatwiej grało na podmęczonym rywalu. Nie jestem pewien co to lewego obrońcy, ale trzeba zrobić wszystko, żeby Dudka na boisku się nie pojawił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treneiro to ma być skład na Armenię???????? IP: *.chello.pl 02.06.07, 21:30 Fabiański - Wasilewski,Bąk,Dudka,Żewłakow- Łobodziński,Lewandowski,Iwański,Sobolewski,Smolarek-Saganowski niestety ani Zurawski, ani Błaszczykowski ani też Krzynówek nie mają sił na to, by zgrać od pierwszej minuty Podmieniłbym też Żewłakowa, ale nie ma na kogo a Boruc na Havaje a nie do bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.tpnet.pl 02.06.07, 21:32 Boruc? Po takim meczu tylko lawka. Po takim farfoclu w Armeni moze juz nie wystarczyc czasu na wygrana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszek Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: 82.114.74.* 02.06.07, 21:06 nie popadajmy w huraoptymizm azerowie to nie portugalia czy belgia!!! a co do meczu grali tak jak zwykle źle bez pomysłu i tylko fuks pozwolił na wygranie tego meczu !!! no i oczywiście azerowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiektywny Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:31 Żewłakow 4????? troszke za dużo!! jako lewy obrońca powinien częściej bywać w ataku! Nie grał bardzo źle, ale 4 to za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krog Żurawski jest najsłabszym polskim zawodnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:06 praktycznie we wszystkich meczach w jakich gra. Ja nie rozumiem po co go Leo wystawia. Ebi zasłużył na 2. Za bramke. Bez tej bramki na zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajlan Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.chello.pl 02.06.07, 21:07 Troche nie prawdziwe te oceny :/ A najbardziej mnie wkurzyło 3 dla Rasiaka. Nie zrobił nic konstruktywnego w grze. Mam nadzieję że z Armenią już nie wyjdzie. Zurawsski też nic nie grał. Wyżej powinien zostać oceniony Eusebio i Sagan. I jeszcze coś: Dziwi mnie powoływanie zawodników, którzy nic nie grają w swoich klubach, a później są efekty, czyli Zuraw i Rasiak. No i bardzo nie pewny Boruc. Zdenerwował się niesamowicie. Krzyczałem żeby go zmienić po pierwszej połowie, ale na szczęście nic się nie stało dramtycznego w 2 połowie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.chello.pl 02.06.07, 21:07 ja rozumiem, że zwycięztwo, ale te oceny to znacznie zawyżone. obrona do kitu - tylko nieporadności azerów zawdzięczamy to, że nie straciliśmy więcej bramek, w ataku nie pomagali Boruc - 0 Wasilewski - 1 Bąk - 2 Żewłakow - 1 Dudka - 0 Środek, był jakiś środek? Aha, Lewandowski. No i Błaszczykowski wywalczył z 10 rożnych: Błaszczykowski - 3,5 Łobodziński - 4 mieszał Azerów nie gorzej niż Błaszczykowski, ale w przeciwieństwie do tamtego potrafi dośrodkować Lewandowski - 3 Krzynówek - 3 obudził się dośrodkowaniem w 62 minucie, wcześniej nie istniał, gdyby nie gole i asysta byłoby 1 Atak: Żurawski - 0 Saganowski - 4,5 Smolarek - 1 - gdyby nie gol byłoby 0 Rasiak - 0,5 - tylko dlatego, że był lepszy niż Żuraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajlan Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.chello.pl 02.06.07, 21:10 Akurat Smolarek mi się podobał. PRzynajmniej walczył i biegał. Obstawiam że Rasiak 1 km nie przebiegł podczas tego meczu :D Podoba mi się Sagan bo zapieprzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.chello.pl 02.06.07, 21:14 w sumie faktycznie był lepszy niż rasiak, więc poprawiam ocenę na 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.chello.pl 03.06.07, 02:45 a ja się w sumie zgadzam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitt Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.219.38.84.otvk.pl 02.06.07, 21:11 Żewłakow na środku obrony!? Przecież grał na lewej! Czy autor tych ocen oglądał ten san mecz co ja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.google.com 02.06.07, 21:16 Mecz słaby,ale liczą się punkty. Panowie kiepsko z Waszą formą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLN07 Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.hsd1.ca.comcast.net 02.06.07, 21:16 Dudka jest ZA WOLNY na boczna obrone. Z Armenia lepszy bylby Bronowicki. I zdecydowanie Saganowski za Zurawskiego. Pomoc w tym meczu byla stasznie pomieszana. Miejmy nadzieje, ze Leo pouklada ja lepiej na mecz z Armenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacol Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:17 W mojej ocenie nasi gracze zasłużyli na następujace noty: Boruc-1.5 Wasilewski-2 Bąk-2.5 Dudka-1.5 Żewłakow-3 Błaszczykowski-3.5 Lewandowski-2.5 Krzynówek-4.5 Smolarek-2 Rasiak-2 Źurawski-2 Łobodzińskki-3 Saganowski-2.5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajlan Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.chello.pl 02.06.07, 21:22 JEszcze jestem wkurzony po tym meczu, więc jeszcze odpowiadam ! JAk można ocenić Zurawia prawie na równi z Saganem. Nie znasz się, to zachowaj opinie dla siebie a nie piszesz pierdoły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacol Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:38 każdy może mieć swoje oceny to tylko sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusin Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.aster.pl 02.06.07, 23:01 > W mojej ocenie nasi gracze zasłużyli na następujace noty w skali 1-5 > Boruc-2 > Wasilewski-2 Bąk-1 Dudka-1 Żewłakow-2 > Błaszczykowski-3 Lewandowski-2 Krzynówek-3 > Smolarek-1 Rasiak-1 Zurawski-1 > Łobodzińskki-3.5 Saganowski-3.5 Boruc nie puścił Azera, tylko Bąk zostałobjechany na max Łobodziński i Saganowski pokazali pressing, czego nie było w I połowie Dla Krzynówka za brami tak, jak i dla Smolarka Brak 2 linii - nad tym Been musi pomyśleć. Może kogoś z Zagłębia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 10:39 Sorki ze sie wtrace... Azer-serb objechal DUDKE o ktorego bije sie ponoc pol europy... To byl ten styary dobry DUDKA:P:P:P tez z pucharu UEFA i innych wybitych meczy:):):) Panie LEO please trzymaj Dudke troche dalej od naszego pola karnego...:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.06.07, 21:17 Dlaczego w eleminacjach do Mistrzostw Europy 2008 graja takie panstwa jak Turcja i Izrael ? Przeciez to nie sa europejczycy ! Oni powinni grac w Mistrzostwach Azji. Ten kawalek w Europie, który nalezy do Turcji to zostalo ukradzione Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.chello.pl 03.06.07, 02:49 odpowiedź jest prosta. należą do UEFA. Rosja też w większości położona w Azji ;P. Chciałbym też zwrócić uwagę, że od bardzo długiego czasu trwają przymiarki, żeby Turcja wstąpiła do Unii Europejskiej. Granice geograficzne wyuczone na lekcjach w podstawówce nie mają tu znaczenia ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:18 boruca miał zastąpić fabiański może on by lepiej bronił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek słaby boruc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:22 boruc nie zasługuje na 1 ale nie ma niższych ocen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Retr Re: słaby boruc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.aster.pl 03.06.07, 10:29 Gość portalu: Rusek napisał(a): > boruc nie zasługuje na 1 ale nie ma niższych ocen najlepsze jest to, że takie opinie niemal zawsze wygłaszają ślązacy, którym Boruc swojego czasu w twarz powiedział kilka słów prawdy, hehe :-))) Do gnoju buraki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:23 Łobodzinski 2 akcje bramkowe zaczol i tylko 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi tylko ja oglądałem ten mecz? IP: *.chello.pl 02.06.07, 21:25 przecież w środku obrony grał dudka, a na boku żewłakow.... czyli tak jak miało być. z jakiej konieczności przesunięty do środka? a że krzynówek grał w środku pomnocy to bym nie powiedział, bo nie grał nigdzie. podobnie jak żurawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaworlegia Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.06.07, 21:31 1 - dla tej dziennikarzyny, ktora oceniala, chyba nawet nie ogladajac meczu. Zewlakow caly mecz zagral na lewej obronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Gratulacje dla Leo i Polakow IP: 74.12.106.* 02.06.07, 21:32 Congratultions Leo. Good tactics good strategy. Gratulacje Ambasadorzy Polski. Widze was juz na mistrzostwach. Wreszcie nasz zespol przypomina zespol Gorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Portugalia prowadzi z Belgia :( IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.06.07, 21:39 Belgia-Portugalia 0-1 niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:43 Za co Żewłakow dostał 4!? Jako lewy obrońca powinien bywać częściej w ataku!! 3 to dla niego obiektywna ocena - w obronie sobie radził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don king Oceny Polaków: Bohater Krzynówek, najgorszy Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:45 boruc-2 dudka-3 żewłakow-2 błaszczyk-5 krzynówek-4 reszta dostanie-0 beenhaker-2 Odpowiedz Link Zgłoś