Dodaj do ulubionych

Lozano: Wierzyłem do końca

IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 12:12
Mały, wielki Lozano :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:13
      Kasa, Misiu, kasa... no i dobrze, jak Zwiazek ma kase na chlanie w Japonii, to
      na premie też musi miec...
    • Gość: xiom Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:13
      Raul! Dzięki za wszystko! Jesteś mistrzem, prawdziwym Trenerem przez duże T.
      Wielki szacunek i wielkie dzięki! Za ten jeden mecz możesz być pewny, że w
      Polsce juz zawsze będziesz bohaterem :-)
      Powodzenia! Poprowadź nas po medal! :-)
      X.
    • Gość: WOTE Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:14
      BRAWOOO!!!! JESTEM Z WAS DUMNY!!! POLSKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
    • baltazarus Teraz lepiej przegrać z Serbią by grać z Bułgarią 28.11.06, 12:17
      Teraz lepiej przegrać z Serbią by grać z Bułgarią, a nie z brazylią w
      pólfinale
      • Gość: bartekkM Re: Teraz lepiej przegrać z Serbią by grać z Bułg IP: 156.17.164.* 28.11.06, 18:20
        No, przegrasz z serbią, żeby trafić na bułgarię, a brazylia potem przegra z
        bułgarią zeby grac z nami... i co ty na to???
    • Gość: ubies polska mysl szkoleniowa IP: 209.130.141.* 28.11.06, 12:18
      Urlep, Leo, Lozano.
      • Gość: 20061127 Ktos tych chlopakow nauczyl grac, duzo wczesniej IP: 87.205.0.* 28.11.06, 12:19
        • Gość: uff uff Re: Ktos tych chlopakow nauczyl grac, duzo wczesn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:20
          grać tak jak teraz, a "grać" jak wcześniej, to jednak duża różnica!!!
          • Gość: 20061127 techniki nie uczy sie przez kilka miesiacy z Lozan IP: 87.205.0.* 28.11.06, 12:44
            poza tym oni graja glownie w klubach
            • Gość: marcin Jaka technika? IP: *.chello.pl 28.11.06, 12:51
              Ta, którą pokazali w 2 pierwszych setach?

To nie techniką, umiejętnościami czy siłą wygrali ten mecz.

To wola walki, determinacja, wiara w siebie w najgorszej nawet sytuacji to
              sprawiła. A cechy te zawdzięczają pewnemu kolesiowi z Argentyny. I oni o tym
              wiedzą, zobaczcie, jak po kluczowych punktach zdobywający je najpierw przybijali
              piątki z trenerem, a potem z resztą drużyny...
              • Gość: 20061127 Wygrali technika, wspaniala w 3 setach IP: 87.205.0.* 28.11.06, 12:56
                a nie sila, ktora probowali w 2 ch piewrszych
              • Gość: Pff Re: Jaka technika? IP: *.181.219.81.magma-net.pl 28.11.06, 13:47
                Że co, niby oni nie mieli techniki, umiejętności czy siły bo pierwsze dwa sety
                przegrali w średnim stylu a mecz wygrali dzięki determinacji i wierze w siebie?
                Polak to jednak potrafi... idę poprzesuwać samochody na ulicy mocą umysłu.
                • Gość: purify Re: Jaka technika? IP: 195.150.94.* 28.11.06, 18:31
                  przykro mi, nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi.
            • Gość: Paweł Re: techniki nie uczy sie przez kilka miesiacy z IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.11.06, 12:52
              A wczesniej nie grali w klubach, za Gościniaka, Wspaniałego, Boska ?I nie mieli
              techniki, nauczonej w polskich klubach ?To dlaczego wtedy się nie udawało, a
              teraz tak ?To samo z Beenhakerem. Jak to możliwe, że przychodzi facet z
              Holandii i w dwa miesiące tworzy drużynę, która gra na poziomie niespotykanym w
              reprezentacji od 24 lat (w 1982 r. wygraliśmy ostatni mecz o stawkę z drużyną z
              absolutnej czołowki światowej). Jak wytłumaczysz to, że teraz się udało, a za
              kilku, czy kilkunastu polskich szkoleniowców nie ?
              • Gość: 20061127 Kompleksy narodowe IP: 87.205.0.* 28.11.06, 12:54
                i ogolne podejscie Polakow do zycia
                "na pewno sie nie uda"
              • Gość: wetr Re: techniki nie uczy sie przez kilka miesiacy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:51
                Synek zapamiętaj to sobie, że niezdobycie mistrzostwa świata to nie jest
                tragedia narodowa, mimo tego co myślisz. Rosjanie od wielu lat nic nie
                wygrywają. I czy płaczą po każdym przegranym półfinale?
        • Gość: ubies Re: Ktos tych chlopakow nauczyl grac, duzo wczesn IP: 209.130.141.* 28.11.06, 12:57
          Ale nie nauczyl wygrywac. Grac kazdy potrafi. W sporcie licza sie zwyciezcy.
        • krzych.korab Ale ON stworzył zaspół i za to Mu chawała. 28.11.06, 16:13
      • Gość: szaweł Dlaczego najlepsi trenerzy to zagraniczni trenerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:41
        No właśnie: Dlaczego sukcesy w grach zespołowych odnosimy dopiero gdy drużyny
        narodowe prowadzone są przez zagranicznych szkoleniowców?? Piłka nożna - Leo
        Benhakker, Koszykówka - Andrij Urlep, Siatkówka - Raul Lozano. Co oni mają
        czego nie mają nasi szkoleniowcy? Inną podejście do sportu? Do zawdoników? Inną
        mentalność?? Lepszy warsztat??

Trzeb tu przypomnieć o Niemczyku który ze "Złotkami" dwa razy z rzędu wygrał
        ME.
        pozdrawiam
        • Gość: zvi A dlaczego tak jest na całym świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:47
          a tylko w Polsce robi się z tego problem i odzywają się narodowe płaczki?
          • Gość: szaweł Re: A dlaczego tak jest na całym świecie IP: *.inmat.pw.edu.pl 28.11.06, 16:38
            Ja nie narzekam, po prostu się zastanawiam. W piłce nożnej furorę robią ostatnio
            trenerzy holenderscy. Wiele państw ma wybitnych szkoleniowców. Natomiast my w
            futbolu możemy pochwalić się jedynie - chyba niedocenianym za bardzo w Polsce
            Henrykiem Kasperczakiem.
          • Gość: ubies Re: A dlaczego tak jest na całym świecie IP: 209.130.141.* 28.11.06, 16:43
            Na siatkowce sie nie znam, ale w pilce to jest tylko mit.

W MS w cwiercfinale obcokrajowcy prowadzili tylko dwa zepoly (Anglia i Portugalia).
            • Gość: zvi No dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:14
              Można mieć włoskiego, francuskiego czy holenderskiego szkoleniowca jak się jest
              Włochami, Francuzami (nota bene Domenech to obok Bartheza to najsłabszy punkt
              tej drużyny) czy Holendrem. Ale jak się jest Australijczykiem czy Koreańczykiem
              to się bierze Holendra. W tej grupie drużyn bym nas widział, duży potencjał, ale
              jeszcze dużo pracy, więc trenera zagranicznego, jeżeli jest dobry, trzeba
              kupować za każde pieniądze. Prawa rynku.
              • Gość: szaweł Re: No dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:46
                Racja. Tylko może warto by podjąć jakieś kroki, żeby w przyszłości to np. nasi
                trenerzy prawadzili obce reprezentacje, lub chociaż zespoły klubowe ( tu mam na
                myśli przedewszystkim piłkę nożną i liczące się zespoły a nie z ligi Cypru).
                Może warto organizować szkolenia zagranicą, może faktycznie sćiągać najlepszych
                do nas. Benhakker w ramach prowadzenia reprezentacji musi spotykać się co jakiś
                czas z polskimi szkoleniowcami na konferencjach. Pytanie tylko ile oni z takich
                spotkań zdołają wynieść.
            • Gość: Archanioł Re: A dlaczego tak jest na całym świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 23:20
              O ile uznać Scolariego za obcokrajowca dla Portugalczyków. W Portugalii
              Brazyliczyków traktuje się jak swoich.
        • Gość: zvi A Rosjan to kto niby trenuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:47
        • Gość: remis1 Re: Dlaczego najlepsi trenerzy to zagraniczni tre IP: *.amsnet.pl 28.11.06, 17:56
          Oni ucza sie caly czas, oni sa zawodowcami.
    • Gość: winko Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.mitsubishi-motors.pl 28.11.06, 12:21
      BRAWO POLSKA, BRAWO CHŁOPACY, BRAWO LOZANO. IDZIEMY NA MAJSTRA
    • Gość: w to mi graj Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:22
      Czapki z głów panowie! Oto geniusz!
    • petar Lozano: Wierzyłem do końca 28.11.06, 12:22
      Od dziś mogę mieszkać przy ulicy Raula Lozano.
      • julia2000 Re: Lozano: Wierzyłem do końca 28.11.06, 12:25
        Może ksywka Napoleon?
        • omcrew El General! 28.11.06, 12:48

• Gość: Arek Re: Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.devs.futuro.pl 28.11.06, 12:25
      Polak to chyba musi mieć cudzoziemca nad sobą żeby to jakoś szło do
      przodu...najlepiej nie Słowianina...
    • business3 Chłopcy - kochamy Was! (Nie-geje) 28.11.06, 12:26
      Chłopcy - kochamy Was! (Nie-geje)
    • Gość: fan Re: Lozano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:28
      Wszyscy myśleli że pieśń o małym rycerzu to o Wołodyjowskim, a to przecież o
      Lozano...
    • Gość: leszekw Lozano: Wierzyłem do końca IP: 82.177.10.* 28.11.06, 12:31
      maly cialem wielki duchem i umyslem :)
    • omcrew prowadz nas do boju!!! 28.11.06, 12:39
      EL GENERAL!!!!
      • Gość: bufallobilly Re: prowadz nas do boju!!! IP: 83.238.108.* 28.11.06, 12:47
        walczymy dalej :) i oto chodzi. walka, walka do samego końca.
      • Gość: Jarek Re: prowadz nas do boju!!! IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 12:51
        General juz jest zarezerwowany dla Benhakeera. Dla Lozano chyba lepiej
        Napoleon. Mogloby byc cesarz, ale jeden juz jest (w Niemczech).
    • muchowy100 Don Raul Lozano, muchos gracias... 28.11.06, 12:59
      Don Raul Lozano,
      Muchos gracias para su trabajo!
      Artur Urbanski
    • szerman Do przodu POLSKO!!!! 28.11.06, 13:00
      GRATULACJE! Wielki mecz i wygrana. Dziękujemy Chłopaki i Trenerze i prosimy o
      jeszcze więcej. Do przodu Polsko!!!!
    • Gość: ronek Brawo Raul Lozano!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:11
      wlasnie takiego trenera potrzebuje Polska reprezentacja!!!!

zapraszam na www.knightfight.pl/?ac=vid&vid=71012715
    • Gość: jodlo Miło mieć takiego trenera, a trenerowi miło pro... IP: *.c9.msk.pl 28.11.06, 13:11
      ...wadzić taki zespół.
    • Gość: asimo Sukces polskiego mięsa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:13
      ...
    • Gość: czarli mały człowiek,wielki cwaniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:19
      po prostu wygraliście(fuksem) z najsłabszą drużyna Rosji od wielu,wielu lat.A
      teraz przed wami 3 razy lanie
      • Gość: John_Doe Re: mały człowiek,wielki cwaniaczek IP: *.limes.com.pl 28.11.06, 13:26
        Spie..j
      • Gość: Pff Re: mały człowiek,wielki cwaniaczek IP: *.181.219.81.magma-net.pl 28.11.06, 13:51
        To miało być śmieszne czy jakie bo nie mogę odczytać intencji?
      • parwardigar Re: mały człowiek,wielki cwaniaczek 28.11.06, 14:45
        statystycznie rzecz biorąc w każdym społeczeństwie jest kilka procent kretynów,
        dzięki tobie widać że statystyka nie kłamie...
      • Gość: BomBom Re: mały człowiek,wielki cwaniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:05
        My sie chyba znamy zkuta pało, obrażałeś mnie usilnie w mailach, a teraz
        obrażasz Polska reprezentację. Won! Zdrajco!!!
    • omcrew dawac serbow!!! 28.11.06, 13:22
      bo belgrad nadal sni mi sie po nocach, pora na rewanz!!
    • Gość: zvi Napoleozano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:31
      restecpa, Raul jest wielki...
    • pancwynar Jak widać Lozano zna dobrze naszą historię:) 28.11.06, 13:50
      "To jest nasz wielki krok do przodu. To nie jest tylko zwycięstwo, to coś znacznie większego. Jesteśmy w najlepszej czwórce świata, kosztem Rosji. To ważny dzień dla nas wszystkich, kolejna historyczna data w męskiej siatkówce."

można traktować tę wypowiedź dwuznacznie:
      wielki dzień w historii siatkówki
      lub
      wielki dzień w historii siatkówki polskiej:)
      a wtedy, jak widać, Lozano odrobił pracę domową i wie ile znaczą dla Polski pojedynki z "wielkim" bratem
      • Gość: bobo Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:16
        to wielki dzień dla finansów rodziny pana Lozano.Nawet jak się przegra 3:0 z
        Bułgaria i zajmie 4 miejsce zawsze można opowiadać głupoty że Polska jest jedną
        z najlepszych drużyn na świecie i wyżebrać od PZPS fajną premię.Dla mnie Lozano
        kawał gnoja i nieudacznika(za późne zmiany)
        • Gość: mbucz Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: 194.246.124.* 28.11.06, 14:41
          (za późne zmiany)

LOL!
        • Gość: wz Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: 150.254.166.* 28.11.06, 15:00
          Serio to piszesz? Jeśli tak to się nie zgadzam. Rosjanie mają od nas większy
          potencjał i pokonanie ich to sukces. Co do gnoja to nie wiem czy jest bo go nie
          znam ale nieudacznikiem nie jest co chociażby dzisiaj pokazał
          • Gość: bęcwał Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:08
            Nie łam świętej zasady forów internetowych i nie polemizuj z trollami...
        • Gość: maruda Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: 62.189.175.* 28.11.06, 17:59
          nieudacznikiem?????
          prowadzi druzyne narodowa, jest renomowanym trenerem, pod jego wodza
          pokonalismy Rosje (co udaje nam sie rzadko).

Czlowieku, nie mam pojecia co ty osiagnales w zyciu ale na podstawie twoich
          wypowiedzi wywnioskowalem ze jestes przyglupkowatym idiota i nieudacznikiem
          spedzajacym wiekszosc czasu przed telewizorem
    • grunio Dziękuję! 28.11.06, 14:05
    • Gość: kroz Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:18
      dzieki RAUL, po tym meczu juz nie musicie niczego odowadniac!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka