GoĹÄ: khub IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 12:12 Mały, wielki Lozano :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kuba Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:13 Kasa, Misiu, kasa... no i dobrze, jak Zwiazek ma kase na chlanie w Japonii, to na premie też musi miec... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xiom Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:13 Raul! Dzięki za wszystko! Jesteś mistrzem, prawdziwym Trenerem przez duże T. Wielki szacunek i wielkie dzięki! Za ten jeden mecz możesz być pewny, że w Polsce juz zawsze będziesz bohaterem :-) Powodzenia! Poprowadź nas po medal! :-) X. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WOTE Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:14 BRAWOOO!!!! JESTEM Z WAS DUMNY!!! POLSKAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Teraz lepiej przegrać z Serbią by grać z Bułgarią 28.11.06, 12:17 Teraz lepiej przegrać z Serbią by grać z Bułgarią, a nie z brazylią w pólfinale Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bartekkM Re: Teraz lepiej przegrać z Serbią by grać z Bułg IP: 156.17.164.* 28.11.06, 18:20 No, przegrasz z serbią, żeby trafić na bułgarię, a brazylia potem przegra z bułgarią zeby grac z nami... i co ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ubies polska mysl szkoleniowa IP: 209.130.141.* 28.11.06, 12:18 Urlep, Leo, Lozano. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 20061127 Ktos tych chlopakow nauczyl grac, duzo wczesniej IP: 87.205.0.* 28.11.06, 12:19 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uff uff Re: Ktos tych chlopakow nauczyl grac, duzo wczesn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:20 grać tak jak teraz, a "grać" jak wcześniej, to jednak duża różnica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 20061127 techniki nie uczy sie przez kilka miesiacy z Lozan IP: 87.205.0.* 28.11.06, 12:44 poza tym oni graja glownie w klubach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Jaka technika? IP: *.chello.pl 28.11.06, 12:51 Ta, którą pokazali w 2 pierwszych setach? To nie techniką, umiejętnościami czy siłą wygrali ten mecz. To wola walki, determinacja, wiara w siebie w najgorszej nawet sytuacji to sprawiła. A cechy te zawdzięczają pewnemu kolesiowi z Argentyny. I oni o tym wiedzą, zobaczcie, jak po kluczowych punktach zdobywający je najpierw przybijali piątki z trenerem, a potem z resztą drużyny... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 20061127 Wygrali technika, wspaniala w 3 setach IP: 87.205.0.* 28.11.06, 12:56 a nie sila, ktora probowali w 2 ch piewrszych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pff Re: Jaka technika? IP: *.181.219.81.magma-net.pl 28.11.06, 13:47 Że co, niby oni nie mieli techniki, umiejętności czy siły bo pierwsze dwa sety przegrali w średnim stylu a mecz wygrali dzięki determinacji i wierze w siebie? Polak to jednak potrafi... idę poprzesuwać samochody na ulicy mocą umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: purify Re: Jaka technika? IP: 195.150.94.* 28.11.06, 18:31 przykro mi, nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: techniki nie uczy sie przez kilka miesiacy z IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.11.06, 12:52 A wczesniej nie grali w klubach, za Gościniaka, Wspaniałego, Boska ?I nie mieli techniki, nauczonej w polskich klubach ?To dlaczego wtedy się nie udawało, a teraz tak ?To samo z Beenhakerem. Jak to możliwe, że przychodzi facet z Holandii i w dwa miesiące tworzy drużynę, która gra na poziomie niespotykanym w reprezentacji od 24 lat (w 1982 r. wygraliśmy ostatni mecz o stawkę z drużyną z absolutnej czołowki światowej). Jak wytłumaczysz to, że teraz się udało, a za kilku, czy kilkunastu polskich szkoleniowców nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 20061127 Kompleksy narodowe IP: 87.205.0.* 28.11.06, 12:54 i ogolne podejscie Polakow do zycia "na pewno sie nie uda" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wetr Re: techniki nie uczy sie przez kilka miesiacy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:51 Synek zapamiętaj to sobie, że niezdobycie mistrzostwa świata to nie jest tragedia narodowa, mimo tego co myślisz. Rosjanie od wielu lat nic nie wygrywają. I czy płaczą po każdym przegranym półfinale? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ubies Re: Ktos tych chlopakow nauczyl grac, duzo wczesn IP: 209.130.141.* 28.11.06, 12:57 Ale nie nauczyl wygrywac. Grac kazdy potrafi. W sporcie licza sie zwyciezcy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szaweł Dlaczego najlepsi trenerzy to zagraniczni trenerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:41 No właśnie: Dlaczego sukcesy w grach zespołowych odnosimy dopiero gdy drużyny narodowe prowadzone są przez zagranicznych szkoleniowców?? Piłka nożna - Leo Benhakker, Koszykówka - Andrij Urlep, Siatkówka - Raul Lozano. Co oni mają czego nie mają nasi szkoleniowcy? Inną podejście do sportu? Do zawdoników? Inną mentalność?? Lepszy warsztat?? Trzeb tu przypomnieć o Niemczyku który ze "Złotkami" dwa razy z rzędu wygrał ME. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zvi A dlaczego tak jest na całym świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:47 a tylko w Polsce robi się z tego problem i odzywają się narodowe płaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szaweł Re: A dlaczego tak jest na całym świecie IP: *.inmat.pw.edu.pl 28.11.06, 16:38 Ja nie narzekam, po prostu się zastanawiam. W piłce nożnej furorę robią ostatnio trenerzy holenderscy. Wiele państw ma wybitnych szkoleniowców. Natomiast my w futbolu możemy pochwalić się jedynie - chyba niedocenianym za bardzo w Polsce Henrykiem Kasperczakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ubies Re: A dlaczego tak jest na całym świecie IP: 209.130.141.* 28.11.06, 16:43 Na siatkowce sie nie znam, ale w pilce to jest tylko mit. W MS w cwiercfinale obcokrajowcy prowadzili tylko dwa zepoly (Anglia i Portugalia). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zvi No dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:14 Można mieć włoskiego, francuskiego czy holenderskiego szkoleniowca jak się jest Włochami, Francuzami (nota bene Domenech to obok Bartheza to najsłabszy punkt tej drużyny) czy Holendrem. Ale jak się jest Australijczykiem czy Koreańczykiem to się bierze Holendra. W tej grupie drużyn bym nas widział, duży potencjał, ale jeszcze dużo pracy, więc trenera zagranicznego, jeżeli jest dobry, trzeba kupować za każde pieniądze. Prawa rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szaweł Re: No dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:46 Racja. Tylko może warto by podjąć jakieś kroki, żeby w przyszłości to np. nasi trenerzy prawadzili obce reprezentacje, lub chociaż zespoły klubowe ( tu mam na myśli przedewszystkim piłkę nożną i liczące się zespoły a nie z ligi Cypru). Może warto organizować szkolenia zagranicą, może faktycznie sćiągać najlepszych do nas. Benhakker w ramach prowadzenia reprezentacji musi spotykać się co jakiś czas z polskimi szkoleniowcami na konferencjach. Pytanie tylko ile oni z takich spotkań zdołają wynieść. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Archanioł Re: A dlaczego tak jest na całym świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 23:20 O ile uznać Scolariego za obcokrajowca dla Portugalczyków. W Portugalii Brazyliczyków traktuje się jak swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zvi A Rosjan to kto niby trenuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:47 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: remis1 Re: Dlaczego najlepsi trenerzy to zagraniczni tre IP: *.amsnet.pl 28.11.06, 17:56 Oni ucza sie caly czas, oni sa zawodowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: winko Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.mitsubishi-motors.pl 28.11.06, 12:21 BRAWO POLSKA, BRAWO CHŁOPACY, BRAWO LOZANO. IDZIEMY NA MAJSTRA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w to mi graj Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:22 Czapki z głów panowie! Oto geniusz! Odpowiedz Link Zgłoś
petar Lozano: Wierzyłem do końca 28.11.06, 12:22 Od dziś mogę mieszkać przy ulicy Raula Lozano. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arek Re: Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.devs.futuro.pl 28.11.06, 12:25 Polak to chyba musi mieć cudzoziemca nad sobą żeby to jakoś szło do przodu...najlepiej nie Słowianina... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Chłopcy - kochamy Was! (Nie-geje) 28.11.06, 12:26 Chłopcy - kochamy Was! (Nie-geje) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fan Re: Lozano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:28 Wszyscy myśleli że pieśń o małym rycerzu to o Wołodyjowskim, a to przecież o Lozano... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leszekw Lozano: Wierzyłem do końca IP: 82.177.10.* 28.11.06, 12:31 maly cialem wielki duchem i umyslem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bufallobilly Re: prowadz nas do boju!!! IP: 83.238.108.* 28.11.06, 12:47 walczymy dalej :) i oto chodzi. walka, walka do samego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: prowadz nas do boju!!! IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 12:51 General juz jest zarezerwowany dla Benhakeera. Dla Lozano chyba lepiej Napoleon. Mogloby byc cesarz, ale jeden juz jest (w Niemczech). Odpowiedz Link Zgłoś
muchowy100 Don Raul Lozano, muchos gracias... 28.11.06, 12:59 Don Raul Lozano, Muchos gracias para su trabajo! Artur Urbanski Odpowiedz Link Zgłoś
szerman Do przodu POLSKO!!!! 28.11.06, 13:00 GRATULACJE! Wielki mecz i wygrana. Dziękujemy Chłopaki i Trenerze i prosimy o jeszcze więcej. Do przodu Polsko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ronek Brawo Raul Lozano!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:11 wlasnie takiego trenera potrzebuje Polska reprezentacja!!!! zapraszam na www.knightfight.pl/?ac=vid&vid=71012715 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jodlo Miło mieć takiego trenera, a trenerowi miło pro... IP: *.c9.msk.pl 28.11.06, 13:11 ...wadzić taki zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asimo Sukces polskiego mięsa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:13 ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarli mały człowiek,wielki cwaniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:19 po prostu wygraliście(fuksem) z najsłabszą drużyna Rosji od wielu,wielu lat.A teraz przed wami 3 razy lanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: John_Doe Re: mały człowiek,wielki cwaniaczek IP: *.limes.com.pl 28.11.06, 13:26 Spie..j Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pff Re: mały człowiek,wielki cwaniaczek IP: *.181.219.81.magma-net.pl 28.11.06, 13:51 To miało być śmieszne czy jakie bo nie mogę odczytać intencji? Odpowiedz Link Zgłoś
parwardigar Re: mały człowiek,wielki cwaniaczek 28.11.06, 14:45 statystycznie rzecz biorąc w każdym społeczeństwie jest kilka procent kretynów, dzięki tobie widać że statystyka nie kłamie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BomBom Re: mały człowiek,wielki cwaniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:05 My sie chyba znamy zkuta pało, obrażałeś mnie usilnie w mailach, a teraz obrażasz Polska reprezentację. Won! Zdrajco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew dawac serbow!!! 28.11.06, 13:22 bo belgrad nadal sni mi sie po nocach, pora na rewanz!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zvi Napoleozano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:31 restecpa, Raul jest wielki... Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Jak widać Lozano zna dobrze naszą historię:) 28.11.06, 13:50 "To jest nasz wielki krok do przodu. To nie jest tylko zwycięstwo, to coś znacznie większego. Jesteśmy w najlepszej czwórce świata, kosztem Rosji. To ważny dzień dla nas wszystkich, kolejna historyczna data w męskiej siatkówce." można traktować tę wypowiedź dwuznacznie: wielki dzień w historii siatkówki lub wielki dzień w historii siatkówki polskiej:) a wtedy, jak widać, Lozano odrobił pracę domową i wie ile znaczą dla Polski pojedynki z "wielkim" bratem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bobo Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:16 to wielki dzień dla finansów rodziny pana Lozano.Nawet jak się przegra 3:0 z Bułgaria i zajmie 4 miejsce zawsze można opowiadać głupoty że Polska jest jedną z najlepszych drużyn na świecie i wyżebrać od PZPS fajną premię.Dla mnie Lozano kawał gnoja i nieudacznika(za późne zmiany) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mbucz Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: 194.246.124.* 28.11.06, 14:41 (za późne zmiany) LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wz Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: 150.254.166.* 28.11.06, 15:00 Serio to piszesz? Jeśli tak to się nie zgadzam. Rosjanie mają od nas większy potencjał i pokonanie ich to sukces. Co do gnoja to nie wiem czy jest bo go nie znam ale nieudacznikiem nie jest co chociażby dzisiaj pokazał Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bęcwał Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:08 Nie łam świętej zasady forów internetowych i nie polemizuj z trollami... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maruda Re: Jak widać Lozano zna dobrze swoje konto IP: 62.189.175.* 28.11.06, 17:59 nieudacznikiem????? prowadzi druzyne narodowa, jest renomowanym trenerem, pod jego wodza pokonalismy Rosje (co udaje nam sie rzadko). Czlowieku, nie mam pojecia co ty osiagnales w zyciu ale na podstawie twoich wypowiedzi wywnioskowalem ze jestes przyglupkowatym idiota i nieudacznikiem spedzajacym wiekszosc czasu przed telewizorem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kroz Lozano: Wierzyłem do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:18 dzieki RAUL, po tym meczu juz nie musicie niczego odowadniac!!! Odpowiedz Link Zgłoś