ballest 18.07.07, 13:20 Cos mis sie wydaje, ze pozycja Niemiec za wysoka jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zawsze zawsze nad wami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:36 pieee..nymi ruskami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Spadek Polski w rankingu FIFA IP: *.hrz.uni-siegen.de 18.07.07, 13:37 mozna by sie sprzeczac, tak samo jak przy innych druzynach. Ale jakby nie patrzec to 3 druzyna zeszlorocznych i 2 druzyna poprzednich MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Spadek Polski w rankingu FIFA IP: 212.244.73.* 18.07.07, 14:03 rankingi sryngi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Spadek Polski w rankingu FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:09 Skandal!!!Ten ranking to porażka-Chorwacja jakimś cudem ma 7 wysoką lokatę a jest to europejski średniak, za nimi są takie potęgi jak jak Meksyk który jakimś cudem miał wcześniej miał tylko 26 lokatę(powinni wyzej awansować). Dalej- Rumunia to jest lekka niespodzianka tak samo Kamerun afykański zespół który jest słabszy od np od Ghany a nie ma ich. Wielkie nie porozumienie to zbyt duża ilosć drużyn europejskich w czołówce, zbyt mało południowo amerykańskich, przeciez proszę państwa zdobywamy pkt za mecze, turnieje itp, a niedawno się skończyło Copa America, a Europa nie gra więc dziw mnie bierze. Zapomniałem dodac że Serbia jest kontrowersyjnie wyżej od nas, a nic nie pokazują. tyle chciałem powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Spadek Polski w rankingu FIFA IP: *.hrz.uni-siegen.de 18.07.07, 15:38 nie denerwuj sie tak bo Ci to jeszcze zaszkodzi... To sa poprostu gole liczby, punkty przyznawane za poszczegolne mecze, w poszczegolnych imprezach i tyle. Nie ma tutaj nic nadzwyczajnego. Wysil sie troche popatz jak dziala taki ranking i wtedy bedzie wszystko ok. Dla przypomnienia podam tylko fakt, ze brane sa tu pod uwage wyniki z 10 ostatnich lat... Tak dokladnie tak. tak wiec jesli Gan dzis jest lespsza od Kamerunu, to nie znaczy wcale ze w rankingu bedzie wyzej. Jesli chodzi o Druzyny Ameryki Poludniowej, to popatrz sobie na 3 ostatnie mundile, co one osiagnely, dokad doszly (oprocz brazyli) w porownaniu do europejskich druzyn. Wiec jak moga byc wyzej? powtazam ta sa tylko gole liczby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomik czy ktos mogłby mi wytłumaczyc Rumunię?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:09 bo w ząb nie łapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumun Re: czy ktos mogłby mi wytłumaczyc Rumunię?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:58 Nie pojmiesz tego nigdy. Szkoda czasu na tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G I znów przegramy z zespołem będącym niżej w rankin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:24 Odpowiedz Link Zgłoś