Dodaj do ulubionych

Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje

IP: *.agh.edu.pl 31.08.07, 01:50
chłop jak zwykle filozoficzne odpowiedzi ma,
szkodago pytać, bo albo "pomidor", albo "nie wiem,
ja kocham Legię, Milanu nie znam, pierwsze słyszę".
Z drugiej strony, taki opanowany, a kolegę z drużyny
chce bić. WieśMac przed meczem zaszkodził?
Obserwuj wątek
    • spamowe12 Re: Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje 31.08.07, 02:08
      tak cie boli, ze wywodzi sie z Legii i o tym pamieta? To jest mistrz, tak na
      boisku jak i poza nim. Moze nie wszystkim jego styl odpowiada (mi akurat ciety
      jezyk pasuje, widac ze glupi nie jest), ale to jest bezdyskusyjnie prawdziwa i
      wybitna osobowosc, jakiej w polskim sporcie ze swieca szukac. Albo go kochaja
      albo nienawidza, swietny material na pilkarska gwiazde swiatowego formatu:)
      • Gość: Grigor Szacun dla Boruca! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.08.07, 02:16
        Różne miałem zdanie o Borucu, ale z każdym kolejnym meczem i sezonem ten facet zyskuje w moich oczach. Nie boi się powiedzieć co myśli, jak Naylor zawala to dostaje zjebe. Pokazuje, że kocha Legie i na dodatek świat piłkarski go podziwia. Czego chcieć więcej?! Jak dla mnie nr1 dla reprezentacji i obecnie jeden z najlepszych bramkarzy w Europie.
      • Gość: ABG Re: Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 02:20
        Mimo że jestem z Krakowa... to musze powiedzieć żę podoba mi sie Boruc za to żę
        jest wierny swojemu klubowi, i wciąż o nim pamięta. A Boruc wywodzi sie z
        Siedlec a nie z Legii ;p...

Wrzucimy KOLEJOOORZA DO MOOORZA...
        • Gość: benek Re: Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje IP: *.chello.pl 31.08.07, 02:46
          niech ch..j topi sie : )
          • Gość: hrb Uszaszowski Jestem wzorem, pomidorem.... IP: *.VIC.netspace.net.au 31.08.07, 05:41
            i jak tutaj nie mielic jezorem ?...Przeciez widac , przeciez
            slychac, przeciez kazdy moze oddychac.
            • Gość: zalogowany mleć! - Nobless obliżżż Panie {Hrb} IP: *.sulechow.net 31.08.07, 15:56
    • Gość: kibic Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje IP: *.tktelekom.pl 31.08.07, 07:06
      MAŁO BRAKŁO A BYŁBY MU WP......Ł,I SŁUSZNIE!
    • krzych.korab Sędzia powinien kazać potórzyć karnego z końcówki 31.08.07, 07:18
      drugiej połowy gdyż bramkarz rosyjski złamał przepisy.
    • Gość: Zeto Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.07, 07:38
      Cholerny pech dla naszej drużyny, że Boruc coś tam zrobił! Znowu
      Benhakker go wstawi i zmieniu na porządnego bramkarza po wpuszczeniu
      przez Boruca dwóch goli!
    • Gość: olo Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje IP: 212.75.114.* 31.08.07, 08:29
      Robił to co do niego należy. Jest bramkarzem przecież...
      • Gość: jgx kawał hama - żle skończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 08:44
        to że jest dobrym bramkarzem nie upoważnia go do takiego traktowania
        kolegi z drużyny - za kogo on się uważa??? Myslał by kto wielka
        gwiazda się zrobiła, ciekawe co powie jak będzie miał okres bez
        formy albo mu coś nie wyjdzie na boisku i podejdzie kumpel z drużyny
        i wyj....ie mu w kinola, no ciekawe czy byłby dalej taki kozak???
        • Gość: Miś Puszysty [...] IP: *.acn.waw.pl 31.08.07, 09:14
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: toporow respect dla Artura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 10:11
            Kto by się nie wkurzył?! Ty byś robił kawał świetnej roboty, a Twój kolega
            przepuszcza gościa jak jakiś junior!

Musze pochwalić Boruca, z meczu na mecz on pokazuje coraz większą klasę. My
            Polacy mamy być z czego dumni :).
    • Gość: Finrod Re: Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 10:29
      Jak zwykle wszyscy wsiadają na Artura... To jest jakaś schizofrenia: z jednej
      strony obrzucacie Boruca mięchem, że cham, że arogancki dupek i tak dalej w tym
      guście, i w ogóle najlepiej, żeby wszyscy piłkarze byli grzeczni i milutcy jak
      Fabiański. A potem lamentujecie, że polskim piłkarzom brakuje charakteru, że nie
      mają jaj i nie wkładają serca w grę.

A w Glasgow Boruca nazywają już nie Król Artur, tylko "Holy Goalie" :)
    • Gość: siedlec Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 11:08
      błazen , błazen , błazen, wszystko robi pod publikę, piłka nozna to
      gra zespołowa,
    • Gość: kibic Boruc: Ja bohaterem? Robiłem swoje IP: 12.149.36.* 01.09.07, 00:06
      Panie Blonski, niech pan oglada US Open, bo Radwanska bedzie grala z
      Szarapowa tenisbolowka. A potem zacznie sie koszykowka i Gortat,
      wreszcie w NBA, bedzie gral basketbolowka. I niech pan uwaza na
      podworku za swoim domem, bo kiedy bedzie pan wynosil smieci, moze
      pan dostac w glowe palantowka od chlopcow tam sie bawiacych. I
      wreszcie byloby to cos pozytywnego, bo swoja trafilaby w swojego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka